Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam opterecen verom a jos manje nacionalnoscu! ne volim Novaka zato sto je glumac i nikada ne navijam za njega. Rafa ce biti moj omiljeni teniser sve dok se ne povuce. tada cu mu naci naslednika,kao sto mi je on nasledio velikog Agasija
pa dobro, ne mora svako navijanje za nekog naseg biti opterecenost.
a i kada zaboravimo noleta- zasto bas rafa?

dobro je,razuman si..

kada je Agasi polako odlazio trebao mi je novi miljenik jer zaista obozavam tenis. dosta sam se dvoumio ali je Rolan Garos 2005. otklonio sve moje sumnje. velika pobeda u polufinalu nad Nosonjom a zatim i titula mladog ratnika sljake bili su mi sasvim dovoljni da ga mnogo zagotivim. tako je i dan danas a i ostace sve dok mu ne dosadi jurcanje za lopticom

tako je,i toga su svi oni svesni. vrhunski igraci,poput Davidenka,jedva da uspevaju da mu uzmu po neki set i to traje vec godinama. ja Svajcarca organski ne podnosim ali je covek borac i definitivno najpametniji igrac koji je stupio na terene belog sporta. osvoji 3 Gren Slema i poneki Masters i opet odvali vise poena i para od ostalih. bojim se da ce mu jos dugo gledati u ledja...

tako je,i toga su svi oni svesni. vrhunski igraci,poput Davidenka,jedva da uspevaju da mu uzmu po neki set i to traje vec godinama. ja Svajcarca organski ne podnosim ali je covek borac i definitivno najpametniji igrac koji je stupio na terene belog sporta. osvoji 3 Gren Slema i poneki Masters i opet odvali vise poena i para od ostalih. bojim se da ce mu jos dugo gledati u ledja...
hehe- ovo je prvi put da i ti ozbiljnije pricas o tenisu, a ne samo da navijas :) bas lepo. :)

Ljudi obratite paznju malo na snimke sa youtube-a...Bas nesto,zaintrigiran Nordicovom pricom pogledah trening Agasija dok vezba trick shots...Koji car ljudi....
A da..Juce sam pricao sam devojkom koja je igrala tenis u USA i gledala treninge Safina i Agasija vrlo cesto-jer su oni bili i demonstratori neki tamo...Ladno je Agasi-koji je inace klasican Power Baseliner igrac 3 sata(pazite,3 sata) vezbao voleje tako sto je stao na metar od zida i udarao u istom ritmu bekhend i forhend volej!!!! PA vi vidite...Ona mi rece,svi treniraju,zavrse trening,a on jos udara voleje po zidu-u istom ritmu.Stvarno za divljenje.A onda mogu misliti sta je radio Sampras :D :D :D

Sta god radio ovaj ili onaj mi to necemo moci ni u snu!Svaki igrac koji je uspeo da udje u prvih 10 je dobar tj vredi,svidjala se vama,tehnika,ponasanjeili ne...to je evidentno...E sad, koga vise volite Agasija ili Samprasa,to je vec stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja....

slazem se,ali znas da ovde svi dizu u nebesa ovo troje tenisera jer u sportu nista drugo i nemamo. dakle,najlepsi su,najbolji i sve ostalo.

prvo mesto mogu da sanjaju i onaj Novak glumac i ove curke,Svajcarac i Belgijanka rasturaju

... Nisi pogresio forum slucajno? Da ne trazis http://www.reci.hr/forums ... ili neki slican?
A vi ostali i posle ovoga sto je rekao, komotno raspravljate sa njim ?... Daj bre.

hahahaha,evo konacno i jednog nacionaliste 8-)

nemam nameru da ti objasnjavam svoje postove,imam pravo da iznesem svoje misljenje i navijam za koga god hocu. izneo sam svoje vidjenje tih tenisera i to mi takodje niko ne moze zabraniti

nadam se da po jeziku mozes da provalis da li sam Srbin ili Hrvat. ako ne,reci cu ti sam

