kumanovo
Domaćin
- Poruka
- 3.096
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па хајде - опиши детаљније...... не знамо уопште шта се догађа.....
Neviden teror prezivljavalju srbi u BJRM ovih zadnjih godinarogone vladiku Vranskovskog , vrse pritisak na srpske partija ovde ali docice nase vreme .
Па хајде - опиши детаљније...... не знамо уопште шта се догађа.....
Pre neki dan u Skopju mi kažu drugari:
Stoka Tatarska, dali smo im jezik i kulturu, jedino ostalo još da im damo k.... ( isto se kaže izgleda kao i kod nas u Srbiji),valjda će da se posle toga unormale.
Ne znam na koga su mislili,ne znam ko su Tatari na našim prostorima,bilo me je sramota da pitam, ali su bili veoma nadrkani.![]()
Pogubna politika koju vode VMRO-ovci ( bugarasi ) dovela je do masovnih protesta .Tu je i jedna bugaraska organizacija koja prikrivena iza ideje "makedonizma " permanentno terorise kumanovske srbe .
neko ga je malo guzio pa ga boli ljuba![]()
neko ga je malo guzio pa ga boli ljuba![]()
jel vrse pritisak na srpsku partiju na taj nacin sto joj omogucavaju da bude deo vlade? strasan teror - naterali demokratsku partiju srba u makeodniji da udje u vladu!! lele kako strasan teror, leeleeeeeeeeeeeee joj kuku majko...
jel ti vladika vraniskovski osudjen za finansijske malverzacije il nije? a kumanovo srbine?
Проблеме тражи негде у твоме мозгу.Или ако није то па порасни бре дете.
Pogledajte prilog 165355
BUGARISTE PRIKRIVENO IZA IDEJE MAKEDONIZMA INACE COVEK JE AKTUELNI MINISTAR VELIKI "MAKEDONIST "
политички процес без изнетих доказа.
guzi se mama ti bugarine crni svakog dana
Na slice je Antonio Miloseski ministar spoljasnih poslova zakoraveni neprijatelj srba nakaza extra tip .
ne znas nista drugo da kazes? veoma bosanski....
![]()
Come e suo madre dove si trova questa sera forse nel casa si toleranzza .
Come e suo madre dove si trova questa sera forse nel casa si toleranzza .
ako se pitas gde ti je keva, potrazi je ispod plavod mosta ili na stajgi![]()