Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad se setih jednog odličnog vica!

Otišao Vranjanac sa familijom na more i tamo, poslednjeg dana, spasi dete koje se davilo a sticajem okolnosti je bilo iz Pirota. Ostavio je svoje podatke uredno i vratio se kući u VR. Posle nekog vremena ide oglas na vranjskom radiju da se traži taj-i-taj koji je tad-i-tad tu-i-tu spasio dete koje se davilo da dođe na tu-i-tu adresu u Pirot. Obradovao se on "Lele Boške, s'g će dobijem i neku nagradu!" i zapuca u Pirot! Kad je stigao, lepo se predstavio, Piroćanac će "A ti li si taj... Kude je kapče na dete mi!? :azdaja:"

Šta bilo, ko dir'o? Da bijem? :mafijas: Stvarno, gde? Nisam još ušla u FCI na drugom tabu, jel u IX?

Ma ne moras, na mlticima, zena mi poslala informaciju o all systemsu, e onda je nek drugi hteo, pa sam poslala pp sa istim informacijama (samo iz razloga zato sto sam htela da pomognem), koje sam dobila ali s tim sto sam poslala samo lokaciju i sta ima. I onda je ona dosla i rekla mi da ovo nije takmicenje ko ce poslati vse informacija, daj da razmenjujemo licna iskustva...
Mislim, ja htela da pomognem, ja sam tako kupila Teziku, niti je bilo provere rekao mi je covek da zna drugaricu koja je kupila tu i tu. Sta tu ima da se prverava, znas, ne znas:dontunderstand: ili je to moje shvatanje:)

Uploaduj koju! :flert:

sve su smazali ,nije ni nenadu nije ostala ;) poneli i na posao pif.
juce smo se svi drzali za stomak a gosti poceli da kunjaju :hahaha:

Ako si sama kući, koj' moj' ima da se oblačiš! :zper:

eh da sam sama :cool:
nego on na sluzbenom putu,a ja se prikacim uz njega dok je po kg-u :D

sad ode :aha:
a njego majka,rekla da ja biram koju tortu da sprema za njegov rodjendan,a meni glupo ne znam sa koliko zena para raspolaze i dal moze ta :lol:
i sad zvala nenada da pita dal sa njim da izaberem farbu za nju:rotf:

Dobar dan :kafa: :kafa:
Kod mene je ovako
2mo2t5h.jpg

i bljak je skroz.....

Maro, on je, po meni, običan placebo, primala sam ga i ja jedno vreme i ništa! Nego ti vidi, blago meni, nabavi Nicorette, nema za tu dijagnozu ništa gore od duvana. Da ne zvocam sad, samo da podsetim sve da mi se ocu bliži druga godišnjica a istu je dijagnozu imao i pušio je po 50-tak komada meke Drine dnevno.
Mi smo sinoć Mirka jedva namolili da izađe iz kancelarije, lepo mu u ćoškiću između peći i fotelje. :lol: I misli se gde će, pa lepo traži da mu otvorimo mali magacin, mrzi ga po hladnoći da ide sam sve do komšiluka, do tog našeg radnika-rođaka što nam je zajednički ljubimac. :zcepanje:

:heart: Dobro kad ne mesi "maminu" nogu! :zcepanje::sad2:

'Bar dan svima! :zima: Ja nemam pojma šta je to sa onim narodom juče bilo! Prvo došao jedan komšija, mlad dečkić, 23-4 godine, fizikalac, pa se uvredio kad smo mu skrenuli pažnju da previše pije u poslednje vreme (a niko u kraju nije dobronamerniji prema njemu od nas dvoje), pa je onda došao poslovni saradnik kasapin i počeo da se izmotava sa Milicom, da joj pušta neke narodnjake sa mobilnog, mimi's dad ga lepo zamoli da prestane, boli nas oboje glava, što zbog repertoara, što zbog slabog kvaliteta zvuka, a on onda namerno! Samo sam čekala da ovaj moj nervozni ode da ruča, pa sam mesaru pustila
:cross::cross: i zbrisao je glavom bez obzira! :zcepanje: A onda je došla jedna preterano radoznala smoruša i digla ga od stola da je vozi na stanicu pošto joj je autobus pobegao a taksista je ispalio... Grozan dan! Ili grozan narod, nešto jeste.

Deluje li to, Mimi's? Koristila si? Ja moram da nabavim nešto mojoj mami, ona po dve paklice dnevno puši i sve više joj smeta, a ne može da ostavi.

Dobar dan.
iledeserterouge.gif

img2547s.jpg

apropo punih kafića i odakle pare

A sam ti lepo pricao,batali to studiranje,nema leba od to sranje. Njiva,njiva je za tebe,to tebi treba,kicma da ti se savije za parce leba,pa da vidis kad te sunce utepa u glavu,***** li ti kosku staru."

Poslednja izmena:
Ma ne moras, na mlticima, zena mi poslala informaciju o all systemsu, e onda je nek drugi hteo, pa sam poslala pp sa istim informacijama (samo iz razloga zato sto sam htela da pomognem), koje sam dobila ali s tim sto sam poslala samo lokaciju i sta ima. I onda je ona dosla i rekla mi da ovo nije takmicenje ko ce poslati vse informacija, daj da razmenjujemo licna iskustva...
Mislim, ja htela da pomognem, ja sam tako kupila Teziku, niti je bilo provere rekao mi je covek da zna drugaricu koja je kupila tu i tu. Sta tu ima da se prverava, znas, ne znas:dontunderstand: ili je to moje shvatanje:)

Videla sam, Popina gazdarica?

eh da sam sama :cool:
nego on na sluzbenom putu,a ja se prikacim uz njega dok je po kg-u :D

sad ode :aha:
a njego majka,rekla da ja biram koju tortu da sprema za njegov rodjendan,a meni glupo ne znam sa koliko zena para raspolaze i dal moze ta :lol:
i sad zvala nenada da pita dal sa njim da izaberem farbu za nju:rotf:

Bas se zena trudi da te ukljuci. :zper:

Dobar dan :kafa: :kafa:
Kod mene je ovako
2mo2t5h.jpg
i bljak je skroz.....

Eh, blago tebi, ti si u plusu bar, meni smrzao ves u dvoristu. :zima:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back