The Sims

danas sam prvi put igrao Sims sa dodacima Pets plus ono sa godišnjim dobima...
smena godišnjih doba je ono što je Sims odavno trebao da ima i tu nemam zamerki,ali Pets me je malo razočarao...očekivao sam kućne ljubimce koji su malo više interaktivni sa okolinom,posebno sa drugim ljubimcima,ali od toga ništa...ljubimci jedva da stupaju u kontakt sa pripadnicima svoje vrste što je po meni velika mana i čuvanje ljubimaca čini samo još jednom obavezom umesto da učine igru interesantnijom...

:?Pa jeste.Sada sve redje uzimam kucne ljubimce,jer volim da imam i bebe,a i8 da svi budu srecni i zadovoljni.Takodje volela bih da postoji povodac za psa i kolica za bebu.Nadam se da ce i to napraviti!:smile:

Jel postoji neki nacin da se liku promeni ime?

Ne... moguće je jedino životinji, preko telefona.

Mada mislim da su mogli da stave opciju da porodica može da se edituje čak i kad je jednom napraviš. Može neko nešto da zaboravi, da klikne na "Create New Family" i da se naknadno seti da je zaboravio neku važnu sitnicu... a sad zbog toga da pravi ponovo celu porodicu...

nego imam i ja jedno pitanje,od kada sam instalirao Seasons šifre mi uopšte ne funkcionišu :?
jel to normalna pojava ili sam nešto zeznuo?inače,original je u pitanju...

Nisi ništa zeznuo, neke šifre jednostavno ne rade na svim ekspanzijama. Šifre su ti dobro radile do sada jer su podržavale nastavke do Seasons-a, a sada kada si dodao i "Godišnja doba" sasvim je moguće da ne mogu da rade s novom ekspanzijom...

Najbolje da obiđeš neki od zvaničnih sajtova ili foruma i proveriš koje će šifre raditi sa svim ekspanzijama a koje ne.

Ma meni je igrica extra,narawno The Sims 2...Imam swe delowe sem Teen Style :p
Ali me jedino nerwira shto wishe nemam folder Download u My Documents i sada nishta shto skinem sa neta (odeca,nameshtaj...) ne radi!!!Ako neko zna,please recite mi...

Koji Sims u kojem ne mozes da gradis kuce?
Mozes da gradis u svakom...bar tako mislim,igrala sam dosta nastavka i u svakom mozes.
A pouzdano znam da mozes i u Sims 1 i Sims 2 da gradis kuce...

imam instalirane sve nastavke i bon voyage...

pre neki dan odem i kupim sve sto je u medjuvremenu izaslo
sims pet stories
sims2deluxe
sims2celebration
sims2fashon
sims Teen style

dva dana, nista nisam uspela da instaliram?

uraaaa, neko se javio :)

sve delove sam sama instalirala
deamon tools - nista ne prepoznaje....

nemoguce od 4 dvd-a,
kupljena na razlicitim mestima,
da ni jedan nije narezan....

Jesil ti instalirala sve delove,a samo ne mozes da pokrenes igru,ili ?
Ako si instalirala a ne mozes da pokrenes simse,onda mozda nisi uradila crack igre.
Ako nece da ti pokrene sa deamon probaj sa Alcohol 120%,to je jos jedan tool slican kao deamon.

Back