Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
75bc8909eb6b5708d27302c3617420a7.gif
zato evo jedna ruza,nista ne kosta..ja sam resila da ucinim ono sto mogu,da uticem na stvari na koje se da uticati..jos uvek sam na dijeti,pa ako nemam pare ono cu barem biti lepa..hehehehe..

jasxno mi je to...ali ti isti roditelji kukau da nemaju para...

nego danas sam se izblamirala ka nk
pala sam
na ravno
u sred hodnika na fakultetu
nicim izazvano
zivi blam....

sreca sto je doope tapacirano....

:hahaha::hahaha::hahaha:
jednom sam ja tako pala na hodniku, jurila sam nosila neke papire i daktilobiro, daaavno, dok sam radila
elem padnem ja, boli me sve, ne mogu da ustanem, ležim i gledam da li me je neko video. Bili smo svi mladi i znam da bi palo zezanje.
Nekako ustanem i uđem u kancelariju a jedan kolega me pita: šta je to grunulo na hodniku
ma ja sam pala, kažem i dodam da sam odma gledala okolo da li me je neko video.
Na konto toga on mi ispriča vic
ide lala pijan ko letva
treba da pređe na drugu stranu ulice koja je blatnjava
proceni da je našao dobro mesto, gde je najmanje blata i krene lala na drugu stranu. Na sredini ulice lala padne, leži u blatu i razgleda ležeći dali ga je neko video i . komentariše: e lalo nekad si ti to bez problema preskako.
Kad je video da nema nikog, kaže za sebe: ma vraga si preskako

:zcepanje:

a najgore je sto sam onako sva izblamirana izasla van faxa, u dvoriste, onako u dzempericu samo i yadrzala se 5 min na -9 da se razidju svi koji su bili u hodniku.
Tako da ne samo sto sam se razbila no sam se i smrzla

razumem te, to je neprijatno
mada sada sa ove distance (sa 56 g) mislim da nije, pa šta ako si pala, uopšte ne treba da nas je blam
ali to je mladost, sve ti je blam

Mileva,
ja sam prošle godine pala u kući,
smandrljala sam se sa stepeniša, a ne znam kako sam se saplela
imala sam longetu 10 dana pa išla na masaže
poludela sam, posle me dugo bolela noga,
a tek što sam koristila štake
nabavila muške,velike a ja niska
pa jedva sam do wc otišla
:)

e tako je moja sesta pala prosle nedelje, prala stepenice, sve redom upozoravala da ne padnu, a onda se ona nacisto skrsila

e problem je sto ona radi u megamarketu (pisala sam vec da ovom drustvu ocigledno odgovara da dip ing masinstva redja ssecerm yejtin, cokolade i sl po rafovima...)tako da od bolovanja nema ni b, juce je 2 tone secera mrala da postavi u raf...jedva stoji....

Jao ljudi ja sam jednom dva puta zaredom pala u sred Knez Mihailove..blaaaaaaaaaaaam..leto,svi sede puni kafici,ja sva vazna digla nos,nabila sluske u usi i glumim ribu reklamiram se...kad sam se prostrla lele..nista ustajem ja ni pet para ne dam smeje se narod ajd,nista,kad posle 5 sekundi BUPA..OPA..e tada stvarno u zemlju da propadnem..

e tako je moja sesta pala prosle nedelje, prala stepenice, sve redom upozoravala da ne padnu, a onda se ona nacisto skrsila

e problem je sto ona radi u megamarketu (pisala sam vec da ovom drustvu ocigledno odgovara da dip ing masinstva redja ssecerm yejtin, cokolade i sl po rafovima...)tako da od bolovanja nema ni b, juce je 2 tone secera mrala da postavi u raf...jedva stoji....

to je užasno, kod nas se ne cene školovani ljudi
posle nam je đavo kriv, kada školovni ljudi odlaze u inostranstvo
to da neko sa fakultetom radi u megamarketu treba da je sramota ovu državu
zna se ko je za market - onaj ko se školovao za trgovca

idem u kadu-tako cu da se ygrejem....

idi, lepo se ugrej
kupila sam juče knjigu - Šampanjac mog života od Jasmine Ane
i zaebala se, pa to knjiga za mlade do 25
kako sam blesava, šta sam mislila čemu će me ona naučiti
a ona pričala, kao knjiga je jako dobra, opisane su sve situacije u kojima se možete naći u životu, pa eto ona daje savete
mogla bi da joj da još 25 sugestija, kada prođe 50 pa podvuče crtu

sad je zajebano po tim marketima,oni ti daju zastitnu opremu i i moraju da se drze svih propisa da ne smeju da se penju na rofeve nego da koriste merdevine,bla bla bla :D,testirala sam sa nenadom neke radnike pa sam citala testove.
cudo joj nisu pisali povrednu listu.

ko fijatu sad,oni ti daju svu zastitnu opremu ako se povredis i nisi imao opremu ti si kriv.

Dobro vece :)

Da li ste se smrzli?:zpozdrav2:

Da se malo nasmejemo. :lol:

Pismo srpskog turiste iz Tunisa

Ovde nam je super i osećamo se kao kod kuće. Doduše, suzavac bi mogao biti jači , a paljevine vidljivije iz svih delova grada. Policija bije, naravno, ne tako kao kod kuće, ali se zaista svi trude da nas maksimalno ispoštuju. Ovde smo glavni jer znamo cake da udjemo preko reda kad se čekaju namirnice, a imamo i svoje ljude ako treba da se nabavi nešto "preko veze".
Ako izadju tenkovi, uplatićemo još dve nedelje.

Pozdrav iz Tunisa

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back