mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Sad se setih jednog odličnog vica!
Otišao Vranjanac sa familijom na more i tamo, poslednjeg dana, spasi dete koje se davilo a sticajem okolnosti je bilo iz Pirota. Ostavio je svoje podatke uredno i vratio se kući u VR. Posle nekog vremena ide oglas na vranjskom radiju da se traži taj-i-taj koji je tad-i-tad tu-i-tu spasio dete koje se davilo da dođe na tu-i-tu adresu u Pirot. Obradovao se on "Lele Boške, s'g će dobijem i neku nagradu!" i zapuca u Pirot! Kad je stigao, lepo se predstavio, Piroćanac će "A ti li si taj... Kude je kapče na dete mi!?
"
Otišao Vranjanac sa familijom na more i tamo, poslednjeg dana, spasi dete koje se davilo a sticajem okolnosti je bilo iz Pirota. Ostavio je svoje podatke uredno i vratio se kući u VR. Posle nekog vremena ide oglas na vranjskom radiju da se traži taj-i-taj koji je tad-i-tad tu-i-tu spasio dete koje se davilo da dođe na tu-i-tu adresu u Pirot. Obradovao se on "Lele Boške, s'g će dobijem i neku nagradu!" i zapuca u Pirot! Kad je stigao, lepo se predstavio, Piroćanac će "A ti li si taj... Kude je kapče na dete mi!?
"

Stvarno, gde? Nisam još ušla u FCI na drugom tabu, jel u IX?
ili je to moje shvatanje

Dobro kad ne mesi "maminu" nogu! 
Ja nemam pojma šta je to sa onim narodom juče bilo! Prvo došao jedan komšija, mlad dečkić, 23-4 godine, fizikalac, pa se uvredio kad smo mu skrenuli pažnju da previše pije u poslednje vreme (a niko u kraju nije dobronamerniji prema njemu od nas dvoje), pa je onda došao poslovni saradnik kasapin i počeo da se izmotava sa Milicom, da joj pušta neke narodnjake sa mobilnog, mimi's dad ga lepo zamoli da prestane, boli nas oboje glava, što zbog repertoara, što zbog slabog kvaliteta zvuka, a on onda namerno! Samo sam čekala da ovaj moj nervozni ode da ruča, pa sam mesaru pustila 
jeste lep i pametan ali sta ga muce.