Valjda familija dobila prezime jer su se mnogo Brukali? Ima u vojsci i Guzina, ******, Djokice, Trtine i ostalih mamlaza. Najgluplja i najidiotskija prezimena postoje u toj vojsci.Zastavnik BRUKAŠIN!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda familija dobila prezime jer su se mnogo Brukali? Ima u vojsci i Guzina, ******, Djokice, Trtine i ostalih mamlaza. Najgluplja i najidiotskija prezimena postoje u toj vojsci.Zastavnik BRUKAŠIN!
ne mogu. ubili ga siptariTo pitaj Olivera Ivanovica.
Nisam ja u toj ekipici.citao sam ja tu i lov na njih, cekanje ispred kuce, paljenje imovine i besenje o bandere.
nesto ste vec ostvarili, a nesto cete uskoro (do 10og septembra, moj gruba procena)
Kako to mislis kome treba da polaze racune komandant u vojsci koji je poslao vojnike da stite neke osobe, niko ne zna koje i po kom zakonskom osnovu?A kome to molim, treba položiti račune ?
ako ti je utesno tako da nazivas ovo, neka ti jeSad samo gledam i navijam da padne komunizam za mog života.
Zaribao si. U sfrj je komunizam bio do neke 60te a posle socijalizam. Poslednjih 30 je divlji kapitalizam.Nisam ja u toj ekipici.
Meni je dosta bilo devetog marta.
Sad samo gledam i navijam da padne komunizam za mog života.
Deca su mi nezavisna od države, a i meni ništa ne treba.
Penziju državnu i ako doživim, biće za kikiriki
Ostaje upamćen za vijeki vjekov.Zastavnik BRUKAŠIN!
Poreskim obaveznicima. Koji finansiraju celu zemlju. Nije država a i nisu institucije privatna prćija radikala Ace iz Čipuljića.A kome to molim, treba položiti račune ?
a jel ti razumes da nije bilo njega da vadi pistolj bilo bi mrtvih (doduse clanova sns-a ciji zivoti ne vrede nista po vasem misljenju)Razumes da vojska ne sluzi vlastima, nego sluzi gradjanima, i cuva ustavna prava gradjana?
Grešiš.Zaribao si. U sfrj je komunizam bio do neke 60te a posle socijalizam. Poslednjih 30 je divlji kapitalizam.
Ne samo da padne nego i da bude izgažen i bačen na smetliste zajedno sa svima koji su bili deo kriminalnog sistema u zadnjih 80 godina.Nisam ja u toj ekipici.
Meni je dosta bilo devetog marta.
Sad samo gledam i navijam da padne komunizam za mog života.
Deca su mi nezavisna od države, a i meni ništa ne treba.
Penziju državnu i ako doživim, biće za kikiriki
isti ljudi (i njihova deca) su u crnim mantilima vec 80 godina. to je tacnoGrešiš.
Ovo je udbobanditizam
Valjda familija dobila prezime jer su se mnogo Brukali? Ima u vojsci i Guzina, ******, Djokice, Trtine i ostalih mamlaza. Najgluplja i najidiotskija prezimena postoje u toj vojsci.
j*bo mater ovo S(n)Sovce svaki dan neko zeli da ubije...20 atentata spreceno kao...mozda nije problem u atentatorima ako ih toliko ima
postovani samo budale i siromasni sluze vojsku, ko god je pametan i iole bogat nikad krocio nije niti ce
Glavni sef mafije i najvecih kriminalaca u Vojvodini znaci, njega su cuvale Kobre???j*bo mater ovo S(n)Sovce svaki dan neko zeli da ubije...20 atentata spreceno kao...mozda nije problem u atentatorima ako ih toliko ima
Nisu Šiptari.ne mogu. ubili ga siptari![]()
sta cekas? trci i javi nadleznim organima ako imas saznanjaNisu Šiptari.
Nadležni već znaju.sta cekas? trci i javi nadleznim organima ako imas saznanja
Nisam baš toliko optimista.Ne samo da padne nego i da bude izgažen i bačen na smetliste zajedno sa svima koji su bili deo kriminalnog sistema u zadnjih 80 godina.
Mnogo gadno kad se prave da sve znaju...A kome to molim, treba položiti račune ?
Ma kakvi, obična kriminalna hobotnica.Grešiš.
Ovo je udbobanditizam
To su pravi Srbi.Ti su uglavnom iz Like i Korduna![]()