Tetku progutao mrak nakon posete Titu: ju, vrag te izeo, moj Josip nije imao prst, a ti imaš celu ruku! Ovo je najveća tajna SFRJ

На српском овде дође једна потпуно другачија реч :whistling: .
Jel Djilas?

ooooo.gif

640px-Marshal_Tito_during_the_Second_World_War_in_Yugoslavia%2C_May_1944.jpg

čuvena slika sa logičkom greškom :D

Јел ово пре него што га је Сретен Жујовић шутнуо у дупе и рекао ''нисмо те чували 4 године да би се сад предао Немцима битанго матора,марш уз поток''...

За оне што не знају Сретен је ''зглајзнуо'' 45-е али је бар остао жив...

Slušao lično tvoj deda pa preneo BBC-ju na "majke mi"

Нема везе с мојим дедом али историја памти чињенице.Заиста не знаш да је Германов син Михаило Ђорић стрељан 45-е?Имао је 15 година...

Нема везе с мојим дедом али историја памти чињенице.Заиста не знаш да је Германов син стрељан 45-е?Имао је 15 година...
Šta ti imaš s tim i šta to tebi dokazuje?

Streljao Švabo i cele škole učenika pa puna Nemačka bosanskih Srba da ih izgrade i kupe njihov auto.

Šta to dokazuje?

Јел ово пре него што га је Сретен Жујовић шутнуо у дупе и рекао ''нисмо те чували 4 године да би се сад предао Немцима битанго матора,марш уз поток''...

За оне што не знају Сретен је ''зглајзнуо'' 45-е али је бар остао жив...
Ako zanemarimo crnobelu tehniku ipak čudi tolika čistoća usred desanta?

Šta ti imaš s tim i šta to tebi dokazuje?

Streljao Švabo i cele škole učenika pa puna Nemačka bosanskih Srba da ih izgrade i kupe njihov auto.

Šta to dokazuje?

Показује да су гастарбајтери побегли у Немачку сматрајући чак и Швабе мањим злом од ***********а на челу са кепецом...

Да бре,јако срећни...неки смо имали среће да мљацкамо и ''труманова јаја,млеко у праху и црвени сир''...тај грозни мирис се не заборавља...али да,били смо срећни :hahaha:
Pazi ovog, samo gleda kako bi nesto pojeo.

ooooo.gif

Без обзира и на то...овде те чекала полагана смрт од глади јер ''труманова јаја'' више нису стизала...
Ne seri.
To su pizzde od ljudi bez dostojanstva.
Samo zinuto dupe a ne čovek.

Broz mu sve omogucio, a on se svejedno zali.

:hahaha:

Е фала му,'тео сам да му се попишам на гроб у знак захвалности ал'ме деца спречише...''немој деда,није културно да извадиш к*ту пред другим људима''...

:hahaha:

Е фала му,'тео сам да му се попишам на гроб у знак захвалности ал'ме деца спречише...''немој деда,није културно да извадиш к*ту пред другим људима''...
Ladno si mu i grob posecivao, awww, so cute! 🥳

Ne seri.
To su pizzde od ljudi bez dostojanstva.
Samo zinuto dupe a ne čovek.

Срам те било,тако се са старијим не разговара...два милиона људи избеглих од 68-75-е су за тебе ''пиззде?
...,захваљујући тим људима које називаш пизздама је та наказа од државе успела да преживи још 10 година...

Срам те било,тако се са старијим не разговара...два милиона људи избеглих од 68-75-е су за тебе ''пиззде?
...,захваљујући тим људима које називаш пизздама је та наказа од државе успела да преживи још 10 година...
ZINUTO DUPE
Ipak većina se vratila suva kjurca
Malo ih je opstalo

Back