Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
We are the champions, my friends...
And we'll keep on fighting till the end... :D
srbijadotokijape8.gif

BRAVOOOOOOOOO!!!
respect2.jpg

e ljudi ajd ukratko, sto je i kako psovao publiku?
posto sam u inostranstvu samo mogao da slusam radio prenos meca preko jedne britanske stanice a oni o tome nista nisu rekli...

i namenjeno najverovatnije francuskoj publici a nakon provokacija od strane iste (posto je osvojio najvazniji poen- na tsonginu brejk sansu pred kraj meca): mozete da ga pooshite*ee!! ( IZ SVEG GLASA) :D

ima Nole igru, alal mu cufte!:D

a Tsonga je stvarno fenomenalno odigrao ceo Australien Open, svaka mu cast stvarno... uzivala sam gledajuci ga protiv Nadala... krivo mi je samo sto sam propustila mec sa Juznim :-(
samo ne verujem da ce taj potrajati jos dugo...

Si vidio srle kako je nole danas trazio medik, folirant zesci...

Ne kapiram ovu prozivku...Aj nek mi samo neko kaze da mu je pomoc bilo kog tipa trebala?aravno da je takticki to uradio,sto ja naravno mrzim,uzeo covek odmor.Ja to ne volim,ali nisam to hteo da spominjem,uzeo covek AO pa rekoh da slavimo.

A posto me vuces za jezik,eto rekao sam ti svoje misljenje.Nije mu trebala pomoc SIGURNO.

ни ја нисам приметио кад је напсовао, први пут кад сам гледао.
сад гледах снимак последњих пар гемова.
на 5:5 и брејк лопту за Тсонгу неки су му добацили из публике у сред тупкања лопте.
кад је освојио тај поен било је стварно

p..i te k...c m...u V.m j...m u p...u

!! :-|

Ne kapiram ovu prozivku...Aj nek mi samo neko kaze da mu je pomoc bilo kog tipa trebala?aravno da je takticki to uradio,sto ja naravno mrzim,uzeo covek odmor.Ja to ne volim,ali nisam to hteo da spominjem,uzeo covek AO pa rekoh da slavimo.

A posto me vuces za jezik,eto rekao sam ti svoje misljenje.Nije mu trebala pomoc SIGURNO.

idi na Fedjinu temu malo nize,tamo je tek festa ;-)

Kralju, zbog onakvog letenja po terenu morao je da ga uhvati grc, nije bio kao ona statua Conge pa da sve iz mesta udara, nego je za svaku loptu trcao i borio se....

Si vidio srle kako je nole danas trazio medik, folirant zesci...

pa jeste malo folirant, al ***...:roll:
bar se odmorio taman da se kasnije skoncentrisao prvo na svoj prvi servis (koji je stvarno bio jako los), a zatim i da uzme brejk... ok, nije uspeo da ga brejkne, al dobio je tie-brake. isao je na sigurno....

i neka je i opsovao... veliki je to pritisak
ispraznio se taman ;-)

sve u svemu
BITNO DA SMO NAPOKON UZELI I TAJ PRVI GRAND SLAM!!:grin::grin:

Noletu svaka cast za sve sto je uradio... Culi ste da je komentator rekao da nijednom na turniru nije uzimao medicinsku pomoc, jednom ga je moralo stici,pa ne verujem da je folirao...
A i Congi isto cestitke za sve sto je prikazao,ali je morao da polozi oruzje (reket) pred najboljim :)
King Donald, trcao je i Conga za loptama, jesi li gledao mec protiv Nadala?!!

novak ima problema sa disanjem i ne vidim razlog da ne uzme medical time-out kada mu zatreba. da nema ovih problema, cini mi se da ovo ne bi bio prvi GS koji je osvojio... mislim da noletu duzi mecevi skode vise nego bilo kom teniseru iz vrha. on za to nije kriv- vredno trenira i trudi se da situaciju ublazi koliko moze sto je vise nego za postovanje.
dokaza je mnogo: gomila velikih meceva koje je predao, konstantno zadihavanje tokom svih iole duzih poena, tu je i dobar primer gotovo onesvescivanja u umagu protiv svinjolikog vavrinke, kao i trazenje medical time-outa i kada mu ide u mecu, pa i operacija kojom je pre 2-3 godine problem neznatno umanjio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back