Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena nema srce kao Ana,jednostavno ne moze da zavrsi mec!!! Bravo Ana!!!!!!
Mislim da je Jelena uvek bila slabija od Ane, da se primetiti na mecevima bas to sto pricate...
Ako mislite da je JJ treca, a Ana peta zato shto JJ igra mnooooogo vise turnira onda mnooooogo gresite. Za WTA listu se racunaju rezultati na Gren slem i turnirima 1 kategorije na koje se igracica prijavi plus jos najbolji rezultati na ostalim turnirima ali do 17 turnira ukupno u zadnjih godinu dana. Znaci JJ moze za godinu dana da odigra 50 turnira, ali racuna se samo 17 kao i Ani.
JJ ima najjaci kung fu tj. tenis u ovom momentu. Ali ima i najveci problem, a to je JJ. Kad pobedi samu sebe onda ce lako da pobedi sve ostale ukljucujuci tu i Anu.
Pa JJ nema nista posebno da brani. Nije osvojila neki GS turnir ni igrala u finalu, ostalo je sve nadoknadivo, a ima i mnogo mesta za napredak.
Sa druge strane Ana ce biti u velikom problemu, ove godine je imala srece pa uzela 700 poena za finale RG. A to nema nikakve sanse da odbrani sledece godine.
Pazi sledece godine ce sestre Vilijams da otkidaju, a vratila se i baba Lindzi, a tu je uvek i Henin. Njih 4 i JJ ce biti top 5.
Shto se tice broja turnira koji se racunaju naravno da mora da postoji neko ogranicenje, jer bi u suprotnom JJ koja je odigrala 28 turnira bila prva.
Ne moras da mi verujes procitaj sve ti lepo pise.
http://www.sonyericssonwtatour.com/...our.com/3/global/Pdfs/rankings/howitworks.pdf
heh... sve zavisi kako ce devojke igrati. jelena brani dosta usitnjenih poena, a ana dosta krupnih.
ali nijedna nije u prednosti- imaju slican broj poena i obe ce morati da igraju dobro da ih sacuvaju. mozda ce ani tesko biti da brani grand slamove, ali ni jeci nece biti lako da ponovi toliki broj meceva. mozda jeca ima prostora za bolje rezultate na gs-u ali ana je na malo turnira ucestvovala i vecina turnira znacice bodove...samo ana da nastavi kako je krenula, jeca malo da poradi na servisu.... i ostaju u top 5 u najmanju ruku...
a ako nekoga zanima a ne zna- sutra ana igra od 14h (vs bondarenko cini mi se), a jeca odmah za njom (imace tezak posao protiv peer)
p.s. ana stvarno odvaljuje! nisam ocekivao onako lak mec sa "nezgodnom" sniderovom... ne znam da ju je iko onako pocistio u poslednjih 5 godina![]()
Pa JJ nema nista posebno da brani. Nije osvojila neki GS turnir ni igrala u finalu, ostalo je sve nadoknadivo, a ima i mnogo mesta za napredak.
Sa druge strane Ana ce biti u velikom problemu, ove godine je imala srece pa uzela 700 poena za finale RG. A to nema nikakve sanse da odbrani sledece godine.
Pazi sledece godine ce sestre Vilijams da otkidaju, a vratila se i baba Lindzi, a tu je uvek i Henin. Njih 4 i JJ ce biti top 5.
Shto se tice broja turnira koji se racunaju naravno da mora da postoji neko ogranicenje, jer bi u suprotnom JJ koja je odigrala 28 turnira bila prva.
Ne moras da mi verujes procitaj sve ti lepo pise.
http://www.sonyericssonwtatour.com/...our.com/3/global/Pdfs/rankings/howitworks.pdf
Ma koja crna Lindzi bre??? Ne moze tek tako da se vrati i igra onako kako je nekad igrala...
Moze zato shto je mnogo kvalitetnija od ovih koje danas igraju. O tome sam vec pisao ranije.
Uostalom zar nisi pratila shta je radila zadnje dve nedelje. Nije dugo igrala zbog trudnoce i rodjenja deteta. A onda je 3 meseca posle porodjaja uzela reket i isprasila trecu teniserku sveta JJ. Nedelju dana kasnije JJ se revansirala, ali i tu je bilo klanje.
Znaci Lindzi ono bez problema na svezinu igra top 5 tenis danas. A kad pocne redovno da igra turnire, stekne malo kondicije i udje u ritam sve ce to biti ok. Ipak ne ocekujem da ce opet biti broj jedan, mislim da ce to sledece godine biti Serena ili Venus. Ako budu zdrave naravno.
Volim ja JJ, ali moram malo da je kritikujem. Mnogo se opustila u zadnje vreme.
Pa da uvek je nesto. Ovamo je sudije pokradu, u Kini je boli vrat kad gubi, ali ne ozbiljno nego onako u najboljem Noletovom stilu od pre godinu-dve... Treba biti bar malo dostojanstven i u porazu.
Volim ja JJ, ali moram malo da je kritikujem. Mnogo se opustila u zadnje vreme. Ipak je to velika blamaza da je pobedi zena samo 3 meseca posle porodjaja.
Nama su uvek sudije krive, uvek nam nesto smestaju, neke teorije zavere, shta ce to Lindzi da kupuje sudije i turnire. A nije dobila samo JJ dobila je i Dementijevu koja je 15. i to na drugom turniru. Nema valjda nameru da kupi sve turnire do kraja zivota.