The Witcher

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trebao bi da radi bez problema. Jedino je vista mozda problem. Meni se to jednom desilo sa jednom drugom igrom - Jade empire - nije htela da radi u visti dok nisam iskljucio user account control.

Našao igru, instalirao preko DAEMON tools-a, i kad je pokrenem traži mi da ubacim CD......... šta da radim? DEAMON tools pokreće CD-ve, i ja preko njega ubacim taj koji traži ono opet isto.....
POMAGAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Krekovao sam je i onda kad uđem na Luncher piše ono isto a kad uđem na witcher pišeČ
"This application has failed to start because binkw32.dll was not found. Re-instaling the application may fix this problem."

nabavio sam ovu igru enhanced edition i stigao sam ono na pocetku imam da izaberem sa onom tris da idem u labaratoriju ali tamo na pocetku u nekom magicnom krugu ne mogu da ubijem onog maga.pozz

ej ljudi stigao sam do onog questa kad ubiju barmena oni banditi i pokusaju da siluju onu devojka ja ih pobijem uzmem kljuc i sad odem do one kuce gde mi pokazuje quest ubijem onu dvojicu napred i posle one u kuci i kad ono nista se ne desava niti pise gotov quest niti sta odg odmah

Enhanced edition? :huh:

zar nije to sve isto,samo popravljene par stvari,a druge izbrisane?

Neki glavni questovi su dodati a neki oduzeti tu ima te razlike nisu te promene vidljive a inace igrica se racva na dosta mesta npr. ono kad izabiras kome ces dodeliti alvina,ja prvi put kad sam igrao jedva sam imao jedan zlatni talenat

da li znaš možda gde ima ona da se nabavi?
ja sam želju poručio preko vulkan knjižare bilo je veoma limitirana količina...

IPS vise ne postoji. Prodavala se u IPS-u i Mamutu. Sada je tamo Vulkan, mozda imaju neke zalihe. Video sam Poslednju zelju u Laguna Delfi knjizari u SKC-u kada sam kupovao Krv vilenjaka, mozda imaju i Mac sudbine. Pitaj u nekoj od njihovih knjizara da provere da li je imaju negde. Eventualno Sajam knjiga kao poslednja ideja.

Back