MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ti iz Hrvatske, ako ne želiš ne moraš da odgovoriš na pitanje zanima me samo da bih protumačila tvoj post, koji su onda tvoji naši a koji onda moji?
jesam iz Hrvatske![]()
Ljudi, kako sam se ja iskidala kad je Conga trazio od onog tipa bananu! Du ju hev sam bananas?
![]()

Ljudi, kako sam se ja iskidala kad je Tsonga trazio od onog tipa bananu! Du ju hev sam bananas?
![]()
Si vidio srle kako je nole danas trazio medik, folirant zesci...
p..i te k...c m...u V.m j...m u p...u
Ne kapiram ovu prozivku...Aj nek mi samo neko kaze da mu je pomoc bilo kog tipa trebala?aravno da je takticki to uradio,sto ja naravno mrzim,uzeo covek odmor.Ja to ne volim,ali nisam to hteo da spominjem,uzeo covek AO pa rekoh da slavimo.
A posto me vuces za jezik,eto rekao sam ti svoje misljenje.Nije mu trebala pomoc SIGURNO.
Ne kapiram ovu prozivku...Aj nek mi samo neko kaze da mu je pomoc bilo kog tipa trebala?aravno da je takticki to uradio,sto ja naravno mrzim,uzeo covek odmor.Ja to ne volim,ali nisam to hteo da spominjem,uzeo covek AO pa rekoh da slavimo.
A posto me vuces za jezik,eto rekao sam ti svoje misljenje.Nije mu trebala pomoc SIGURNO.
Si vidio srle kako je nole danas trazio medik, folirant zesci...
Kralju, zbog onakvog letenja po terenu morao je da ga uhvati grc, nije bio kao ona statua Conge pa da sve iz mesta udara, nego je za svaku loptu trcao i borio se....