Ovo je zastavnik Brkušanin koji je izvadio pištolj i pucao u Novom Sadu: Ima flaster na glavi i ruku umotanu u zavoj

• Začetnik teme Začetnik teme qwwwq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
citao sam ja tu i lov na njih, cekanje ispred kuce, paljenje imovine i besenje o bandere.

nesto ste vec ostvarili, a nesto cete uskoro (do 10og septembra, moj gruba procena)
Nisam ja u toj ekipici.
Meni je dosta bilo devetog marta.
Sad samo gledam i navijam da padne komunizam za mog života.
Deca su mi nezavisna od države, a i meni ništa ne treba.
Penziju državnu i ako doživim, biće za kikiriki

A kome to molim, treba položiti račune ?
Kako to mislis kome treba da polaze racune komandant u vojsci koji je poslao vojnike da stite neke osobe, niko ne zna koje i po kom zakonskom osnovu?

Da odgovara zakonu i Ustavu.

Razumes da vojska ne sluzi vlastima, nego sluzi gradjanima, i cuva ustavna prava gradjana?

Nisam ja u toj ekipici.
Zaribao si. U sfrj je komunizam bio do neke 60te a posle socijalizam. Poslednjih 30 je divlji kapitalizam.

Razumes da vojska ne sluzi vlastima, nego sluzi gradjanima, i cuva ustavna prava gradjana?
a jel ti razumes da nije bilo njega da vadi pistolj bilo bi mrtvih (doduse clanova sns-a ciji zivoti ne vrede nista po vasem misljenju)

i onda vucicevic je ludak jer prica da svakji dan prizeljkujete mrtve po ulicama

Nisam ja u toj ekipici.
Ne samo da padne nego i da bude izgažen i bačen na smetliste zajedno sa svima koji su bili deo kriminalnog sistema u zadnjih 80 godina.

j*bo mater ovo S(n)Sovce svaki dan neko zeli da ubije...20 atentata spreceno kao...mozda nije problem u atentatorima ako ih toliko ima
Glavni sef mafije i najvecih kriminalaca u Vojvodini znaci, njega su cuvale Kobre???

Buhahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahah, koji raspad od banditske drzave.

Ne samo da padne nego i da bude izgažen i bačen na smetliste zajedno sa svima koji su bili deo kriminalnog sistema u zadnjih 80 godina.
Nisam baš toliko optimista.
Više od polovine mojih sunarodnika je prodalo dušu što pašićevština, što titoizam.
Od one druge polovine pola je otišlo da se više ne vrati.
Biću zadovoljan već samo da vidim SNO kao politički faktor na nekim budućim izborima.
Pri tom naravno ne mislim na SNO Mirka Jovića nego na pravu SNO

A kome to molim, treba položiti račune ?
Mnogo gadno kad se prave da sve znaju...
Kobre su vojna jedinica preuzeli su obezbeđenje ličnosti od ubistva djindjica.
Cini mi se da i tadica dan danas obezbeđuju.
Vrlo su istrenirani i sa pravom opremom njih 10 mogli da ih masakriraju ovaj ispalio metak u vazduh...
Ovo prozivanje njihovih pripadnika samo najcrnji neprijatelj moze...

Back