Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne generalizuj, dao sam KONKRETAN primer, koji si uopsteno prokomentarisao. Na tom turniru je kradja bila toliko ocigledna, da to nije bila jedna lopta i milimetri, vec najmanje njih 10, i to po 5-6cm od linije. Kao sto rekoh, PUBLIKA je izlazila sa meca, smejuci se... ESPN je to komentarisao kao sramotu... Ako ne znas o cemu pricas, ne javljaj se bez argumenata, samo pisanija radi... Ni ja ne volim njeno ponasanje kad (iz)gubi, ali ovde je bila 100% u pravu... Batali tu demagogiju "nama su uvek sudije krive"; nisu UVEK, nego TADA, lepo rekoh...
Sto se tice tvojih favorizovanih Amerikanki, videsmo juce Serenu (zdrava je, zar ne?); od Carlstona ne moze da prodje cetvrtfinale, vec 5-6 turnira zaredom... Venus i ne spominjem... ni porodilju, ziva bila... Daleko su one od #1, i tu ce i ostati; pri vrhu, ali ne i na vrhu... Moje misljenje, videcemo dogodine da li sam bio u pravu... ;)

Nije to demagogija nego samo odgovor na tvoju teoriju zavere da je Lindzi kupila turnir.

Da je Lindzi toliko losa kao shto mislis, onda bi je JJ nalupala sa 6:0, 6:0 i ne bi bilo bitno shta sudija radi.

Shto se tice Lindzi, nije to mali rizik da igracica koja je nekoliko godina bila broj 1, sada iako u godinama i posle porodjaja pocne ponovo da igra i izlozi se riziku da gubi od igracica koje su do pre godinu dana mogle samo da sanjaju o tome da je pobede. Ukljucujuci tu i JJ kojoj je ovo prva pobeda nad Lindzi.

Ona je sigurno dobro razmislila o svemu i nije se vratila da igra da bi kupovala turnire.

Kolko vidim na ESPN-u kazu da je JJ pomogla Lindzi svojim ponasanjem.

http://sports.espn.go.com/sports/tennis/news/story?id=3018932

Shto se tice Serene, ja sam odusevljen. Serena je u zadnjih godinu dana igrala jedan turnir u mesec i po dana u proseku. Posto nije ni trenirala u jednom momentu je dostigla ja mislim minimum 150 kilograma. I to sam komentarisao ranije na ovoj temi. A ako si gledao mec sinoc mogao si da vidis da se gotovo prepolovila. Jos desetak kilograma da skine i bice ok.

I pored svega sa samo 9 odigranih turnira u zadnjih godinu dana Serena je 7. na svetu. A posto je matematika egzaktna nauka, Serena moze vrlo brzo i lako u prvih pet, kao i Venus koja je 8.

Takodje tvoji potcenjivacki komentari na njihov racun nemaju veze sa zivotom, jer se radi o igracicama koje su iako povredjene i malo igrale uspele da osvoje ove godine 2 GS titule.

Sta bi s Jelenom kod 4:1 i 40:15 za nju u drugom setu ??? Ona mora da poradi na toj pisholoskoj bazi-stvarno sama sebe pobedjuje :( U svakom slucaju cestitke za trud ...

Ma u redu je to,ipak su oni 3,3 i 5 na svetu,malo lo je ? Ali sto se lepote tice...to svakako nije bas tako kako kazu,bar meni,ne znam za ostale.
Novak moze jos mnogo da napreduje,dok Jelena,sve dok ne popravi servis,igru na mrezi...nema sanse za br 1...

Jelena jednostavno nema jaja sto bis e reklo...Moze da vodi protiv Zastin i sa 5:0 i 40:0 i izgubice!To sam i ranije komentarisao...Mada nije jedina-pogledajte ,meceva Davidenka i Federera-taj covek isto tako moze da vodi i uvek ce izgubiti.

@Tzar

Nije to demagogija nego samo odgovor na tvoju teoriju zavere da je Lindzi kupila turnir.

Tesko da je teorija zavere ako kazem da je kupila neki sugavi turnir... Nisam napisao da je potkupila ceo WTA Tour...
PRICA SE da je i Davidenko prodao mec, da je Novaku nudjeno da izgubi, a ova je situacija i vise nego ocigledna... Naravno, dokaza nema, mozda ih bude, ali do sada je UVEK bilo "gde ima dima..."

Da je Lindzi toliko losa kao shto mislis, onda bi je JJ nalupala sa 6:0, 6:0 i ne bi bilo bitno shta sudija radi.

Ko to danas koga moze da nalupa sa 6-0, 6-0? Jos jedna besmislena konstatacija... Ispade da sam napisao se Lindzi nikada sa reketom nije sastavila... Ne trpaj mi reci u postove...

