Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja mislim da bi pevao od sretje da osvoji Garos ove godine a sve ostale da ispushi.Tada mu ostaju "samo" josh 2 GS bilo koja da moze da tvrdi da je najveci,ali netje se desiti.
Rafa je i dalje glavni favorit na Garosu ali to je ipak josh daleko..svashta moze da se izdeshava do tada....zavisi u kakvoj formi tje biti svaki od trojice...i da li ce biti povreda,a neki od Shpanaca/Argentinaca uvek na toj podlozi moze da poludi i sve iznenadi.

Ma jok bre, boli njega za Garos, njemu je samo stalo da bude najbolji svih vremena. Ako ne osvoji bar dva gs-a ove godine, pasce u tesku depresiju.

Nkada netje biti najbolji svh vremena ako ne osvoji bar jedan Garos.Isto kao recimo Lendl Vimbldon svojevremeno ili Sampras isto RG...to tje mu uvek faliti da moze da tvrdi da je najvetji.Zato ja mislim da je njemu to ove godine ipak prioritet br.1....i da ostane i dalje prvi i pokusha da obori i taj rekord...o uzastopnim nedeljama.

Federer nikad ne bi bio tu gde jeste da je tako prosecan i ostalo....Pazite sta pricate,Rafa jeste da ima mnooooogo poena da odbrani,ali nije ih on dzabe zaradio...Zna Rafa da igra na sljaci! Ko god ga je gledao ma samo prosle godine,zna sta pricam.

Federer bez obzira na sve,mislim da moze da uzme Vimbldon.A posle i US Open.Ko kaze da ce Nole ili bilo ko ostati u ovoj formi do kraja godine?I isto tako,zasto mislite d aFederer ni ove godine nece igrati finale Roland Garosa?Covek odlicno igra vec godinama tamo,samo sto ima rak ranu Rafu.Da nema Rafe,Federer bi 3 godine vezao Grand Slam,bez dileme.

Nkada netje biti najbolji svh vremena ako ne osvoji bar jedan Garos.Isto kao recimo Lendl Vimbldon svojevremeno ili Sampras isto RG...to tje mu uvek faliti da moze da tvrdi da je najvetji.Zato ja mislim da je njemu to ove godine ipak prioritet br.1....i da ostane i dalje prvi i pokusha da obori i taj rekord...o uzastopnim nedeljama.

I dobro,ko je onda najveci?Ako niej Borg,ako nije Sampras,ako to nece biti Federer uskoro,ko je onda?

Eeeeeeeeeeeee i da vam kazem,jedna sitna stvarcica u vezi drage nam JJ...Danas setam ja Delta Cityjem i gle-Jelena Jankovic! Digla nos do neba sa onom facom "oh sto sam najbolja"... I jedna moja drugarica,koja je tu u svojstvu koka koline promoterke joj prilazi i daje joj flajer.A ova nasa JJ samo okrece glavu na drugu stranu kaze "Boze svasta!". Okrenula glavudzu ,digla nos i otisla. Kad sam to video,rekao sam sebi,al cu da se nasladjujem na krstarici :D :D :D

Eeeeeeeeeeeee i da vam kazem,jedna sitna stvarcica u vezi drage nam JJ...Danas setam ja Delta Cityjem i gle-Jelena Jankovic! Digla nos do neba sa onom facom "oh sto sam najbolja"... I jedna moja drugarica,koja je tu u svojstvu koka koline promoterke joj prilazi i daje joj flajer.A ova nasa JJ samo okrece glavu na drugu stranu kaze "Boze svasta!". Okrenula glavudzu ,digla nos i otisla. Kad sam to video,rekao sam sebi,al cu da se nasladjujem na krstarici :D :D :D

ahahahahaha

pa sto odmah ne govoris crni covece

meni je ta riba ogavna... znaci,ponasanje,pokreti,lazne povrede,ogromna celenka,sve!!

He,he, Srle jedva si docekao da nam saopstis ovu vest :) Pa, nista cudno, i ranije su pisali o Jeleninoj...hmmm.. nadmenosti... Mozda je malo prerano digla nos, samo da joj se to ne obije o glavu...

ahahahahaha

pa sto odmah ne govoris crni covece

meni je ta riba ogavna... znaci,ponasanje,pokreti,lazne povrede,ogromna celenka,sve!!

Vala bas,veruj mi da sam cak i mislio da joj pridjem i da je pitam dali je pogadjaju vesti na krstarici-i da to snimim na mobilni,ali posle onog sto sam video nista mi vise nije bilo potrebno.Za razliku od nje,Blaza covek pricao samnom 15 minuta ispred zgrade pre nego sto je morao da dodeli nagrade...Covek je car,svaka mu cast! :D :D :D

He,he, Srle jedva si docekao da nam saopstis ovu vest :) Pa, nista cudno, i ranije su pisali o Jeleninoj...hmmm.. nadmenosti... Mozda je malo prerano digla nos, samo da joj se to ne obije o glavu...

Vala jesam jedva docekao da dodjem kuci i da vam saopstim ovo :D :D :D A psole neka samo neko kaze da nije u fazonu oh sto sam do jaja :D :D :D Sad imam razlog vise da naviajm protiv nje :p :p :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back