D 

divlja
Gost
Meni je smorno da citam sa neta, narocito kad nemam previse vremena, ovo sam malo nesto uz jutarnju kafu  , vise volim dijalosku formu, mislim ne ocekujem da mi pisete ne znam koliko, cisto da steknem osnovne predstave, a i ja nigde ne zurim.Sacuvala sam linkove, pa kad stignem.
, vise volim dijalosku formu, mislim ne ocekujem da mi pisete ne znam koliko, cisto da steknem osnovne predstave, a i ja nigde ne zurim.Sacuvala sam linkove, pa kad stignem.
A neko ko je pisao da ga svet fascinira, ne moze da ne bude radoznao. Al' vec sam o tome pisala na temi nauka i religija, da se ne ponavljam.
Znaci, ako nekog ne mrzi da mi objasni po neki od pojmova, bice tu jos pitanja,a ja cu svakako i citati ovo sa linkova.

, vise volim dijalosku formu, mislim ne ocekujem da mi pisete ne znam koliko, cisto da steknem osnovne predstave, a i ja nigde ne zurim.Sacuvala sam linkove, pa kad stignem.
, vise volim dijalosku formu, mislim ne ocekujem da mi pisete ne znam koliko, cisto da steknem osnovne predstave, a i ja nigde ne zurim.Sacuvala sam linkove, pa kad stignem.A neko ko je pisao da ga svet fascinira, ne moze da ne bude radoznao. Al' vec sam o tome pisala na temi nauka i religija, da se ne ponavljam.

Znaci, ako nekog ne mrzi da mi objasni po neki od pojmova, bice tu jos pitanja,a ja cu svakako i citati ovo sa linkova.

. I još nešto, skoro da mogu da kovertiram tvoj komentar na moju poslednju rečenicu, jer to si ti.
. I još nešto, skoro da mogu da kovertiram tvoj komentar na moju poslednju rečenicu, jer to si ti. 

Ma ok. je, na pravoj si adresi...
  Ma ok. je, na pravoj si adresi...