Shto se tice Lindzi, nije to mali rizik da igracica koja je nekoliko godina bila broj 1, sada iako u godinama i posle porodjaja pocne ponovo da igra i izlozi se riziku da gubi od igracica koje su do pre godinu dana mogle samo da sanjaju o tome da je pobede. Ukljucujuci tu i JJ kojoj je ovo prva pobeda nad Lindzi.

Ona je sigurno dobro razmislila o svemu i nije se vratila da igra da bi kupovala turnire.

A ti si upucen u to kako se ona vratila, i iz kojih razloga? I ja ne sumnjam da se vratila da bi igrala, ali je OVDE, u konkretnom slucaju, situacija i vise nego sumnjiva... Cuj, molim te, "izlozi se riziku da gubi..." Pa nece sigurno sve igracice da joj se klanjaju zato sto se vratila?!

Kolko vidim na ESPN-u kazu da je JJ pomogla Lindzi svojim ponasanjem.

http://sports.espn.go.com/sports/tennis/news/story?id=3018932

Koliko vidim ti mesas babe i zabe, i naveo si POSLEDICU (a hvala Bogu pa JJ ima kratak fitilj, "tesko" je iznervirati), a ne UZROK koji je doveo do toga (jeziv lopovluk)... pa i ja bih da me kradu na moje oci lomio rekete, verovatno i ti... Promasen ti citat... dibidus.

Shto se tice Serene, ja sam odusevljen. Serena je u zadnjih godinu dana igrala jedan turnir u mesec i po dana u proseku. Posto nije ni trenirala u jednom momentu je dostigla ja mislim minimum 150 kilograma. I to sam komentarisao ranije na ovoj temi. A ako si gledao mec sinoc mogao si da vidis da se gotovo prepolovila. Jos desetak kilograma da skine i bice ok.

STA ce biti OK? Cime si odusevljen, time sto je odgrala sve sama cetvrtfinala, osvojila jedan GS, koji ju je doveo do top10? To je osnova da kazes da ce biti #1? Ili si odusevljen time sto je skinula pola tone?...

I pored svega sa samo 9 odigranih turnira u zadnjih godinu dana Serena je 7. na svetu. A posto je matematika egzaktna nauka, Serena moze vrlo brzo i lako u prvih pet, kao i Venus koja je 8.

Da, vrlo lako, brzo... Eto, tek tako... Kod tebe nijednog argumenta sem "sto je babi milo..."... I kakve veze ima matematika sa WTA, sem sa zbrajanjem trenutnih rezultata? Imas neku formulu po kojoj ce, logicno, je li, one sigurno biti broj jedan? (I ne skreci temu na prvih pet, ako si pominjao #1... do vrha je (relativno) lako doci, na vrh bas i nije...)
Elem, ostale ce sigurno da ih sacekaju, dok se sestre ispucaju... E, moj prijatelju, vidi samo koliko novih dolazi; bas ce se one uzdici do #1... Da ne pominjem trenutno aktuelne top 10...

Takodje tvoji potcenjivacki komentari na njihov racun nemaju veze sa zivotom, jer se radi o igracicama koje su iako povredjene i malo igrale uspele da osvoje ove godine 2 GS titule.

I corava koka zrno ubode... Poenta: GS titula ih je i dovela tu gde jesu, jedan turnir i top10...
I, kako rekoh, ne razumem opcinjenost americkim igracicama, cak si i Lindzi izvadio iz naftalina?... Ostale veze nemaju, sta li?...
Bah, polemika ionako nema smisla, jer ni ti ni ja pojma nemamo ko ce biti #1 za koji mesec/godinu... Osnova price je ipak bila Lindzina KRADJA na turniru, i to ocigledna... A, bez obzira koga licno simpatises, to si MORAO uvideti i priznati...

U pravu si Nordic,slazem se,pojavice se jos neki novi Nole i bice interesantno....Sem ako Nole jos malo ne podigne nivo igre i postane nedostizan za ostale mlade igrace..Kao Roze i Rafa sada :D :D :D

Prvi put sam ovde pa me mrzi da listam.....da li je iko spomenuo ponasanje Tipsarevica dok je nasa himna svirala....ja sam mogao da razumem dok je bila Hej,Sloveni i kako su je nasi sportisti "dozivljavali" ali Jankovo ponasanje je za svaku osudu iako nisam primetio nijedan komentar po dnevnoj stampi ili TV....covek zvace zvaku i prekstio ruke kao da je himna drzave Zambezi dok ostali pevaju nasu himnu...sta vi kazete na to???

a zasto bi voleo da predvodnik bude rafa, a ne npr nole?
informacije o mecevima, tj. njihovom pocetku- na noletoom sajtu. naravno. lako je prosao 1. kolo :) sutra igra i jeca :)

nisam opterecen verom a jos manje nacionalnoscu! ne volim Novaka zato sto je glumac i nikada ne navijam za njega. Rafa ce biti moj omiljeni teniser sve dok se ne povuce. tada cu mu naci naslednika,kao sto mi je on nasledio velikog Agasija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back