Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igra se prvo kolo gde oni koji pobede ostaju sigurno u grupi i igraju dalje za finale i imaju mogucnost da osvoje Davis kup, a oni koji izgube igraju neku vrstu play outa za popunu svetske grupe. Kao sada Australija koja je izgubila prvo kolo, pa izgubila i od nas koji smo se plasirali u svetsku grupu, a Australija je ispala.

ej ljudi jel zna neko gde mogu da nadjem onu bajaginu kao himnu dejvis kupa? ''to je ta stvar sto se ne odbija, to je ta zelja da se dobija....za ovaj tim se uvek navija srbija''

Tzar:
Igra se prvo kolo gde oni koji pobede ostaju sigurno u grupi i igraju dalje za finale i imaju mogucnost da osvoje Davis kup, a oni koji izgube igraju neku vrstu play outa za popunu svetske grupe. Kao sada Australija koja je izgubila prvo kolo, pa izgubila i od nas koji smo se plasirali u svetsku grupu, a Australija je ispala.
hvala. ovoga sam se i bojao..... eh...

ForeverAngel:
Nole (sa bracom) bese gost Olivere Kovacevic. ;) Oduseviio me :)

Oна је обична глупача и треба јој забранити да ради. Пред Дејвис куп мечеве са Аустралијом, у студију били Пилић, Срђан Ђоковић и ваљда секретак ТСК. Како је она водила емисију па то није нормално! Само је упадала у реч, Пилић није могао доћи до речи, а камоли да заврши јер је редовно прекидала...

Onakvom idiotu od zene dati da vodi emisiju... Klimaktericna koza...
Jedini nevaspitaniji voditelj je Tegeltija, taj kad krene da pita i sam odgovara, sagovornik samo klima glavom...

E da,niasm imao Net danima ali moram da izkomentarisem Noletov nastup sa Oliverom...On je delovao totalno normalno,a ona BUDALETINA je skot kakakv s ene radja...A ima platu od 250 000 dinara!!!! Koem daju pare..Cas kaze Vi Noel,pa Ti Nole...Strasno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back