Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.206
Treba tako, od malena se uci da je zivot borba.
Mene uvijek pri srcu prigrije kada vidim ovaj predizborni i sjetim se kako je HDZ razvalio SDP-njare:
Vjerodostojno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba tako, od malena se uci da je zivot borba.
Ја сам негде чито да је знао и да куца на писаћој машини са свих 9 прстију(један није имао).2. Nije znao da priča pravilno, a svirao je klavir i to sa svih deset prstiju
Ti si Tihi stvarno za psihijatrijski nadzor.Teoriju o Titovom britanskom poreklu plasirao je otac Tadej (1914-2003), monah koga su mnogi smatrali vidovitim, ali i svecem.
Tadej je u jednom razgovoru pomenuo da je ispovedao nekog čoveka kog je opseo „zloduh" koji je imao uvid u razne ljudske grehe.
Tajanstveni zloduh je, služeći se čovekom kao medijumom, ispričao da je Tito sin „Čerčila i neke jevrejske prostitutke".
„Zato je Čerčil poslao zakonitog sina Randolfa Titu - da se braća upoznaju", govorio je Tadej.
Ovu teoriju su odbacili i Marković i Pol Adison sa Univerziteta u Edinburgu, smatrajući je neosnovanom, kako za to ne postoji ni jedan jedini dokaz.
https://www.espreso.co.rs/lifestyle/kultura/1011635/tito-i-cercil
Otac Tadej je rekao da je Tito Cercilovo kopile. I ja mu verujem. Gospod mu je dao dar da to moze da vidi i objavi narodu.
Ваљда сви знамо да је Тито био човек-рептил и да се излегао из јајета.Teoriju o Titovom britanskom poreklu plasirao je otac Tadej (1914-2003), monah koga su mnogi smatrali vidovitim, ali i svecem.
Tadej je u jednom razgovoru pomenuo da je ispovedao nekog čoveka kog je opseo „zloduh" koji je imao uvid u razne ljudske grehe.
Tajanstveni zloduh je, služeći se čovekom kao medijumom, ispričao da je Tito sin „Čerčila i neke jevrejske prostitutke".
„Zato je Čerčil poslao zakonitog sina Randolfa Titu - da se braća upoznaju", govorio je Tadej.
Ovu teoriju su odbacili i Marković i Pol Adison sa Univerziteta u Edinburgu, smatrajući je neosnovanom, kako za to ne postoji ni jedan jedini dokaz.
https://www.espreso.co.rs/lifestyle/kultura/1011635/tito-i-cercil
Otac Tadej je rekao da je Tito Cercilovo kopile. I ja mu verujem. Gospod mu je dao dar da to moze da vidi i objavi narodu.
Zelis reci da su djeca u Srbiji koja su odrastala devedesetih bila sretnija od djece koja su odrastala u Jugoslaviji sedamdesetih?I ja sa Milosevicem jer sam bio klindzer a ne zbog Milosevica... Zal za mladoscu...
I psihijatri imaju svoje graniceTi si Tihi stvarno za psihijatrijski nadzor.
Ne, totalno si promasio...Zelis reci da su djeca u Srbiji koja su odrastala devedesetih bila sretnija od djece koja su odrastala u Jugoslaviji sedamdesetih?
A ti kao znas kako je bilo odrastanje u 70-timaZelis reci da su djeca u Srbiji koja su odrastala devedesetih bila sretnija od djece koja su odrastala u Jugoslaviji sedamdesetih?
Nema to po meni veze sa zalosti za mladoscu.Ne, totalno si promasio...
I ja bih isto al da sam mlad. Star a u vreme Tita ipak ne bih.Nema to po meni veze sa zalosti za mladoscu.
Da mi ponudis zivot koji sada zivim ili zivot u vremenu dok je RH bila u sastavu Jugoslavije, bez da razmisljam bi odabrao ovo drugo.
O zapadu, tj. ondasnjoj Americi da ne pricam, to je bilo nesto najbolje sto je postojalo.
Ne zal za mladoscu, vec za nekim normalnijim vremenima.
Pa kazem generalno, proziviti jedno razdoblje.I ja bih isto al da sam mlad. Star a u vreme Tita ipak ne bih.
Za razliku od taksista i KGBovca PutinaLogično,koji masinbravar zna da svira klavir.
Sad su balkanska plemena kriva sto je Tito Ustavom iz 74. utro put krvavom raspadu zemlje?Slava velikom maršalu. Puno si učinio za nas, hvala ti. Jebigga, balkanska plemena nisu umela to da cene. Počivaj u miru druže Tito.
KGB-ovac kao i svaki drugi pripadnik tajne sluzbe koji se skoluje za visoke funkcije mora da bude all-round igrac.Za razliku od taksista i KGBovca Putina
neSavka Čolić bila je dugogodišnji šef posluge doživotnog predsednik SFRJ Josipa Broza Tita na Belom dvoru.
Tokom godina bila je svedok mnogih važnih događaja, saznala je mnoge tajne jugoslovenskog maršala, a tokom jednog intervjua osvrnula se na glasine da se iza identiteta Josipa Broza krije druga osoba.
Napominje da Slavko Broz do smrti nije priznavao Tita kao brata.
- Slavko nije priznavao da mu je Tito brat. A jednom kad mu je tetka došla u Beograd, teča je valjda umro pa joj je našao stan preko puta Belog dvora, sedela je sa Titom i odjednom reče: "U, vrag te izeo, moj Josip nije imao prst, a ti imaš celu ruku, njemu je mašina odsekla prst". Tito se samo smejao - rekla je Savka svojevremeno u emisiji "Goli život" i dodala da su tetku potom odveli i da je niko nikada nije video.
Savka je priznala da i posle toliko godina provedenih u personalu doživotnog predsednika SFRJ "nema pojma" ko je zapravo bio Tito.
Svi smo mislili da je Tito naš čovek. Ja i danas imam tako neki osećaj. Ali kad se pogleda malo bolje i kad se čita istorija dolazi se do toga da je on ipak bio Austrijanac - rekla je Savka koja je bila poslednji svedok sa Belog dvora.
Dodala je da je Tito bio prilično uredan čovek i da za njim uopšte nije bilo potrebe da se čisti.
- Bio je ranoranilac. Ustajao je i pre posluge - otkrila je Savka.
![]()
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3770673/tetka-nestala-nakon-posete-titu?
znaci tile nije bio tile![]()
tako i moj drugar kad ga spopala neka hiperegocentrična pronatovkinjaZa razliku od taksista i KGBovca Putina
sta? nisam pratio.Nije ti to samo u Srbiji tako.
Trebas cuti sta tek u Hrvatskoj o njemu govore.