The Sims

Jesil ti instalirala sve delove,a samo ne mozes da pokrenes igru,ili ?
Ako si instalirala a ne mozes da pokrenes simse,onda mozda nisi uradila crack igre.
Ako nece da ti pokrene sa deamon probaj sa Alcohol 120%,to je jos jedan tool slican kao deamon.

sve do bon voyage sam instalirala preko "deamona"
cak sam "nagurala" i onih 3 giga dodataka....
i to - radi

ali ova 4 dvd koja sam kupila....
nista....

nemoguce da su svi prazni...
kupovani su na razlicitim mestima.....

zanima me i da li je neko njih igrao....
sta je na njima?

unapred hvala na odgovoru....

sve preko tri dodatka plus jedan stuff dodatak je čisto gušenje sistema po mom mišljenju...osim ako imaš neku zver od mašine...
moja preporuka je Seasons,Pets i University ;)
p.s. jel igrao neko Bon Voyage?

jel igrao neko Bon Voyage?

Igrao sam ja, i već sam pre par postova komentarisao, ali evo, citiraću opet to što sam napisao:

Uopšte nije loš, ali ima nekoliko stvari koje mu manjkaju, kao i nekoliko koje su mogle da budu odrađene bolje. Recimo, mogli su da stave prave javne plaže, sa velikom gužvom itd. A trebalo je da stave i neke igre na plaži, kao što su frizbi ili odbojka na pesku. Da i ne spominjem da je moglo da bude neke interakcije sa Simovima koji plivaju, jer čak i u bazenu su mogli da igraju Marko Polo a sad ne mogu baš ništa da rade jedni s drugima osim da se samo brčkaju ponaosob...

Ni druge dve destinacije, planina i Daleki Istok, nisu mnogo bolje rešeni. Mislim, to je da jedanput s jednom porodicom odeš, obiđeš šta ima za 7 dana koliko možeš da staviš dužinu odmora i posle izgubi draž... videćemo kakva će biti ova poslednja ekspanzija Free Time.

sve do bon voyage sam instalirala preko "deamona"
cak sam "nagurala" i onih 3 giga dodataka....
i to - radi

ali ova 4 dvd koja sam kupila....
nista....

nemoguce da su svi prazni...
kupovani su na razlicitim mestima.....

zanima me i da li je neko njih igrao....
sta je na njima?

unapred hvala na odgovoru....

pa znaci kad ubacis cd..ne pokrece se setup npr?
kao da je prazan?
ako je tako onda je prazan xD

Pošto je ova tema o Simsu uopšteno da ne otvaram novu.

Imam jedan problemčić:

Od pre nekog vremena, kada kupim neki komad nameštaja ili slično i sad hoću da ga postavim negde u kuću ili dvorište, ne pomera se onako po zelenim kvadratima na zemlji, nego imam fino pomeranje, znači mogu da postavim između dva zelena kvadrata, na santimetar jedan od drugog, znači ne strogo po kvadratima kao ranije. To možda ne bi bio toliki problem, međutim imam recimo muka da postavim stolice za sto tako da Simsi sednu za sto kad jedu. Ali ono što je još veći problem je kad gradim kuću, uopšte ne mogu da stavim vrata i prozore na nju! Kako god da okrećem, obrćem, uvek je crveno, znači nikad ne postane zeleno što je znak da mogu da postavim vrata/prozor. Ne znam kako sam to aktivirao, da li nekom opcijom ili nešto slično, ali moje pitanje je: Da li mogu nekako da isključim to fino pomeranje tj. da pomeram nameštaj strogo po zelenim kvadratima a da ne reinstaliram kompletnu igru? Zato što imam instalirane skoro sve ekspanzije, pa dok se sve one izbrišu i ponovo instaliraju... bila bi gnjavaža neviđena. A osim toga možda nije dovoljno samo reinstalirati igru, nemam garant da će opet biti po starom kad reinstaliram.

Pošto je ova tema o Simsu uopšteno da ne otvaram novu.

Imam jedan problemčić:

Od pre nekog vremena, kada kupim neki komad nameštaja ili slično i sad hoću da ga postavim negde u kuću ili dvorište, ne pomera se onako po zelenim kvadratima na zemlji, nego imam fino pomeranje, znači mogu da postavim između dva zelena kvadrata, na santimetar jedan od drugog, znači ne strogo po kvadratima kao ranije. To možda ne bi bio toliki problem, međutim imam recimo muka da postavim stolice za sto tako da Simsi sednu za sto kad jedu. Ali ono što je još veći problem je kad gradim kuću, uopšte ne mogu da stavim vrata i prozore na nju! Kako god da okrećem, obrćem, uvek je crveno, znači nikad ne postane zeleno što je znak da mogu da postavim vrata/prozor. Ne znam kako sam to aktivirao, da li nekom opcijom ili nešto slično, ali moje pitanje je: Da li mogu nekako da isključim to fino pomeranje tj. da pomeram nameštaj strogo po zelenim kvadratima a da ne reinstaliram kompletnu igru? Zato što imam instalirane skoro sve ekspanzije, pa dok se sve one izbrišu i ponovo instaliraju... bila bi gnjavaža neviđena. A osim toga možda nije dovoljno samo reinstalirati igru, nemam garant da će opet biti po starom kad reinstaliram.

isti problem mi se javio vise puta
do sada sam uvek brisala sve - pa ispocetka
ne znam zasto se to desava ????

bilo bi odlicno da,
ako ga je neko resio napise - kako....?

isti problem mi se javio vise puta
do sada sam uvek brisala sve - pa ispocetka
ne znam zasto se to desava ????

bilo bi odlicno da,
ako ga je neko resio napise - kako....?

A kad sve deinstaliraš i ponovo instaliraš da li se bar posle toga sve vrati na staro? Jer ako kažeš da se problem javio "više puta" znači i kad se sve reinstalira nije garant da će opet sve da radi kako valja odnosno da se pomera po zelenim kvadratima.

A kad sve deinstaliraš i ponovo instaliraš da li se bar posle toga sve vrati na staro? Jer ako kažeš da se problem javio "više puta" znači i kad se sve reinstalira nije garant da će opet sve da radi kako valja odnosno da se pomera po zelenim kvadratima.

nisam sigurna da sam te razumela....

ako krenes sa kompletnom instalacijom
ispocetka (gubis sve sto si vec igrao)
onda - da,
ipak da se ogradim, meni jeste....

Nego da vas pitam. Da li expansion pack-piratski, hoce da radi na originalnoj osnovi ili ako instaliram osnovu i par nastavaka (koji su originali) pa onda neki nastavak pirata? Hvala unapred.:)

Novi nasatavak simsa 2.THE SIMS 2 FREE TIME.Skinula sam ga sa rapidsharea.Nisam ga jos instalirala.Kad ga budem instalirala moci cu da podelim sa vama prve utiske

Back