kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 44.876
nesrbi
a na krsti
dlugomir mlitislav alter ego end kroasansko fildzan satnija
a na krsti
dlugomir mlitislav alter ego end kroasansko fildzan satnija
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si već sastavio spisak onih koji su protiv Ukrajine i saradnje sa tebi dragim avnojevskim susedstvom.Правићете спискове оних који су против Русије и Брикса?
samo zamenjujete teze i lazete breМи се не учлањујемо у Брикс да бисмо нешто добили,
него,
за инат нашим душманима!!!
Pa ne znam sta si gledao i da li si bar TV gledao ili citao nesto, ali zar ne vidis da opozicoju trpaju u zatvor? Ako je neko kriminalac strpaj ga ali ne mozes na bazi razlicitog mislejnja da ga hapsis.Ја у Москви живим годинама, и не видех ту "диктатуру" ниђе... А није да се нисам трудио.
Не треба мени телевизор, могу да погледам кроз прозор. И ни д од диктатуре не видим.Pa ne znam sta si gledao i da li si bar TV gledao ili citao nesto, ali zar ne vidis da opozicoju trpaju u zatvor? Ako je neko kriminalac strpaj ga ali ne mozes na bazi razlicitog mislejnja da ga hapsis.
Хајде да ти одрастеш...Хајде да пробамо без много идеологизирања да видимо у ком грму лежи зец
Uopste na Navaljnog nisam mislila.Не треба мени телевизор, могу да погледам кроз прозор. И ни д од диктатуре не видим.
Нико није у затвору због различитог мишљења. Ајмо пример Наваљног, пошто сам ту детаљније пратио. Дакле човек је према тврдњама запада отрован супстанцом која у року од сат времена оставља трајне последице по нервни систем, после 6 сати изазива парализу, а после 12 смрт. Од момента уношења у систем, после 24 или беше 48 сати тај отров нестаје и не може се детектовати у организму. Транспортован је у болницу после 3 сата, где га, опет према тврдњама запада, нису лечили две недеље. Онда је након тога транспортован у Немачку, под условом да се врати пар дана након што га отпусте из болнице. У Немачкој, где долази после две недеље, налазе тај отров који се разграђује после 24 или 48 сати, и лече га пар дана. При томе нема никаквих трајних последица по здравље. Човек отрован супстанцом која изазива иреверзибилне последице по нервни систем после сат времена, потпуну нервну парализу после 6, а смрт после 12, који је у болницу стигао после 3 сата и није лечен 14 дана. И Немци нашли супстанцу која се разграђује без трага за дан-два, после 15 дана. И онда се он тако нетакнут шета по улицама Берлина МЕСЕЦ ДАНА. Чак је дао пар интервјуа западним медијима. И све то качи на Твитер. Па се враћа у Русију, где га наравно хапсе јер је прекршио условну слободу. Притом су га руси пустили у Немачку "да се лечи" иако нису морали. А све се ове информације, осим Твитера(то је на Твитеру), налазе на енглеској Википедији.
Neće uskoro voziti, eto rusa na Dunavu....Сви који возе западне аутомобиле у Србији су против Русије и Брикса.
Могу да се фолирају, и лажу, али све је тиме речено.
Хајде, ја нигде на овој теми нисам изнео свој став , ни идеолошки ни било какав вредносни..Где и видиш моје "идеологизирање" ?Хајде да ти одрастеш...
О идеолошкој теми а без идеологизирања?
Нисам ни ја, али ми је ипак јасно да без идеолошког приступа нема у Срба ни дискусије, макар се радило о избору маргарина или боје за фасаду.Хајде, ја нигде на овој теми нисам изнео свој став , ни идеолошки ни било какав вредносни..Где и видиш моје "идеологизирање" ?
Која идеологија је у питању?Нисам ни ја, али ми је ипак јасно да без идеолошког приступа нема у Срба ни дискусије, макар се радило о избору маргарина или боје за фасаду.
А ти би да ти се овде, без идеологизирања одредимо да ли смо за Брикс или нисмо?
Ја не бих ништа.Ако ти налазиш да је ово разговор иоле озбиљан ,а морао би да буде јер је и ситуација више него озбиљна, не можемо да га водимо на нивоу опредељења ко је Звезду а ко је за Партизан.Нисам ни ја, али ми је ипак јасно да без идеолошког приступа нема у Срба ни дискусије, макар се радило о избору маргарина или боје за фасаду.
А ти би да ти се овде, без идеологизирања одредимо да ли смо за Брикс или нисмо?
Таквих је овде неколико.не можемо да га водимо на нивоу опредељења ко је Звезду а ко је за Партизан.
Ниси концентрисан.Која идеологија је у питању?
Слажем се, али зар не мислиш да је тачињеница нешто што би требало да нас врло озбиљно забрине ?Таквих је овде неколико.
Сви остали ће о томе дати "мишљење" преузето од свог идеолошког гуруа, из петних жила се сакривајући иза гомиле снимака, цитата и "сведочења", у шта ћеш се и сам уверити. и овде, на теми.
Хајде да пробамо без много идеологизирања да видимо у ком грму лежи зец
Мене то брине поодавно, па сам се до сад решио свих илузија о потреби за дискусијом о томе.Слажем се, али зар не мислиш да је тачињеница нешто што би требало да нас врло озбиљно забрине ?
Слажем се са тобом,али да ли је то излаз?Мене то брине поодавно, па сам се до сад решио свих илузија о потреби за дискусијом о томе.
Није то за лаике са недовољно информација, нити је то за "референдум."
Не, то је "улаз".Слажем се са тобом,али да ли је то излаз?
Нема везе на кога си мислила. Поента примера који сам ти дао је да објасни зашто то што теби причају са запада о Русији није истина.Uopste na Navaljnog nisam mislila.
nisam pratio, gde je sad taj mladi bogatas ?Чуо сам да је оног младог Милијардера ,Оснивача Телеграма,французи били приморани да пусте из Затвора на истистирање Дубаија,
тј. тих Емирата који су Макрону децидно рекли:"Уколико не пустите Товариша-не дам ти више ни хебени Цент-.
и Макрон подвио реп.
Нормално,значи није то лепо а ни примерено бити против Руса..