The Witcher

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nisi pratio fabulu radnje. Imas tri vrste napada oruzjem. Vrstu napada mozes da biras sa z - jak napad, x - brz napad i c - grupni napad. Odaberes vrstu napada, potom kliknes na jednog protivnika i kada kursor zasvetli kliknes ponovo .... Postoji i napad znakovima kako ih tamo nazivaju njih biras brojevima 1, 2, 3, 4 .... posle odabira potrebno je da kliknes desni klik.

Imas u zurnalu tutorijale za sve radnje, ako si nesto propustio i preskocio...

Momci jel moze neko da mi pomogne oko pokretanja Witcher-a stalno mi prijavljuje da ubacim originalni disk skinuo sa patch1.2.0.1160(314) i The witcher launcher patch EASY START i jos nekoliko stvari i nista
koristim DT Pro 4.10

Ma igra je fenomenalna,mracna je,do duse malo podseca na Ghotic 2,samo mracnija!Ne znam da li je gora ili bolja od obliviona,ali meni se licno mnogo vise dopada!Nadmasila je po meni i oblivion i gotiku za dve duzine!Sex,droga,alkohol,licemerije...,sve u svemu igra je mrak!

jel dobro optimizovana ? Ima li previse bugova ? Recimo da sam veliki ljubitelj gothic 2 dela, ima li neke slicnosti tj prednosti The Witcher ? Da znam da li da nabavljam, idu hladni dani :)

Witcher je mnogo jaka igra. Bukvalno pravi biser u gomili djubreta koje se danas pravi.

Sto se tice smaranja mene uopste nije smarala kao ni veliki broj ljudi koje poznajem, a koji su igrali Witchera. Jedini slucaj je moj kum koji je imao problem sa predugim ucitavanjem, pa je odustao od igranja. A cak je i on imao samo reci hvale za ovu igru. Cak je kupio i original misleci da je mozda problem u narodnoj verziji, ali nije - tako da je to provereno samo do slabog racunara, ne i do nekakvih bagova. Znaci bilo koji moderan komp sa 2 GB RAM-a i bilo koja verzija igre sa petchevima i to radi ok bez ikakvih problema.

Sto se tice nekih bagova u samoj igri. Pravo da vam kazem ne secam se niceg posebno problematicnog, mozda je postojao samo jedan side quest u selu u mocvari koji nije mogao da se zavrsi. Ostalo je ok.

mazi neces se zaje8ati..igra je ZLO DOBRA!!!:)
igram je vec nekih mesec dana i po meni je do sad najbolji RPG koji sam igrao..
a ovaj sto kaze da mu se ne svidja..pa naravno kad si presao samo chapter 1 koji je skoro kao turtorial..u chapter 2 pocinje prica..
prica svakog questa je odradjena do jaja..nema onih maloumnih kao u wowu..igra je savrsena..samo malo smara ucitavanje i inventar je lose napravljen..primer: kad lootujes neki item a imas praznih mesta po torbicama ima da ih razbaca svuda xD
to su jedine 2 mane za igru..ostalo je savrseno :D

ucitavanje ide brzo, nekih 15-ak sekundi izmedju delova. Bio sam u lab, ubio onog, ona dvojica pobegla pa cu posle da nastavim. Po nekad mi steka igra, postoji neki patch mozda ?

ima..ali ne znam dal ces naci crack za njega ;)
meni nekad izbaci na desktop ali to mozda jednom u 4 sata ako zakucam da igram :lol:
ma to ti je kao turtorial..i chapter 1 ti je turtorial..tek posle pocinje prica ;)
e da..kad rasporedjujes talente..obavezno stavi jedan u Herbalism jer ce ti trebati kasnije u Chapter 2 za gomilu questova ;)

e da..igra je mnogo mracna..po gradovima imas kyrve..mozes da ima platis za odredjene ,,usluge'' :)
na pocetku mozes sa onim Tiss da se trpas,posle sa Shanni i sa lokalnim kuravama u svako doba dana i noci..naravno ako platis :mrgreen:

Back