Ovo je zastavnik Brkušanin koji je izvadio pištolj i pucao u Novom Sadu: Ima flaster na glavi i ruku umotanu u zavoj

• Začetnik teme Začetnik teme qwwwq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam baš toliko optimista.
Više od polovine mojih sunarodnika je prodalo dušu što pašićevština, što titoizam.
Od one druge polovine pola je otišlo da se više ne vrati.
Biću zadovoljan već samo da vidim SNO kao politički faktor na nekim budućim izborima.
Pri tom naravno ne mislim na SNO Mirka Jovića nego na pravu SNO
Ma i da ih ne izgazimo nema veze nego da ne pretanemo da ih nerviramo i provociramo dok ne puknu. Da požele da nisu nikad ovde živeli i da krenu da se pakuju.

Da, znamo da ce SNS da ubija ljude da bi ostali na vlasti, ne moras to da nam ponavljas, znamo koliko ste mocni (ovo poslednjo bez ironije).
Ma S(n)S nas brani od nekih tu terorista i blokadera (koji ravno pola godine nisu jednu ciglu ostetili bilo gde a okupili stotine hiljade ljudi na ulice), stite vucica od atentata (od samostrela 50e i pistolja onog sa vasara na corke), sve rade samo jos na mars da nas dovedu

Ko sto rekoh, da, znam da cete da streljate i ubijatel ljude, i kopate jame.

Hiljade ljudi, sve znam na sta ste spremni da se odrzite na mafijaskoj vlasti, uzivaj.
E mogu sa ovim kobrama samo da se saviju i zaglabaju bobana kad se stvarno digne kuka i motika. Ima da ga saftaju kao ove kobre.

Mnogo gadno kad se prave da sve znaju...
Kobre su vojna jedinica preuzeli su obezbeđenje ličnosti od ubistva djindjica.
Cini mi se da i tadica dan danas obezbeđuju.
Vrlo su istrenirani i sa pravom opremom njih 10 mogli da ih masakriraju ovaj ispalio metak u vazduh...
Ovo prozivanje njihovih pripadnika samo najcrnji neprijatelj moze...

Sećaš se da su njihovi pobrkani vršnjaci, tzv studenti, pevali:
"Baci kobre da se igramo ..."

Koliko je samo Srba umrlo želeći to
Pa zbog tih Srba koji su proveli život i umrli u tami i kriminalu ovih vlasti ne sme se dozvoliti da tako prodju i buduće generacije. Kakav je život to da te ceo vek iskorišćava ološ? Loš život.

20250814_200903.jpg

A vas Crnogorce ?
To pitaj Crnogorce moje poreklo je iz Požarevaca i okolnih sela. Ja sam za to da se izmaže svako ko je imao lopovske veze sa komunjarama i ovim radikalima pa bio on Eskim, Srbin, Crnogorac, to je nebitno. Bitno je da se okupatori i saradnici svi redom obeleže.

pa cim nisu kod tebe i slicnih na adresi, nego ispred SVOJIH prostorija odgovor je da. brane se

da nece sa cvecem da se brana?
Problem je u tome što to nisu njihove prostorije. Zamisli, biješ se za neki iznajmljeni lokal u kojeg nikada nisi kročio, niti ćeš

Vojna lica odavno ne smeju da nose oružuja van službe to je činjenica. Van radnog vremena van službe vojno lice nema dozvolu za nošenje. Druga stvar je koga su štitili tu gde je bilo belaja. Koju ličnost? Još bitnije je šta su tražili u stranačkim prostorijama. Bez obzira na zaštitu ličnosti vojno lice ne sme da udje u prostorije političke organizacije ni tokom a ni posle radnog vremena. Obezbeđenjem ličnosti na političkim skupovima i u stranačkim prostorijama ne sme obavljati vojska. Vojska i same kobre nisu jedina služba za obezbedjenje ličnosti. Takvu jedinicu to jest upravu ima MUP.

Back