Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo će biti prva ekranizacija Tolkiena koju neću odgledat u bioskopu.
Ništa me ne pitajte.
Evo ja pitam ipako cemu se radi ako nije tajna?
a tamo nema bioskopa...
Otišla je na selo kod svekra i svekrve.a tamo nema bioskopa...

Evo ja pitam ipako cemu se radi ako nije tajna?

Филм је јако добар,и иако не одговара баш књизи мислим да је добро урађен.Тауриел није баш била потребна ,али претпостављам да је убачена из истог разлога као што су у филму Господар прстенова величали жене,у Толкиновим делима нема жена,или имају неку мању улогу.у Господару има 3 жене,у Хобиту ниједна,али добро у Силмарилиону их има.Тауриел је убачена чисто да филм не би прошао само са мушкарцима,исто и убацују Галадријелу више него што треба али ок,лепо се уклопило у ток филма. Једна од ретких ствари која ми се није свидела је то што је Беорн испао последњи мењач коже,а у књизи их има још и са Беорном ваљда иду у битку 5 армија.![]()

Otišla je na selo kod svekra i svekrve.a tamo nema bioskopa...

Prvi deo - dzinovi, koji nemaju ni 3 reda u knjizi, dobijaju 15 minuta.
Drugi deo - Beorn koji je dobar deo knjige, dobija 2 minuta.
Adios drugi deo. Ne volim te. Necu da pamtim pola stvari iz filma (ne, ne samo zbog nepoklapanja). Zao mi je sto ovo pisem. Ocekivanja velika... Dzaba.
![]()
- - - - - - - - - -
E sad me i ti još bacaj u bedak.
Prvi deo - dzinovi, koji nemaju ni 3 reda u knjizi, dobijaju 15 minuta.
Drugi deo - Beorn koji je dobar deo knjige, dobija 2 minuta.
Adios drugi deo. Ne volim te. Necu da pamtim pola stvari iz filma (ne, ne samo zbog nepoklapanja). Zao mi je sto ovo pisem. Ocekivanja velika... Dzaba.
![]()
A ja kad kazem onda zla Wildica. ETO

Gledala si ili nisi? Da znam da ti izdvojim sta da preskaces.![]()

Privatna stvar, izvini.![]()
Taj ubaceni zenski lik, koji svi kritikuju, je medju najboljima u PJ filmovima. Kritikovao sam ga zbog svega sto je do sada ubacivao i izmisljao jer je bilo lose, ali treba i pohvaliti kad je nesto dobro.