Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Nasminkana pleti carapecekajte ljudi, jesu se dogovorili ili nisu?
da pletem carape ili da se sminkam?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasminkana pleti carapecekajte ljudi, jesu se dogovorili ili nisu?

cesto se zapitam da li vi zasluzujete predsednika kakav je nas Aleksandarcekajte ljudi, jesu se dogovorili ili nisu?
Njemac rovari.
VAŠINGTONU PREKIPELO, BERLIN UZ KURTIJA
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2021-09-29-vest-1040322
alo momci, jos ste u toplim domovima, nista kopanje rovova?
I dokle je stigla ta kolona za cetiri dana? Putuju kao Englezi do Foklanda.
........
zaslužujemo još goreg predsednika...jedino nas još gori od najgorih, može opametiticesto se zapitam da li vi zasluzujete predsednika kakav je nas Aleksandar
'Де си ЏЕГИ, кућо стара, а ми се били забринули да ти се нешто није десило код Каћа!

Predsednik vam je čist OKzaslužujemo još goreg predsednika...jedino nas još gori od najgorih, može opametiti
Dolaze JSO i PTJ.ROSA I FIT će se povući sigurno.
Ne,Žandramerija,Vojska.Dolaze JSO i PTJ.
3 - 5 godina za siptare.Dolaze JSO i PTJ.
Možda neki grafikon? ili kalendar šta će bitiZa 3 dana svi oni će se povući.
Sta tacno znace milijarde i milijarde zaduzenja?
Po meni ne znace apsolutno nista. Po meni je vaznije koliko zaradjujemo i koliki deo zarade odlazi na taj dug.
Za tebe jedan ELI5...
Ako dugujes 1000e a zaradjujes 2000e, potpuno je isto kao i da dugujes 1000 milijardi e a zaradjujes 2000 milijardi e.
Mozes da mi objasnis gde gresim?
1. Чекаћу да се ви "грађани" склоните, не могу да се гурам...
2. Ваша ужасна ситуација није и моја ужасна ситуација; кад сам ја био у ужасној ситуацији- вас није болело доопе за моју ужасну ситуацију; реципроцитет.
3. Нисам ја ни звао Рио Тинто, нећу ни да га терам; нека их тера онај ко их је овде звао....
4. Имаш ли неки веродостојан доказ о "преплављивању" милиона главосеча, или ја сад треба да се "примим" на будалаштине опозиције?
5. Од плате, на кредит, од уштеђевине; само да видим признаницу на чије је име то узето...![]()
Ne sme, zabranili mu.Možda neki grafikon? ili kalendar šta će biti![]()
Pa valjda se misli na BDP ne na tvoju platu??Pa ne pricam ja nesto teorijski i o Marsovcima, vec pricam o dugu Srbije.TI kao zaradjujes 1000 EUR pa ces da vratis svoj dug? Inace tvoj dug je reda 7000 EUR, cisto da ti kazem. Ali i dug tvoje zene, i svakog od tvoje dece. Znaci svako po 7k eureja. Za cetvoroclanu porodicu dug je 28k EUR.
I sad recimo ti zaradjujes 1000 EUR. sto je naucna fantastika ali evo da te castimo, i od toga zivis. Kada ces da vratis svojih 30k eureja, da ne skrtarimo posto ce banditi i tako da se jos zaduze za koji dan?
I sad tako zaredjaj po svojoj okolini, i svaki lik koga vidis treba da calne 7k eureja.
Jel' ti sad jasno gde se nalazis? A te price od sutra ces da zaradis duplo ostavi za kafanu, da smo znali da zaradjujemo duplo zaradjivali bi i do sada.