tinica
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Ja sam juche nabavila The Carpet People, doduse na kompu, ali odstampacu da citam. Odusevila sam se samo kad sam videla o cemu se radi. Mali ljudi koji zive u tepihu. hihihihihi, koliko je to nenormalno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ender, bolje uci engleski, jer koliko sam ja vidio knjige nisu ama bas nikako prevedeneender:Nije prevedena, bas steta, ali nema veze dok iscitam sve prevedene valjda ce i nju prevesti![]()
Ne bih se slozio sa tobom, neke knjige jesu lose prevedene, ali vecina nije. Raspitao sam se u laguni i kazu da ce uskoro biti novih izdanjadiretore:ender, bolje uci engleski, jer koliko sam ja vidio knjige nisu ama bas nikako prevedeneender:Nije prevedena, bas steta, ali nema veze dok iscitam sve prevedene valjda ce i nju prevesti![]()
Nema potrebe da se raspravljamo, daleko je bolje dijelo u orginalu.ender:Ne bih se slozio sa tobom, neke knjige jesu lose prevedene, ali vecina nije. Raspitao sam se u laguni i kazu da ce uskoro biti novih izdanjadiretore:ender, bolje uci engleski, jer koliko sam ja vidio knjige nisu ama bas nikako prevedeneender:Nije prevedena, bas steta, ali nema veze dok iscitam sve prevedene valjda ce i nju prevesti![]()
Ja sam juche nabavila The Carpet People, doduse na kompu, ali odstampacu da citam. Odusevila sam se samo kad sam videla o cemu se radi. Mali ljudi koji zive u tepihu. hihihihihi, koliko je to nenormalno.
Majesty Of The Nightsky:Knjige jesu lose prevedene.
Meni je Pracet super i njegovi mitovi se uzasno razlikuju od Tolkinovih,zato ih ne uporedjujem,i njegovi romani su daleko od Dostojevskog,zato ni njih ne uporedjujem.Ovi pisci nemaju dodirnih tacaka,osim da su pisci.Ne mislim da je Pracet za debile,niti da smo mi glupi sto ga volimo.Ne mora da znaci da smo mi ograniceni i da ne citamo nesto drugo.
taj kompletic je inache Pracet namenio mladjim citaocimafather:Posle praznika cu da kupim onaj komplet:Kamionci,Buldozerci i Krilci.
Ne pravim pitanje.diretore:taj kompletic je inache Pracet namenio mladjim citaocima
Cek sad kad vidis Gaspod-a u Pokretnim slikamatinica:napokon procitah Cudotvorca (nisam bas odusevljena), nesto mi je sporo islo, i onda nastavim sa Erikom, procitala sam ga za 3 sata, super je.
predjoh sad na Pokretne slike, totalno sam poludela.
do sad mi se najvise dopada Boja magije i Svetlost cudesnog a neprevazidjeni Prtljag mi je najbolji lik.![]()