The Sims

pre par nedelja sam vas pitala da li je neko
igrao ili cuo za "sims2deluxe" ?
posteno me je namucio, jer sam mislila da je to
nesto od nastavaka....

kada sam deinstalirala kompletan "sims2"
tek onda je dvd odreagovao - naime, to je
sims2 sa nightlife, university, glamour life....
nisam uspela da ga pokrenem,
previse mi je komplikovan krek....

vracam se na "klasicnu" verziju i
instalaciju "deamon tools"

mozda ovo nekome pomogne,
meni bi da sam znala mnogo....

inace, free time je odlican
hvala za linkove

Ja sam kompletnu igru instalirao na D i nema nikakvih problema...

Ekstra, Sims 3! Nadam se da će naše sadašnje konfe moći da ga pokrenu kroz godinu dana... ako ne, čeka nas nadogradnja ako želimo da igramo (a pravi fanovi će sigurno želeti)... U svakom slučaju izgleda super!

Evo probao sam ovu poslednju ekspanziju "Free time"... dobra je, ima nekih zanimljivih detalja... jedino još nisam uspeo da provalim kako se popunjava ona nova skala, što se "uglavi" između Influence level-a i Aspiration meter-a?

Onaj novi Aspiration Grilled Cheese je dobar... kad njega staviš Sim samo misli na sendviče sa topljenim sirom, samo njih hoće da pravi sebi i drugima, samo o njima da priča... duhovito :)

Sta sve nudi Free Time?

Pa ovako... postoji deset oblasti za koje Simsi mogu da se interesuju i da grade svoje hobije: sport, nauka, kulinarstvo, fitnes, umetnost itd. Sad, ima nekih novih predmeta koji omogućavaju da se interesovanja (ili entuzijazmi, kako se u igri zovu) šire kao što su gol, koš, šivaća mašina, grnčarski pribor... Ali i kada koristiš neki od starijih predmeta može da poraste interesovanje: kad klikneš na TV možeš da gledaš neki film (biraš žanr), kad klikneš na policu možeš neku knjigu (opet biraš oblast), kad Sim bude spremao hranu počeće da se zanima za kulinarstvo, postaće fan prirode ako bude radio u bašti, posmatrao ptice, skupljao bube... Takođe sad postoji i Secondary Aspiration, i ima i taj novi Grilled Cheese...

Dobiješ i ceo jedan novi grad na glavnom meniju, a od zezalica koje su nove u ovoj ekspanziji tu su, dakle, oprema za hobije, zatim ima nove dečje opreme, ćilimi u obliku fudbalske, košarkaške, bilijarske lopte, pa onda vitrina s peharom, uramljen dres, ukršteni hokejaški štapovi... I u opciji Simology sad ima dodatna opcija vezana za hobije koja pokazuje koliko skill points-a Sim ima za koju od onih deset oblasti (nešto slično kao Interests, kad je skill points-ima obeleženo koliko Sima zanimaju politika, moda, vreme itd).

Pa neće da smori ni brže ni sporije nego prethodne ekspanzije...

Što se tiče muzičke opreme, osim onih od ranije - bubnjeva, gitare, bas gitare i dve vrste klavira, ovde ima još i violina.

Uskoro izlaze novi stuff pack-ovi za sims 2 :)
"Sims 2 Kitchen and Bath Stuff" i "Sims 2 Ikea Stuff"...takodje su najavili da FreeTime izgleda NIJE poslednja ekspanzija sims dvojke...takodje je najavljen "The Sims 3" koji izlazi 2009. ima chak i oficijalni site....

Uskoro izlaze novi stuff pack-ovi za sims 2 :)
"Sims 2 Kitchen and Bath Stuff" i "Sims 2 Ikea Stuff"...takodje su najavili da FreeTime izgleda NIJE poslednja ekspanzija sims dvojke...takodje je najavljen "The Sims 3" koji izlazi 2009. ima chak i oficijalni site....
Jel ce u ovom Stuff packu biti masina za ves?:smile:

Ovako...
Cuo sam da se savegameovi u My Documentsu pogu pomeriti na vecu particiju tako da ih igra cita tamo. Pomerio sam My Documents na vecu particiju, valjda je to to xD
Sad samo da instaliram i vidim...

imam sve delove i nastavke ali ne umem da ih ubacim............jedino mogu da igram sims erotic dreams ali se stalno skidaju mada ima mnogo nove odece kao i stvari za kucu.........

Back