Ljudi obratite paznju malo na snimke sa youtube-a...Bas nesto,zaintrigiran Nordicovom pricom pogledah trening Agasija dok vezba trick shots...Koji car ljudi....
A da..Juce sam pricao sam devojkom koja je igrala tenis u USA i gledala treninge Safina i Agasija vrlo cesto-jer su oni bili i demonstratori neki tamo...Ladno je Agasi-koji je inace klasican Power Baseliner igrac 3 sata(pazite,3 sata) vezbao voleje tako sto je stao na metar od zida i udarao u istom ritmu bekhend i forhend volej!!!! PA vi vidite...Ona mi rece,svi treniraju,zavrse trening,a on jos udara voleje po zidu-u istom ritmu.Stvarno za divljenje.A onda mogu misliti sta je radio Sampras :D :D :D

retko kad uspem da sakrijem suze kad gledam oprostajnih 10 minuta sa US Opena i meca sa Bendzaminom Bekerom.... Agasi je pre svega veliki covek,zatim igrac,soumen i buntovnik. presao je put od slave do 144. mesta pa opet na vrh,od cupavca do celavca,a za to vreme je uvek imao armiju navijaca. tenis mi bez njega nikad nece biti isti

hahahaha,evo konacno i jednog nacionaliste 8-)

nemam nameru da ti objasnjavam svoje postove,imam pravo da iznesem svoje misljenje i navijam za koga god hocu. izneo sam svoje vidjenje tih tenisera i to mi takodje niko ne moze zabraniti

nadam se da po jeziku mozes da provalis da li sam Srbin ili Hrvat. ako ne,reci cu ti sam

Nacionalista zato što ne volim da se pljuje nešto što je naše i vredi nečemu?
Zabole me dal` si Srbin ili Hrvat... po onome što pišeš svrstavaš se u drugu kategoriju, nevezanu za nacionalnost... a na onom linku imaš istomišljenika koliko god hoćeš, zato sam ti ga i ostavio.

Pazi Kaa,i ja volim nase tenisere(pa nasi su....) ali isto tako smatram da ljudi ovde preteruju kad uzmu da govore da cemo ne samo biti prvi nego da niko nece da nam skine Noleta Anu Jelenu narednih 15 godina,sto je glupost.Otprilike cemo se svadjati zasto postoji drugo mesto jer,eto,i Jelena i Ana moraju da budu prve.
Istina je ipak na drugoj strani.Jelena ovakvom igrom nikad nece bti broj jedan-sem ako se Zastin ozbiljno ne povredi.Ana MOZDA ali ne ove i ne sledece godine(mozda ni one tamo,ali ma vremena).
Nole-ima jos dug put do broja jedan-i Goran Ivanisevic je u jednom momentu bio broj 2 pa nije mogao da skine Samprasa.Nole mora pvo da skine Rafu-sto je jako tesko,pa onda Rozea-sto Rafi ne uspeva vec 3 godine,a Rafa je potencijalno covek koji ce najvise nedelja,meseci i godina provesti kao broj 2.
Znaci,bez ljutnje i preterivanja - navijam za nase(sem kad igraju sa Rozeom),ovo je ogromna uspeh sto su uradili do sada-ali put do vrha je jos daleko za sve njih.
E sad,ako me oni budu demantovali svojom igrom,super.

Pazi Kaa,i ja volim nase tenisere(pa nasi su....) ali isto tako smatram da ljudi ovde preteruju kad uzmu da govore da cemo ne samo biti prvi nego da niko nece da nam skine Noleta Anu Jelenu narednih 15 godina,sto je glupost.Otprilike cemo se svadjati zasto postoji drugo mesto jer,eto,i Jelena i Ana moraju da budu prve.
Istina je ipak na drugoj strani.Jelena ovakvom igrom nikad nece bti broj jedan-sem ako se Zastin ozbiljno ne povredi.Ana MOZDA ali ne ove i ne sledece godine(mozda ni one tamo,ali ma vremena).
Nole-ima jos dug put do broja jedan-i Goran Ivanisevic je u jednom momentu bio broj 2 pa nije mogao da skine Samprasa.Nole mora pvo da skine Rafu-sto je jako tesko,pa onda Rozea-sto Rafi ne uspeva vec 3 godine,a Rafa je potencijalno covek koji ce najvise nedelja,meseci i godina provesti kao broj 2.
Znaci,bez ljutnje i preterivanja - navijam za nase(sem kad igraju sa Rozeom),ovo je ogromna uspeh sto su uradili do sada-ali put do vrha je jos daleko za sve njih.
E sad,ako me oni budu demantovali svojom igrom,super.

