The Witcher

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima da se smoris kad budes radio quest Berengers Secret :confused:
mnogo dosadan quest..
u chapter 2 dobijas Silver Sword..njega koristi uvek kad se sibas sa cudovistima ;)
i budzi Fast Silver skilove jer ces mnogo cesce koristiti fast nego strong atack ;)

eto mandam se ko muva bez glave sa tim Revengerom il Berengerom, rekao mi valjda kao da trebam da obidjem pet kapele..vat d fak ? :) Inace obisao sam celu mapu, popricao sa svima, dogovorio onaj quest da pobijem one u pecini al nisam provalio kako da napravim potion da bi video po mraku. Daj help mi sa onim kapelama,crkvama sta god da su, nema ih nigde :) Kontam da jos ne trebam da udjem u grad, a i kad sam hteo platio sam onom cuvaru i rekao mi kod kog mogu da ih nabavim (karte za prolaz) al ne mogu da ga nadjem :D Da ne otvaram walkhtrough, raspishi se kad mozes :D

Tek sad kad pises ovo vidim koliko sam zaboravan. Sto se tice tih kapelica to nije nista posebno one su bukvalno pored puta. Imas tu neki kvest da odvedes kuci neku devojku i kako ides putem sa njom tako nailazis na te kapelice - jedna je bas pored njene kuce. Nije ih tesko naci, jedino sto ih mozda ne prepoznajes - to nisu neke velike gradjevine ili kuce, vec onako kao neki malo veci oltarcici.

Za ove napitke, ja mislim da sam na pocetku koristio baklju...

dace ti onaj matori 5 nekih sveca da upalis 5 shrine-a..znaci videces pored puta ta sr4nja..naslikani su na mapi..ili udji u questove i idi na taj quest pa Track This Quest ako ne mozes da se snadjes..kad to zavrsis odes kod onog popa i on ce ti dati jos 1 ili 2 questa..dace ti da nadjes neku vesticu a ona ce ti dati jos jedan quest..kad to zavrsis imas samo jos jedan..da ubijes onog vatrenog kera ;)

a za tu pecinu..ne treba ti ni baklja ni potion..pecina je bas mala..kad udjes imas ih 2-3 na ulazu da ubijes..i 2 kad ides pravo pa levo..iskocice oni sami samo klikci misem na njih da pokoljes gamad :)

Auuu danas sam ceo dan picio witchera posto nisam isao u skolu :mrgreen:
Stigao sam do Chapter 4 :)
Kraj Chapter 3 mi se bas svideo,ima dosta akcije,krvi do kolena,masakr na sve strane..moze da biras da'l ces da koljes ljude ili patuljke i Elfove :)
Igra je mnogooooo dobraaaa :D
Samo sam se maltretirao oko neke ogromne bubetine na kraju Chapter 3,dodje mu ko neki boss..dok sam skontao kako da je usmrtim xD

mazi neces se zaje8ati..igra je ZLO DOBRA!!!:)
igram je vec nekih mesec dana i po meni je do sad najbolji RPG koji sam igrao..
a ovaj sto kaze da mu se ne svidja..pa naravno kad si presao samo chapter 1 koji je skoro kao turtorial..u chapter 2 pocinje prica..
prica svakog questa je odradjena do jaja..nema onih maloumnih kao u wowu..igra je savrsena..samo malo smara ucitavanje i inventar je lose napravljen..primer: kad lootujes neki item a imas praznih mesta po torbicama ima da ih razbaca svuda xD
to su jedine 2 mane za igru..ostalo je savrseno :D

pa ne znam svako ima svoje misljenje ...a pocetak ceptera 2, pricanje sa svima zivima ..trazi gomilu questova... ne znam mene mrzi da pricam tolko sa NPC-ovima, u svako slucaju preporucujem svakom da instalira pa proba

jel si vodio ljubav sa triss?

ma dajete ljudi...kresnite nesto zivo :hahaha:

E, pa dobro, taman sam nabavila The Witcher Enhanced, i čekala da završim 2 Worlds, što je bilo juče (komotno sam mogla i da je ne počinjem) i danas krećem sa The Witcher-om. Čitam, većina vas je oduševljena, kul. :)

Poslednja izmena:
Bices i ti odusevljena kad pocnes da igras.

BTW, pojavila se i knjiga na engleskom u knjizarama, kosta oko 500-600 dinara, dzepno izdanje ima oko 300 strana... Andrzej Sapkowski je autor...

mam problem na samom pocetku igre. igra stane i ne znam sta je problem. igra se ne zamrzne ali me jednostavno pitaju: " How do you feel?" a ne znam kako da odgovorim.
witcher 2008-12-03 03-10-18-43.jpg

Pa, ako nemaš ponuđene odgovore, onda ništa i ne treba da odgovoriš, tj. biće mnogo nekih pitanjca nebitnih, gde ti izađu samo ta bela slova. Pročitaj šta ti je kvest, otvori journal.
Ne sećam se detaljno tog početka. Ali, igra ti sigurno nije stala, ili treba sa nekim da razgovaraš ili da ideš do one kapije u Kaer Morhenu...

I stigla sam do levela 39, hehe, od 50, nisam čak ni Master Witcher, a mislim da sam sve kvestove odradila... Hmm... A ubijati drownere se ne isplati kasnije, dobiješ po jedan experience...

Jaooo, kako dobra priča!!!

Jel neko igrao Enhanced Edition? Kakav je? Jel valja ista skidati tih 11 GB ili ne?

Enhanced Edition je ispeglana verzija Witchera bez bugova, sa malo ispeglanijom grafikom i koliko mi se cini ima neki dodatni Chapter o cemu se radi ne znam posto sam je tek instalirao ali posto me je osnovni deo odusevio uzecu prvo opet da igram iz pocetka pa cu onda da vidim o cemu se radi u tom "dodatku"...inace Enhanced Edition je na 3 dvd-ja

Ako neko zna kako da popravim ovo neka napise sto brze...mnogo mi se igra ova igra :)

Inastalirao igru,naravno krekovao i odgledao trailer (nije los) i sada isao na new game,izabrao Medium,i da cu igrati keyboard+mouse i sada krece da ulazi u igru ("loading") i to je to...nece da pokrene dalje,a muzika ne prestaje...

Ako neko zna neka kaze,napise,nacrta...bilo staa :)

Hvala unapred

Back