Znaci ipak mene nazivas dijabolom, e pa zbog toga sam ti i rekao da si Junacina.... BRAVO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igris987:Znaci ipak mene nazivas dijabolom, e pa zbog toga sam ti i rekao da si Junacina.... BRAVO

Ybt. ajmo sad malo od početka...ti se meni prvi obratio pa ja tebi i ti onda meni kažeš da si mi se baš zbog toga i obratio!?
 Ybt. ajmo sad malo od početka...ti se meni prvi obratio pa ja tebi i ti onda meni kažeš da si mi se baš zbog toga i obratio!? Hahahhahhahahhaaaaa...qq...
 Hahahhahhahahhaaaaa...qq...divlja:A da ne gusite temu i predjete na pp, pa se volite tamo? :-)

Šakal:Hm, ybt. jel čita ovo još neko? Missim, nije ok. da se sam smejem...
@igris987 Toliko si smešan da moja konstatacija pada u vodu, ne, ti nisi dijabola, ti si klovn! Jel tako?Ybt. ajmo sad malo od početka...ti se meni prvi obratio pa ja tebi i ti onda meni kažeš da si mi se baš zbog toga i obratio!?
Hahahhahhahahhaaaaa...qq...
divlja:.....................................................
a znajući da se nauka ne razvija kao neka zavera već teži istiniiako se slazem sa tobom u globalu (mada postoji uvek mogucnost da nauka radi u interesu politike, kao u slucaju sa Nemcima), ipak je tesko da ti to ZNAS 100%, jer nisi u samoj prici, nego si van nje ( npr. ja citam redovno National Geographic i tekstovi se zasnivaju na teoriji evolucije, al' istina je da je to u sustini servirano znanje i ukoliko uzmemo stvari zdravo za gotovo, bez daljeg upucivanja u razumevanje samih dokaza, onda je isto tako istina, da ja vise verujem u nju, nego sto ZNAM da je istina). Istina prihvacena preko posrednika bez direktnog ispitivanja i iskustva, jeste bazirana na veri.

Mogla sam samo da izjavim, a sigurna sam da nisam, da mi je ideja evolucije prihvatljiva kao ideja, a to nije isto. A za Postanje smo utvrdili da je poetska slika. [/quote]
 Mogla sam samo da izjavim, a sigurna sam da nisam, da mi je ideja evolucije prihvatljiva kao ideja, a to nije isto. A za Postanje smo utvrdili da je poetska slika. [/quote]Pa nisi ni ti izneo svoju teoriju, a nisi ni tudju. A ja ne mogu da iznosim teoriju i dokaze kako je Bog stvorio svet, zato se i kaze da VERUJEM da je stvorio (tvoj zahtev je paradoks) i zato sam i rekla da "osluskujem nauku". TakoC. :razz:

Boga je stvorio čovek, a onda je izmislio i đavola da bi objasnio Božju nemoć.alles_gut:Sve je permanentno stvaranje, sve je permanentno rastvaranje
Bog vs Djavo
Brahma vs Shiva
Horus vs Set
Ljubav vs Strah
Evolucija vs Entropija
Raspored ovih Sila je razlicit u svakom coveku . Ljudsko telo je organski portal, playground ovih Sila. Samo onaj ko razvije svest ( Dusu ) postaje nesto vise od puke marionete.
stnco:Da, što reče Ober, sporan je čitav potop.
Sveta685:Jedno pitanje za evolucioniste.
Sta je PRIRODA? U dijalekticko-materijalistickoj teoriji evolucije priroda moze biti samo jedno od ove dve stvari:
- fizicko-hemijski proces ili
- fizicko telo (objekat)
Kada kazete: „Priroda se postarala za...“, sta se postaralo „za“? Neko telo? Ili neki Proces? Koje telo, ili koji proces? Gde ja treba da odem da bih video vasu „Prirodu“ koja je u stanju da se postara za nesto? Ili: gde moze da se demonstrira taj proces (ako je proces) koji se „postarao za ...“?
Nije valjda da vi kad kazete „Priroda“ mislite na neki metafizicki pojam? Ali, to onda neodoljivo vuce na Tvorca. Ako je tako, onda ste potpuno u pravu – Tvorac se jeste postarao za sve stvari oko nas. Ali, zamena te reci izrazima tipa: Priroda, Singularitet i sl. je onda samo besmisleno koprcanje u pokusaju da se izbegne ono sto je neminovno.
Uh, uh, uh gde ti ode!alles_gut:Covek nije stvorio Boga nego obrnuto.
Za evoluciju I entropiju – to su te sile, samo razlicita imena.
Nauka ih umesto Bog I Djavo zove evolucija I entropija.
Stvaralacka I Razaralacka sila.

"a neku tvoju novu teoriju nisi iznela iako veruješ u Božije stvaranje, pa šta mi onda preostaje nego da uzmem po onome "daj šta daš" a to je Teorija evolucije."
 "a neku tvoju novu teoriju nisi iznela iako veruješ u Božije stvaranje, pa šta mi onda preostaje nego da uzmem po onome "daj šta daš" a to je Teorija evolucije." Čim sam ovo pročitao odmah sam izdvojio da ti ukažem da prilično površno čitaš ili tumačiš onako kako ti odgovara. Zar ne vidiš da sam reč "uzmem" upotrebio u prvom licu jednina i odnosi se na MENE. Evo tumačenja: ti negiraš biblijsko stvaranje, veruješ u neko drugo koje nećeš da ovde izneseš i MENI ne preostaje ništa drugo nego da prihvatim (uzmem) Teoriju evolucije.divlja:@stnco
"Ti trčiš sa teme na temu pa onda, verovatno, pomešaš šta ti je ko rekao. U tvom maniru, pomalo svađalački, je: a gde sam ja izjavio da ti veruješ u teoriju evolucije? Naprotiv, znam da si eksplicitno izjavila da veruješ u Božje stvaranje ali ne u ono biblijsko.
Ovo si ti napisao, a odnosilo se na mene."a neku tvoju novu teoriju nisi iznela iako veruješ u Božije stvaranje, pa šta mi onda preostaje nego da uzmem po onome "daj šta daš" a to je Teorija evolucije."
[/b]
 Zato je i nastao nesporazum, jer sam citala pretpostavljajuci da smo to razresili  i da ti u stvari komentarises moje interesovanje za teoriju evolucije.
 Zato je i nastao nesporazum, jer sam citala pretpostavljajuci da smo to razresili  i da ti u stvari komentarises moje interesovanje za teoriju evolucije. Nisam ni očekivao od tebe da ćeš spustiti gard kad negde pogrešiš, to je tvoj stil.divlja:Ne citam ja povrsno, nego ne mogu da verujem da covek sto puta treba da ti ponovi da ne mogu ja da ti osmisljavam teorije.Zato je i nastao nesporazum, jer sam citala pretpostavljajuci da smo to razresili i da ti u stvari komentarises moje interesovanje za teoriju evolucije.
Odoh bre na godisnji odmor! Caos! :-P
stnco:Šteta za ovo podvučeno, hteo sam da ti predložim da mi na Nauka i religija odgovoriš na neka pitanja u vezi sa tvojim omiljenim NZ.

prof.ivan:meni se i dalje svidja teorija koja ukljucuje "lusi".
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucy_(Australopithecus)Obersturmfuehrer:sta bese lusi?
Držim te za reč.divlja:Godisnji odmor od ovih rasprava.
A za ovo, vazi, cim prodje 26.! ;-) :razz: