Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi ukapirao. Nije "izlazio radi posla" nego su bila dva gosta komentatora koji su komentarisali na smenu. Razlika izmedju prvog i treceg seta u Vilanderovim komentarima je bila komicna.

Ja bato sebi ne "utuvljujem u glavu" nego prenosim onako kako je bilo. Pazi da ti ne znas bolje Engleze i njihov stav, iskazan kroz ton, pauze, izbor reci od mene koji sa njima zivim deceniju. Te detinjaste imputacije o zlim komentatorima zadrzi za sebe.

Čestitke Noletu, drago mi je što je on pobedio pošto Federer nije!

A koji ste vi to Eurosport gledali?
Ja sam gledala na Eurosportu i prenosio je naš komentator :shock: koji je navijao za Novaka!

Izvini mislila sam da si u Srbiji! A Hrvati su samo promrljali da je Nole pobedio i prekinuli pre dodele pehara! Bilo im suviše teško pošto su verovatno navijali za crnca!

Ne znam kakva je sad situacija,ali znam da je Vilander na proslom Rolan Garosu pre polufinala napravio reportazu od pola sata u kojoj je svih 30 minuta potrosio hvaleci Novaka i govoreci kako ce ovaj da obelezi nadolazeci period...

Nisi ukapirao. Nije "izlazio radi posla" nego su bila dva gosta komentatora koji su komentarisali na smenu. Razlika izmedju prvog i treceg seta u Vilanderovim komentarima je bila komicna.

Ja bato sebi ne "utuvljujem u glavu" nego prenosim onako kako je bilo. Pazi da ti ne znas bolje Engleze i njihov stav, iskazan kroz ton, pauze, izbor reci od mene koji sa njima zivim deceniju. Te detinjaste imputacije o zlim komentatorima zadrzi za sebe.

Priznajem da ne znam. Ipak, govorim i iz iskustva, jer sam i pre gledao Eurosport kada je Đoković igrao i nisam primetio odbojnost, štaviše suprotno. Opet, možda je moja greška, jer ne poznajem Engleze kao ti u svakom slučaju.

Nego, nije li Vilander Šveđanin :D ?

лол на БиБиСијевом сајту управо воде расправу о броју лупкања лоптице пре сервиса (!?!?!?) :lol:

The Djokovic "bouncing" is distracting and may become less so as he progresses. I think it right for receivers to complain at the moment. I counted 17(!!!) at one point and that is ridiculous.

Izvini mislila sam da si u Srbiji! A Hrvati su samo promrljali da je Nole pobedio i prekinuli pre dodele pehara! Bilo im suviše teško pošto su verovatno navijali za crnca!

Pa nije baš tako. Koliko sam ja uspjela primjetiti ovaj tjedan stalno su hvalili Novaka na sportskim vijestima. A to što su prekinili program, ništa čudno kakva je naša televizija :lol:. Da je netko naš osvojio nije čak sigurno da bi pustili dodjelu pehara.:lol:

b_djokovic01_0127.jpg

Novakov govor na podijumu
POSTAVITE INTERVJUE sa AO sajta kad budu gotovi

KO JE SVETSKI SAMPION???JUGA JUGA JUGA JUGA LE EE
IDEMO DALJE NOLE SAD ROLAND GAROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa nije baš tako. Koliko sam ja uspjela primjetiti ovaj tjedan stalno su hvalili Novaka na sportskim vijestima. A to što su prekinili program, ništa čudno kakva je naša televizija :lol:. Da je netko naš osvojio nije čak sigurno da bi pustili dodjelu pehara.:lol:

zato cete vi biti prvi u rukometu:razz:...svakom po nesto:wink:

"Izvinite, samo još jednu stvar da kažem dok niste otišli. Biću brz. Hvala svim srpskim navijačima koji su došli u Melburn da me bodre. Ponosan sam na Lizu, ali sam ponosan i što sam prvi Srbin koji je uz njenu pomoc osvojio Gren Slem u singlu. Znam da je gledate sada, siguran sam da je prava ludnica u Srbiji. Volim Lizu i vas, ljudi!”

Hvala! Vec mi postaje neprijatno, ali hvala i Noletu. 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back