Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Raška izgubila rat.

@Тихи na respiratorima

z:D:vatromet:
'Де си ЏЕГИ, кућо стара, а ми се били забринули да ти се нешто није десило код Каћа! z:lol:

Радујемо се твом повратку! :vatromet:

Sta tacno znace milijarde i milijarde zaduzenja?

Po meni ne znace apsolutno nista. Po meni je vaznije koliko zaradjujemo i koliki deo zarade odlazi na taj dug.

Za tebe jedan ELI5...

Ako dugujes 1000e a zaradjujes 2000e, potpuno je isto kao i da dugujes 1000 milijardi e a zaradjujes 2000 milijardi e.

Mozes da mi objasnis gde gresim?

Pa ne pricam ja nesto teorijski i o Marsovcima, vec pricam o dugu Srbije.TI kao zaradjujes 1000 EUR pa ces da vratis svoj dug? Inace tvoj dug je reda 7000 EUR, cisto da ti kazem. Ali i dug tvoje zene, i svakog od tvoje dece. Znaci svako po 7k eureja. Za cetvoroclanu porodicu dug je 28k EUR.

I sad recimo ti zaradjujes 1000 EUR. sto je naucna fantastika ali evo da te castimo, i od toga zivis. Kada ces da vratis svojih 30k eureja, da ne skrtarimo posto ce banditi i tako da se jos zaduze za koji dan?

I sad tako zaredjaj po svojoj okolini, i svaki lik koga vidis treba da calne 7k eureja.

Jel' ti sad jasno gde se nalazis? A te price od sutra ces da zaradis duplo ostavi za kafanu, da smo znali da zaradjujemo duplo zaradjivali bi i do sada.

:lol:
1. Чекаћу да се ви "грађани" склоните, не могу да се гурам...
2. Ваша ужасна ситуација није и моја ужасна ситуација; кад сам ја био у ужасној ситуацији- вас није болело доопе за моју ужасну ситуацију; реципроцитет.
3. Нисам ја ни звао Рио Тинто, нећу ни да га терам; нека их тера онај ко их је овде звао....
4. Имаш ли неки веродостојан доказ о "преплављивању" милиона главосеча, или ја сад треба да се "примим" на будалаштине опозиције? :lol:
5. Од плате, на кредит, од уштеђевине; само да видим признаницу на чије је име то узето... :flert:

Ti samo i iskljucivo govoris o sebi, dovoljno. A resenja su ti - cekaj, KOJA RESENJA?

Ja nit' sam "gradjanin" - u to mozes da se vrlo lako uveris po mojim postovima - niti mi je situacija LICNO losa. Stavise, zivim sasvim dobro s obzirom na ostale - ne racunam lopovske i izdajnicke bandite, sa njima nema merenja.

Ali ja ne govorim O SEBI, vajni moj Srbine, vec o svima nama koji ovde zivimo. Jer posledice koje ce uslediti ce nas sve zadesiti, na isti nacin kao ovaj cirkus od korone.

Dakle niti znas sta treba, niti si spreman da ista uradis. Odlicno sto sad to imam napismeno od tebe, pa svi mogu da se u to uvere.

Pa ne pricam ja nesto teorijski i o Marsovcima, vec pricam o dugu Srbije.TI kao zaradjujes 1000 EUR pa ces da vratis svoj dug? Inace tvoj dug je reda 7000 EUR, cisto da ti kazem. Ali i dug tvoje zene, i svakog od tvoje dece. Znaci svako po 7k eureja. Za cetvoroclanu porodicu dug je 28k EUR.

I sad recimo ti zaradjujes 1000 EUR. sto je naucna fantastika ali evo da te castimo, i od toga zivis. Kada ces da vratis svojih 30k eureja, da ne skrtarimo posto ce banditi i tako da se jos zaduze za koji dan?

I sad tako zaredjaj po svojoj okolini, i svaki lik koga vidis treba da calne 7k eureja.

Jel' ti sad jasno gde se nalazis? A te price od sutra ces da zaradis duplo ostavi za kafanu, da smo znali da zaradjujemo duplo zaradjivali bi i do sada.
Pa valjda se misli na BDP ne na tvoju platu?? :think:

Japan duguje $9 biliona a to je oko 230% bdpa
SAD duguje oko $19 biliona (njihovih triliona) a to je oko 100% bdpa
Srbija duguje ispod 60% bdpa…

Poslednja izmena:
Jesu sleteli
fail black and white GIF

Back