Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Ono što je mene iznenadio (posle toga sam pročitao i članak o gastarbajterima u SRB) da za GLOVO rade stranci (da li su Uzbeci ili neki drugi ne znam) i biciklom samo "štrikaju" kroz BG. Sbija meka za gastoze:hahaha: (tako da arlaučko ima nekutežinu kad kaže da napredujemo) drugi pirpa je krađa koja je postala model onih koji su uz i na vlasti jer sam osto šokiran kada je nađeno 30k evra kod eks redsednika SO Palilula a objašnjenje - dobio na svadbi:zper:bogata familija i prijatelji, nema šta.

Ono što je mene iznenadio (posle toga sam pročitao i članak o gastarbajterima u SRB) da za GLOVO rade stranci (da li su Uzbeci ili neki drugi ne znam) i biciklom samo "štrikaju" kroz BG. Sbija meka za gastoze:hahaha: (tako da arlaučko ima nekutežinu kad kaže da napredujemo) drugi pirpa je krađa koja je postala model onih koji su uz i na vlasti jer sam osto šokiran kada je nađeno 30k evra kod eks redsednika SO Palilula a objašnjenje - dobio na svadbi:zper:bogata familija i prijatelji, nema šta.
mene ovde vise nista ne iznenadjuje
bolje receno retko sta me iznenadi

Amerika se uključila u dijalog Beograda i Prištine uprkos negiranju EU​

12:24 29.09.2021

Tastave SAD i EU ispred sedišta EU u Briselu - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2021

© AP Photo / Virginia Mayo
Pratite nas
Izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar sastao se u Briselu sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, a odvojeno je razgovarao sa šefovima pregovaračkih timiva Beograda i Prištine Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem, iako je portparol EU Peter Stano negirao da će Eskobar učestvovati u briselskom dijalogu.

"Tenzije su u ovom trenutku jako visoke", rekao je Eskobar nakon susreta i naglasio da je došao u Brisel kako bi podržao napore EU da se pronađe hitno rešenje za smirivanje trenutnih napetosti na Kosovu, preneli su mediji.
Podsetimo, ambasada SAD u Prištini potvrdila je ranije da će na hitnom sastanku, sazvanom zbog situacije na severu Kosova u Briselu, učestvovati i zamenik pomoćnika državnog sekretara Gabrijel Eskobar. Međutim, ubrzo posle saopštenja američke ambasade portparol Evropske Unije Peter Stano je to negirao.
"Ne, gospodin Eskobar neće prisustvovati razgovoru. Dijalog ima tri učesnika - Kosovo, Srbiju i EU. Svi ostali podržavaju dijalog spolja", rekao je Stano za Gazetu ekspres.
https://nuubu.ecoplanetdeals.com/en...GYsIQfrL4mbn6VcBjme7eSrfY3yDzh1Mo--_HzOaKtJda
red

Ipak, američki izaslanik danas se uključio u briselske pregovore.

uključiti ruse u razgovore...

Šta je ruski ambasador rekao Vučiću​

12:56 29.09.2021

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije Aleksandar Bocan Harčenko - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2021

© Tanjug / SAVA RADOVANOVIC
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i zahvalio na podršci zvanične Moskve po pitanju Kosova i Metohije.
Ambasador Bocan-Harčenko je i ovom prilikom rekao da Moskva sa velikom zabrinutošću prati situaciju na severu Kosova i Metohije.
On je ukazao na to da odgovornost za nastalu krizu leži na privremenim institucijama u Prištini, koje krše i ne ispunjavaju sporazume koji su ranije potpisani, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.
Ambasador Bocan-Harčenko je istakao da srpska strana deluje sa najvećom odgovornošću, dok Priština ne pokazuje nijedan znak da je za traženje kompromisnog rešenja.

Vučić je zahvalio na aktivnoj podršci Ruske Federacije teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali o zajedničkim srpsko-ruskim projektima u sklopu priprema za novo zasedanje Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju i posetu potpredsednika ruske Vlade Jurija Borisova.
Vučić je ovom prilikom rekao da se nada da će u narednim mesecima ponovo imati čast da razgovara sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, preneo je Tanjug.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije Aleksandar Bocan Harčenko - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2021

Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i zahvalio na podršci zvanične Moskve po pitanju Kosova i Metohije.
Ambasador Bocan-Harčenko je i ovom prilikom rekao da Moskva sa velikom zabrinutošću prati situaciju na severu Kosova i Metohije.
On je ukazao na to da odgovornost za nastalu krizu leži na privremenim institucijama u Prištini, koje krše i ne ispunjavaju sporazume koji su ranije potpisani, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.
Ambasador Bocan-Harčenko je istakao da srpska strana deluje sa najvećom odgovornošću, dok Priština ne pokazuje nijedan znak da je za traženje kompromisnog rešenja.

Vučić je zahvalio na aktivnoj podršci Ruske Federacije teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali o zajedničkim srpsko-ruskim projektima u sklopu priprema za novo zasedanje Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju i posetu potpredsednika ruske Vlade Jurija Borisova.
Vučić je ovom prilikom rekao da se nada da će u narednim mesecima ponovo imati čast da razgovara sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, preneo je Tanjug.
Popio je kahvu

KINA je stavila do znanje da ima pravo na preventivni nuklearni udar, ako Amerika krene da doturi nuklearno naoružanje u Australiju, onda će da se čitava tamošnja hrvatska zajednica pretvori u prah (koji će vetar da odnese u zrak, a onda u more i okean, a taj prah neće nikada da stigne do Tuđmanove NDH)! 🇨🇳
Pretpostavljam da bi udarila preventivno kosovo...

Pratite nas

Lepo je da vas podržavaju... Jednom nekada možda budu u prilici i zeleno svetlo da vam daju...
I oni se nadaju napretku

Back