Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tačno naši su prenosili sve mečeve u kojima su hrvati igrali a da ne govorim za atletiku i Blanku Vlašić. Ali dobro.

2008_melbourne_31.jpg

Најгори коментатори су на ESPN-у ван сваке конкуренције!

Djokovic gives Serbia first Slam title

Story Highlights
# Serbian third seed Novak Djokovic claims dramatic triumph at Australian Open
# Djokovic defeated unseeded Frenchman Jo-Wilfried Tsonga 4-6 6-4 6-3 7-6
# The 20-year-old is youngest winner since 1985 and first Serb to win Slam title

Додао бих да има много Ноле хејтера због његовог тапкања лоптице, "лажних" медицинских тајм аута и породице (пре свих оца Срђана). :roll:

Nije tačno naši su prenosili sve mečeve u kojima su hrvati igrali a da ne govorim za atletiku i Blanku Vlašić. Ali dobro.

Nisam ja mislila za vas ;), nego mislim na našu televiziju koja se jedva udostoji prikazati dodjelu pehara našim igračima, a što onda očekivati za druge.

Dobro zna da iznervira to tapkanje loptice a šta tek reći u ženskom tenisu gde ona Šarapova non-stop ciči to nikom ne smeta?

Inače nervira me Novakov otac,čovek je umislijo da je sad on taj koji je u prvom planu a ne njegov sin isto kao otac od Jelene Dokić!

Ali kada vidim Đorđa Đokovića kako navija za brata i kako ga bodri stvarno se oduševim stvarno je lik nadam se da će nas i on veseliti svojim uspesima u budućnosti:lol:8-)

Nisam ja mislila za vas ;), nego mislim na našu televiziju koja se jedva udostoji prikazati dodjelu pehara našim igračima, a što onda očekivati za druge.

Ma dobro nećemo im zameriti, puno ima zavisti i ljubomore medju samim igračima a kamoli tek medju drugima, kao što su komentatori.

Jesi li ti iz Hrvatske, ako ne želiš ne moraš da odgovoriš na pitanje zanima me samo da bih protumačila tvoj post, koji su onda tvoji naši a koji onda moji?

Dobro zna da iznervira to tapkanje loptice a šta tek reći u ženskom tenisu gde ona Šarapova non-stop ciči to nikom ne smeta?

Inače nervira me Novakov otac,čovek je umislijo da je sad on taj koji je u prvom planu a ne njegov sin isto kao otac od Jelene Dokić!

Ali kada vidim Đorđa Đokovića kako navija za brata i kako ga bodri stvarno se oduševim stvarno je lik nadam se da će nas i on veseliti svojim uspesima u budućnosti:lol:8-)

Dobra stvar kod Noletovog tapkanja loptice je to shto svaki put kad je "istapka" vishe od 10 puta, izadje u najmanju ruku odlican servis, a vrlo cesto as....a moze to da ih nervira do sutra, to mu pomaze da se koncentrishe da lakshe dobije poen.

Shto se Novakovog oca tice, ja smatram da je sasvim ok da njegova porodica gleda mec, Nole je i sam rekao da mu to mnogo znaci...a negde sam procitala da je njegov otac zavrshio dif i da je (bio) profesionalni sportista, skijao je... To je covek koji je od Novaka Djokovica napravio treci reket sveta, i ima apsolutno pravo da ga boli uvo shto neke ljude nervira shto je doshao da gleda svog sina na finalu Australian Open-a. Kapiram, ne smeta vama shto gleda, nego shto skace od srece kad Nole osvoji poen, i shto se nervira kad izgubi...ali ja u tome i dalje ne vidim nishta nenormalno :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back