HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Meni sluti da će ovaj put Vilenjake napravit kako bog(ovi) zapovedaju. Nadam se.
Vise Vilenjaka = bolji film

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni sluti da će ovaj put Vilenjake napravit kako bog(ovi) zapovedaju. Nadam se.
Знате ли шта је за који дан? Има чуо сам сад, премијера неког филма, нешто на фору оног Господара (зна ли ко), мислим да се зове Хобит![]()
Знате ли шта је за који дан? Има чуо сам сад, премијера неког филма, нешто на фору оног Господара (зна ли ко), мислим да се зове Хобит![]()
Jao poludeces dok ga ne pogledas.
Да, замало да полудим. Срећом одгледао сам![]()
Nisam ti procitala post u Tolkinov svet da znas.Mis'im, nemoj se ljutis ali ne mogu dok ne odgledam.
![]()
A mislila sam da ne moze gore od prvog dela. Vidi moze
Ја сам мислио да аутор има право да убаци неко своје виђење ствари. Мислио сам да може да промени и убаци неке ствари како би обезбедио боље реакције као и наравно бољи профит. Зашто је то лоше? Јел потписао негде уговор о преношењу сваког детаља, мишљења и осећања у филм? Стриктно као у књизи? Која је сврха онда екранизације нечега на тај начин? Осим да задовољиш себичне потребе очног чула? Која је сврха ако већ знаш сваки секунд, сваки минут, сваки детаљ? Баш је фора да се мало измени. И логично је да че то урадити како би пробудио осећања код публике која се простим преношењем из књиге у филм не би остварила.
Onda film ne treba zvati Hobit nego nekako drugacije i reci da se radi o vilenjakinji, njenoj borbi i njenim romansama i pustiti da se to sranje od filma takmici sa Igrama gladi za istu retardiranu publiku.
Remek delo?
Sa onolikim budzetom i simpanza bi napravio bolji film.
Miki molim te ne vređaj režisera koji se trudio, molim te Miki stvarno. Nije u redu
Tvoje mišljenje je samo dokaz da si ljubomoran jer je on snimio takvo remek delo a ti nisi. Nema šta da se doda.
Kakva zestina? Sve sto sam rekao stoji. Posrali su se po knjizi. Film je los. Prica je losa. Sadrzi sve uobicajene konvencije koje savremene filmove cine losim. Ko hoce da gleda nek gleda. Ja sledeci necu platiti da gledam. Skinucu ga sa interneta i gledati prvih pet minuta. Ako lik Tauriel pogine u prvih pet minuta, mozda nastavim da gledam.![]()