Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.201
Jel Djilas?На српском овде дође једна потпуно другачија реч.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Djilas?На српском овде дође једна потпуно другачија реч.
![]()
čuvena slika sa logičkom greškom![]()
Slušao lično tvoj deda pa preneo BBC-ju na "majke mi"
Šta ti imaš s tim i šta to tebi dokazuje?Нема везе с мојим дедом али историја памти чињенице.Заиста не знаш да је Германов син стрељан 45-е?Имао је 15 година...
Ako zanemarimo crnobelu tehniku ipak čudi tolika čistoća usred desanta?Јел ово пре него што га је Сретен Жујовић шутнуо у дупе и рекао ''нисмо те чували 4 године да би се сад предао Немцима битанго матора,марш уз поток''...
За оне што не знају Сретен је ''зглајзнуо'' 45-е али је бар остао жив...
Šta ti imaš s tim i šta to tebi dokazuje?
Streljao Švabo i cele škole učenika pa puna Nemačka bosanskih Srba da ih izgrade i kupe njihov auto.
Šta to dokazuje?
Bez obzira na streljane djake?Показује да су гастарбајтери побегли у Немачку сматрајући чак и Швабе мањим злом од ***********а на челу са кепецом...
Sad ćeś u demokratskoj mirovini maštati o Trumanovim jajima i gristi svoja demokratska![]()
Pazi ovog, samo gleda kako bi nesto pojeo.Да бре,јако срећни...неки смо имали среће да мљацкамо и ''труманова јаја,млеко у праху и црвени сир''...тај грозни мирис се не заборавља...али да,били смо срећни![]()
Bez obzira na streljane djake?
Koga gladan kjurac napravi taj bude gladan ceo život
Ne seri.Без обзира и на то...овде те чекала полагана смрт од глади јер ''труманова јаја'' више нису стизала...
Broz mu sve omogucio, a on se svejedno zali.Koga gladan kjurac napravi taj bude gladan ceo život
ko da je sa Novog BeogradaBroz mu sve omogucio, a on se svejedno zali.
Broz mu sve omogucio, a on se svejedno zali.
Ladno si mu i grob posecivao, awww, so cute!
Е фала му,'тео сам да му се попишам на гроб у знак захвалности ал'ме деца спречише...''немој деда,није културно да извадиш к*ту пред другим људима''...
Ne seri.
To su pizzde od ljudi bez dostojanstva.
Samo zinuto dupe a ne čovek.
Ladno si mu i grob posecivao, awww, so cute!![]()
ZINUTO DUPEСрам те било,тако се са старијим не разговара...два милиона људи избеглих од 68-75-е су за тебе ''пиззде?
...,захваљујући тим људима које називаш пизздама је та наказа од државе успела да преживи још 10 година...
ZINUTO DUPE
Ipak većina se vratila suva kjurca
Malo ih je opstalo
Ukopajte ga meni u vrtu, necu se buniti.Отишао да видим како ће мо ту лешину избацити коначно из туђе авлије...