Ti si, sinko, za mene vec sada izdajnik :)

A sto se tice tvoje analize nasih tenisera dobra je. Za Jelenu se slazem da nece nikada biti prva, Ana samo ako popravi igru i to za najmanje 3 godine, a Nole je tu najtalentovaniji ali ipak Rodzer i Rafa su nepremostive prepreke. Moze samo da mas tesi sto Rodzer ima 26 godina ( valjda ce se povuci oko 30-e? ) pa nekako da skine Nadala. Medjutom, izbacujemo iz vida da uvek postoji mogucnost da se pojavi neki novi supertalenat za koju godinu ( kao sto je to sada Nole ) i da pomrsi racune starim pretendentima. Mislim i na musku i na zensku konkurenciju.

Hahahaha Trumane,dobar si...I hvala Nordic za podrzavanje onog mog posta :D :D :D

Elem.....Mozda za 2,3 godine naidje jos neki super klinac ili super klinka i upropasti svima racune,ko zna?Tu narocito mislim na zene!

Ja samo dajem trenutni uvid u situaciju-i misim da to radim dosta realno.Na zalost,previse navijacki opredeljeni ljudi ovde ce se uvek oko toga svadjati samnom,ali valjda zato i postoje Forumi :D

No,da li je neko gledao Noleta i Tipsu?Nije lose,mada sad mislim da Noletu ide ne-bas-lak mec sa Celom.

:lol::lol::lol:... Sjajni ste...
Otkucajte na bilo kom pretrazivacu komentare i analize a koji imaju veze sa tenisom .... zemlja, autor... nisu bitni, svi se uglavnom slazu... ovo troje su favoriti.
Svuda osim na krstarici... Gde su ove dve Ćurke, a onaj je Glumac...:twisted:
Daj bre, ovak`u bedu i pljuvanje ni na `rvatskim sajtovima ne videh...:roll:

Znas sta Kaa i kad jednog dana Nole bude bio prvi naci ce se neko ko ce ga osporavati dok ce ga svet dizati u nebesa i gotiviti vise nego bilo koji Sbrin...Ali sta cete svacije tudje je bolje nego svoje samo da nije najbolje...

Nadal ce ako ovako nastavi vrlo brzo puci...Nisam ovo ja izmislila vec su to reci strucnjaka...Ja sam laik.Izmedju Rafe i Federa uvek biram Rafu a inace pored Novaka gotivim i Moju.
Nordic svi mogu biti nacionalisti,samo Srbi ne...:(
Kuriozitet jedan i dokaz da je balkanski mentalitet najgori... kada je Ivan Ljubicic nakon osvajanja nekog bitnog turnira proglasen za najnepozeljniju licnost u Hrvatskoj...Ljubomora...ma ne...Ima boljih od njega :roll:

I dalje ne shvatam ljude koji navijaju za recimo Federera protiv Novaka kada igra-ti ljudi su sve osim patriote (pricam o zdravom razumu, ne o nacionalizmu ili ekstremnim shvatanjem srpstva il pripadanja naciji), pa ljudi covek je nas, ako igra Srbija i Brazil i Brazil igra bolji fudbal zar treba da navijam za Brazil ?! Jako je tuzno sto sve strano prihvatamo i velicamo, a svoje ne cenimo i odbacujemo s gnusanjem ili cinizmom,mozda je i ljubomora faktor koji je vise nego uticajan u svemu tome.Ja cu navijati za Noleta,Jecu,Anu i bilo kog drugog srpskog tenisera il teniserku jer smatram da zasluzuju, da njihovi navijaju za njih, a ne da navijaju za Federera jer je vrhunski i najbolji teniser sada.Nije bitno navijati za najjace, lepse i bitnije je navijati za svoje.Toliko ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back