Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel zna neko da li ima repriza Noletovog dočeka, nisam sve uspela da vidim bili mi neki dosadni gosti:evil:
PS. Kolika je Ana naspram Jelene može da je pojede za doručak, ko avion je :shock:

Au ljudi,sto ste tako skepticni. Ne verujem ni ja da su u nekoj velikoj ljubavi,ali daleko od toga da mrze jedna drugu. Pa jel' mislite da se u ekipnim sportovima svi saigraci medjusobno vole? Ali, progutaju knedlu i za dobrobit tima tokom utakmice pomazu jedni drugima...

Pa i ja bih gutao knedlu da pored mene igra jos 10 likova...Ili bar jos 4 :D :D

Ovako ne bih...Ali kao sto rekoh,zene su takve,pljuvace jedna drugu,a sutra ce biti sjajne kao da se nista nije desilo.Mada pitanje je kako je ovde situacija.Mozda su jednostavno uplasene mogucim reakcijama javnosti u slucaju da ne igraju zajedno ;)

Jeste, bas su se uplasile reakcije javnosti... :lol;
Otkud nekom ideja da njih dve moraju da se vole i gotive, i cim se ne odusevljavaju jedna drugom ispadne da su posvadjane...
I zasto bi npr. JJ trebala vise da gotivi AI od npr. Jovanovicke
108437597547a49c4b8582b906350390_big.jpg

..evo bas se volu... :D

Ja mislim da njih dve nisu nikada imale neki direktan sukob ili razlog za tako nesto.

To mi vise lici na onu pricu Jay Lenoa kad je kupovao Meklaren od 1,5 miliona dolara. Elem, napravio je Meklaren samo nekoliko tih skupocenih komada, ali se nisu mogli tek tako kupiti. Jay je morao da dokazuje da je vredan da poseduje takav auto. Morao je da ima preporuke, da dokazuje koja je sve kola vozio u zivotu i slicne stvari. Uglavnom posle mnogo muka uspeo je da kupi tog Meklarena. I kada je preuzeo auto Jay se sav srecan vraca kuci, ulazi u svoj kraj, u svoju ulicu i taman kad je trebao da parkira kola primeti kako njegov komsija preko puta uteruje isti takav Meklaren u garazu. Covek je prso, nije mogao da veruje svojim ocima...

To je cini mi se i ovde slucaj. Mislim, koja je verovatnoca od 6 miljardi ljudi na svetu, od 200 i kusur zemalja, od kojih mnoge ulazu mnogo vise u sport i tenis od Srbije, da jedna devojka iz Beograda dodje u prvih 20, 10 ili 5 na svetu. I na kraju svih muka kad stigne na vrh shvati da tamo postoji jos jedna ista takva, iz njenog grada, iz njene ulice... Mislim ko bi to izdrzao. Dodajte tu i zensku sujetu, okruzenje, novinare koji su stalno mrsomudili o tome koja ce od nase dve teniske princeze biti kraljica, koja je lepsa, koja je pametnija... I eto ti na kraju belaja. Umesto dve prijateljice postala su dva archrivala. Srpski derbi je postao najvazniji mec u zivotu. Vazniji od svih GS i OI zajedno. Jos kad se setim kako je Ana kidala protiv JJ, da je tako igrala protiv Sharapove pocepala bi je na froncle.

Ne znam zasto ali izgleda da je to cest slucaj u zenskom tenisu. Gledao sam jedan intervju u kojem je Justine pricala da su se iste stvari desavale i sa njom i Kim. Nisu mogle da se vide ocima iako nije postojao nijedan razlog za to. Nekako su se na kraju smirile i pocele da cene jedna drugu mada nikad nisu postale prijateljice, u smislu da su se posecivale ili vidjale van tenisa. A ako se dobro secam a mislim da sam ranije i postovao nesto na tu temu to je bio Justinin odgovor nasem novinaru na pitanje o JJ i Ani.

Videcemo shta ce biti sa nasim devojkama, ali mislim da ce na JJ i Anu ovaj zajednicki nastup u Fed kupu i dubl koji su igrale uticati u pozitivnom smislu.

Da li ce Federer biti prvi na kraju ove godine zavisi od toga kako ce odigrati pre svega na 3 velika a brani 2 titule i jedno finale.Ove godine vishe nego ikada to nije bash toliko izvesno.Wimbledon mu je po meni jedino zagarantovano za titulu jer je na travi josh uvek prejak a tvrditi da ce se proshetati na betonu US Opena i Shljaci Francuske je prilichno optmistichno..mozda pre 2-3 godine,ali ta vremena su proshlost.Sada postoji konkurencija.Trava je jedina podloga na kojoj je josh uvek dominantan a i za to treba da dokaze,na svim ostalim ima da ga grizu sada svi kada je "nachet".On zadnjih godinu dana faktichki igra isto i samo sretja strah i to shto drugi nisu imali"muda"odrzalo ga je nepobedivim toliko dugo zadnjih godinu dana.Zato je recimo jedan debeli Nalbi na kraju proshle sezone chim je zaigrao malo bolje uspeo da mu skine skalp.

aha,bas je lagano uzeo Vimbldon 2007.. prakticno se nije ni oznojio :roll:
zbog te dominantne igre je verovatno onoliko psovao i nervirao se

imao je MNOGO srece ali ove godine ga ni ona nece spasiti od Rafe

Pa provukao se i tu kao i na US Open-u.To je ono shto kazem da zadnjih godinu dana igra isto-od tog finala sa Rafom ali i pored toga na travi je i dalje izrazit favorit,to je podloga koja mu najvishe lezi.
A u vezi Nadala nemoj da me zasmejavash:lol:..pa on ako Nole odrzi ovaj nivo 100% do kraja godine pada na 3.mesto.On sada ima najvishe bodova da brani.Missim to kakva je Federeru bila konkurencija zadnjih godina dovoljno govori to shto zadnje 2 godine na travi Vimbldona igra sa tim prashinarom finale...bruka:lol:

@tzar- dobar post ;)
a za fedju... videcemo sta ce biti... fedja nije na vrhu samo zato sto drugi nemaju muda... istina je da sada ima vise rivala, ali ce i u tom slucaju tesko prepustiti svoju poziciju nekome...
ako pocne da puca, mislim da ce to biti kada jednog dana padne sa vrha i shvati da vise nije u onom njegovom- samo je prvo mesto bitno!
a na vimbldonu prosle godine- spasili su ga SAMO organizatori... osim sto bi ga rafa dobio- mislim da je to mogao i nole (da nije igrao jedan mec 5 dana). bice bitke za sljaku a pogotovo za travu ove godine... a ja cu navijati da se u nju najozbiljnije umesa i nole :))

Živi bili pa videli, samo da Noletu ne udje voda u uši što se kaže i da će uspeti da izdrži pritisak i pobede koje drugi očekuju od njega.
Ali se nadam da će ova godina biti godina vrhunskog tenisa i OI pogotovo, nadam se da će Rodžer uspeti da uzme zlato i da osvoji još jedan Wim. i US open.

The only noteworthy equipment for Olympic tennis will be the courts. The ITF and the Beijing Organizing Committee for the Games of the XXIX Olympiad (BOCOG) have chosen DecoTurf II as the surface for the seventeen match and practice courts, all of which will have night lighting. DecoTurf is a multi-layered, cushioned hard-court surface also used for the 2004 games and at other major events like the US Open.

The Centre Court will seat 10,000; Show Court 1, 4000; Show Court 2, 2000; and the outer courts, 200 each.

All matches will use Wilson's US Open ball.

http://tennis.about.com/od/tournaments/a/whatisolytennis.htm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back