polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nas selektor nije mogao da sakrije zadovoljstvo, dok nas hrvatski selektor (sa zaslugom) nahvali: "Ovo je najgori mogući žreb, u pitanju je najbolja reprezentacija sveta. Što se tiče podloge, razgovaraću sa devojkama, ali bitne razlike ionako nema", E BAS TAKO!!!Gledao sam i znas na sta mi lici?Na neki od Rafinih meceva![]()
![]()
![]()

E BAS TAKO!!!![]()
dugo traje + sljaka je... svaka cas' imenjace![]()
slazem se,samo je manje atraktivno od gledanja ratnika sa Majorke
Trudimo se,trudimo
Pa ako dooooooooooobro zamislis neke kretnje na ovom gore terenu,i tu moze biti veoma zanimljivo![]()
jao srle, trazio bih (ne, molio bih) ti odma' autogram, samo da se sam ne potpisujem istim imenom.
Onda lepo da stanemo sa strane i gledamo kako Rafa seta protivnike.Taman da malo vezbamo spinove
Inace,bio sam juce posle par meseci ponovo na otvorenom terenu i igrao sam tenis.Kako divan osecaj,jos kad sibnem servis i napravim as,ja se setim...Eeeeeeee....A i onaj jednorucni top spin bekhend mi sve bolje ide,bice nesto od mene![]()
stomacni virus!! jedino postoji neka slaba mogucnost da zaigra 3. dana... znaci, mozemo da se nadamo samo ako nole dobije i davidenka i juznjeg, i sa zimonjicem dubl.... auh... 
ne verujem da bi navijao za noleta, ali mozes da navijas protiv juznjeg...