Pošto je ova tema o Simsu uopšteno da ne otvaram novu.
Imam jedan problemčić:
Od pre nekog vremena, kada kupim neki komad nameštaja ili slično i sad hoću da ga postavim negde u kuću ili dvorište, ne pomera se onako po zelenim kvadratima na zemlji, nego imam fino pomeranje, znači mogu da postavim između dva zelena kvadrata, na santimetar jedan od drugog, znači ne strogo po kvadratima kao ranije. To možda ne bi bio toliki problem, međutim imam recimo muka da postavim stolice za sto tako da Simsi sednu za sto kad jedu. Ali ono što je još veći problem je kad gradim kuću, uopšte ne mogu da stavim vrata i prozore na nju! Kako god da okrećem, obrćem, uvek je crveno, znači nikad ne postane zeleno što je znak da mogu da postavim vrata/prozor. Ne znam kako sam to aktivirao, da li nekom opcijom ili nešto slično, ali moje pitanje je: Da li mogu nekako da isključim to fino pomeranje tj. da pomeram nameštaj strogo po zelenim kvadratima a da ne reinstaliram kompletnu igru? Zato što imam instalirane skoro sve ekspanzije, pa dok se sve one izbrišu i ponovo instaliraju... bila bi gnjavaža neviđena. A osim toga možda nije dovoljno samo reinstalirati igru, nemam garant da će opet biti po starom kad reinstaliram.