Ко је у Србији против Русије и Брикса?

Ja sam za BRICS i da se Srbija što pre učlani

2933793_rusija_ff.jpg356196821_233945509447259_7245585644481775929_n.jpg

Чуо сам да је оног младог Милијардера ,Оснивача Телеграма,французи били приморани да пусте из Затвора на истистирање Дубаија,
тј. тих Емирата који су Макрону децидно рекли:"Уколико не пустите Товариша-не дам ти више ни хебени Цент-.
и Макрон подвио реп.
Нормално,значи није то лепо а ни примерено бити против Руса..

Ja sam za kineske rudnike, ne za nemacke... Oni imaju bolje filtere...
Pa nemaju ni oni, tj. tek oni ne, ali zar mora posto poto nesto da se daje u eksploataciju ako ne postoji adekvatna tehnologija za zastitu?

Ni Kinezima, ni Nemcima, i tu ni Briks, ni EU ne mogu da nam pomognu, nego mi sami da o tome donesemo zakon i da vodimo racuna o svojoj zemlji. Ako nas nije briga, nece ni njih.

sta bi Srbija uclanjenjem u BRICS dobila?
Добила би паре(на које вам је толико зинуло дупе) по 0,001% Камате за разлику од лихварског ММФ-а.
Најсавременије наоружање и 10 Хиљада Козака који би заједно са нашим елитним јединицама за 2 дана почистили и шиптаре + Бондстил,приде.
Присаједињење,(толико чекано) са Републиком Србском постаће једна обична Формалност после које ћемо постанемо СИЛА у целом Региону

За све оне који трабуњају о томе како смо ми "окружени Нато-Државама"..
Па Шта?
Па Шта питам ја Вас?
Хоћемо ми њих да угрожавамо? Наравно да нећемо али тамо где Рус спусти своју Медвеђу Шапу-ни њега неће нико смети да угрожава!
И сви лепо живимо-ми њима прасиће,они нама Луј Витон торбице и Живот иде даље.

za tebe isto pitanje:
potvrdu da ne pripadamo sotonskom zapadnom svetu.
Ostalo me ne interesuje. Sama cinjenica da nisi u Rotschildovim lancima, dovoljna je za sve oblike napretka i da ne bismo bili njegovo topovsko meso u borbi za njegovo mesto ovozemaljskog Boga.

za tebe isto pitanje:
Više je pitanje šta Srbija dobija od Zapada?

- otimanje dela teritorije;
- pretvaranje većeg dela Srbije u pustiju, eksperimentalnom eksploatacijom litijuma;
- ukidanje srpskog entiteta u BiH;
- stvaranje crnogorske nacije u Crnoj Gori;
- rezolucije kojima se implicira da smo genocidan narod;
- instaliranje na vlast poslušnika od grđeg oca i još gore majke;
- obećanja da će nas primiti u EU, pet minuta pre njenog raspadanja, tek da platimo dugove;

Nula da stoji na strani BRICS-a, dovoljan je razlog da ukoliko uopšte imamo izbora odaberemo. Međutim nemamo.
Mi bi praktično trebali moliti BRICS, Rusiju, Kinu, Svetog Petra, da nas zaštiti od ovih zapadnih zlotvora. Spasa za sada nigde na vidiku.

znaci kao sto je kolega gore rekao.... nikakve koristi nemamo, samo inat, a? :per:
da pocnemo.........nece biti Stendbaj Arazman svetske (Rotschildove) banke koji je unistio sve zemlje koje su se zaduzivale kod njegove banke.
Razmena robe bice u dinarima bez da placamo "reket" vlasniku dolara Rotschildu. BRIKS ce investirati u Srbiju bez uslovljavanja da nekome udaramo sankcije, bez da priznamo Kosovo i bez da nas guraju u NATO...................i najvaznije, otrescemo se pro-NATO-ovaca, kako u politici, privredi tako i u stanovnistvu, jer ce mediji biti ocisceni od kancerogene Rotschildove propagande............dovoljno?
To je tek promil koristi od BRIKSA.

Чланство у БРИКС-у је нешто толико природно,нормално и логично као што Пчелица зуји око свог Цвета,као што младо лане сиса своју мајку,као кад онај на Волстриту у 8 ујутро зове своје Клијенте,као кад Сунце излази ујутро и залази Увече.
Проклети Англосакси су нас поробили својом Ловом без Покрића и инструисали њихове(наше) поткупљене Пионе типа овог Муслијуа да би се унапред зацртана Агенда несметано спроводила од које,Ми сами,немамо Никаквог бенефита,чак напротив..и
из дана у дана,из године у годину -Ситуација је све гора и гора.
Те неприродне Везе треба ургентно покидати,осудити одговорне,прихватити Милосрдну Путинову Руку и кренути у Светлију Будућност.
Уколико будемо наставили и даље овако,као до сада-Пропаст нам не Гине.

Back