- Poruka
- 22.367
Ne generalizuj, dao sam KONKRETAN primer, koji si uopsteno prokomentarisao. Na tom turniru je kradja bila toliko ocigledna, da to nije bila jedna lopta i milimetri, vec najmanje njih 10, i to po 5-6cm od linije. Kao sto rekoh, PUBLIKA je izlazila sa meca, smejuci se... ESPN je to komentarisao kao sramotu... Ako ne znas o cemu pricas, ne javljaj se bez argumenata, samo pisanija radi... Ni ja ne volim njeno ponasanje kad (iz)gubi, ali ovde je bila 100% u pravu... Batali tu demagogiju "nama su uvek sudije krive"; nisu UVEK, nego TADA, lepo rekoh...
Sto se tice tvojih favorizovanih Amerikanki, videsmo juce Serenu (zdrava je, zar ne?); od Carlstona ne moze da prodje cetvrtfinale, vec 5-6 turnira zaredom... Venus i ne spominjem... ni porodilju, ziva bila... Daleko su one od #1, i tu ce i ostati; pri vrhu, ali ne i na vrhu... Moje misljenje, videcemo dogodine da li sam bio u pravu...![]()
Nije to demagogija nego samo odgovor na tvoju teoriju zavere da je Lindzi kupila turnir.
Da je Lindzi toliko losa kao shto mislis, onda bi je JJ nalupala sa 6:0, 6:0 i ne bi bilo bitno shta sudija radi.
Shto se tice Lindzi, nije to mali rizik da igracica koja je nekoliko godina bila broj 1, sada iako u godinama i posle porodjaja pocne ponovo da igra i izlozi se riziku da gubi od igracica koje su do pre godinu dana mogle samo da sanjaju o tome da je pobede. Ukljucujuci tu i JJ kojoj je ovo prva pobeda nad Lindzi.
Ona je sigurno dobro razmislila o svemu i nije se vratila da igra da bi kupovala turnire.
Kolko vidim na ESPN-u kazu da je JJ pomogla Lindzi svojim ponasanjem.
http://sports.espn.go.com/sports/tennis/news/story?id=3018932
Shto se tice Serene, ja sam odusevljen. Serena je u zadnjih godinu dana igrala jedan turnir u mesec i po dana u proseku. Posto nije ni trenirala u jednom momentu je dostigla ja mislim minimum 150 kilograma. I to sam komentarisao ranije na ovoj temi. A ako si gledao mec sinoc mogao si da vidis da se gotovo prepolovila. Jos desetak kilograma da skine i bice ok.
I pored svega sa samo 9 odigranih turnira u zadnjih godinu dana Serena je 7. na svetu. A posto je matematika egzaktna nauka, Serena moze vrlo brzo i lako u prvih pet, kao i Venus koja je 8.
Takodje tvoji potcenjivacki komentari na njihov racun nemaju veze sa zivotom, jer se radi o igracicama koje su iako povredjene i malo igrale uspele da osvoje ove godine 2 GS titule.