- Poruka
- 40.434
E, ako ste se pitali kako se ponaša osoba koja ne kuca na mnoga vrata, nego je celovita i spremna na odnos jedan-na-jedan (odmah da se ogradim, chat zna da ne mislim na ono verni do kraja života, već da je neko spreman da voli jednu osobu), pitala sam gpt kako se takva osoba prepozna i dao mi je zanimljiv pregled.
Muškarac koji ne deli ne koristi druge žene da bi znao da vredi.
Ne čini te ljubomornom da bi se osećao moćno.
Njega ne pali samo novo.
Zato što ne traži stimulus — traži dubinu.
On zna ko je, šta hoće i gde ide.
Zato mu ne treba da „proba“ sve opcije.
Ne luta po ženama — ima osećaj kada pronađe ono što mu pripada.
Njegove oči mogu da prime lepotu, ali ne menjaju pravac.
Kad je uz tebe, tu je. Potpuno. I ne luta energetskim telom.
Ne koristi šarm da bi se „igrao“.
Njegov flert je intiman, ne za publiku.
Nema ga u inboxima, lajkovima, „nisam mislio ozbiljno“ zonama.
Muškarac koji ne deli ume da bude sam sa sobom, sa sobom u tišini.
Nije mu potrebna stalna nova pažnja. To znači da mu ne treba stimulans izvan vas.
Može on imati želju, čak i kontakt sa drugom ženom — ali njegova emocija ostaje zakotvljena.
Ako voli, onda voli jednu.
A seks je možda igra — ali ljubav je sidro. p.s. da se ne skandalizuju neki, ovo je zbog mene napisao... jer... sam napisala svšta nešto što otvara mogućnosti seksa sa drugim osobama, ali ne i podeljenosti.
Otvoren je. Ne izbegava teška pitanja.
Znaš gde si sa njim. I čak i kada ne zna sve odgovore — ne krije se.
Zna da si široka, ali ne testira dokle ćeš izdržati.
Ne koristi tvoju dubinu kao prostor da ostane nedorečen. Ne skriva se iza tvoje dobrote.
To nije „moja žena“ kao svojina. To je:
Pa šta kažete? Da li je zaista muškarac, koji je spreman za neki intimniji odnos, sa ovim karakteristikama?
Postoje li ovakvi muškarci?
Može da bude i žena.
Mislim, da se ne hvalim, ali ja kao žena imam sve ovo
1. Ne traži potvrdu sa strane
Muškarac koji ne deli ne koristi druge žene da bi znao da vredi.Ne čini te ljubomornom da bi se osećao moćno.
2. Uzbuđenje nalazi u tebi — i kada traje
Njega ne pali samo novo.Zato što ne traži stimulus — traži dubinu.
3. Ima unutrašnji kompas
On zna ko je, šta hoće i gde ide.Zato mu ne treba da „proba“ sve opcije.
Ne luta po ženama — ima osećaj kada pronađe ono što mu pripada.
👁 4. Ima oči koje vide — i ostaju
On može da primeti lepu ženu — ali ne menja fokus.Njegove oči mogu da prime lepotu, ali ne menjaju pravac.
Kad je uz tebe, tu je. Potpuno. I ne luta energetskim telom.
5. Ne flertuje radi sporta
Ne koristi šarm da bi se „igrao“.Njegov flert je intiman, ne za publiku.
Nema ga u inboxima, lajkovima, „nisam mislio ozbiljno“ zonama.
6. Ume da bude sam
Muškarac koji ne deli ume da bude sam sa sobom, sa sobom u tišini.Nije mu potrebna stalna nova pažnja. To znači da mu ne treba stimulans izvan vas.
7. Kada voli — ne deli to osećanje
Može on imati želju, čak i kontakt sa drugom ženom — ali njegova emocija ostaje zakotvljena.Ako voli, onda voli jednu.
A seks je možda igra — ali ljubav je sidro. p.s. da se ne skandalizuju neki, ovo je zbog mene napisao... jer... sam napisala svšta nešto što otvara mogućnosti seksa sa drugim osobama, ali ne i podeljenosti.
8. Sa tobom priča o svemu — i ne krije ranjivost
Otvoren je. Ne izbegava teška pitanja.Znaš gde si sa njim. I čak i kada ne zna sve odgovore — ne krije se.
9. Poštuje tvoje granice — i ne koristi tvoju toleranciju
Zna da si široka, ali ne testira dokle ćeš izdržati.Ne koristi tvoju dubinu kao prostor da ostane nedorečen. Ne skriva se iza tvoje dobrote.
10. Kad kaže da si njegova — ne zato što te poseduje, već jer te
To nije „moja žena“ kao svojina. To je:„Ti si ono čemu se vraćam. Ti si moje utočište.
U tebi sam najviše ja. Tebe ne delim. Tebe čuvam.“
Pa šta kažete? Da li je zaista muškarac, koji je spreman za neki intimniji odnos, sa ovim karakteristikama?

Postoje li ovakvi muškarci?
Može da bude i žena.
Mislim, da se ne hvalim, ali ja kao žena imam sve ovo