Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazite,ja razumem da neko kaze da je normalna i da to ima cime da potkrepi.Ali ako sam je ja video kako sam je video,i ako saberemo sve sto je pisano od drugih-dolazimo do toga da JJ mnogo dize nosic.E sad,ukusi su razliciti,mozda se to nekome i svidja.Kao sto se nekome svidjaju izjave Darka Milicica ili psovanje i totalna nekultura Duska Vujosevica..Ima nas raznih :D

heeheee... dobar zreb za devojke- igracemo protiv hrvatske za ulazak u svetsku grupu. samo da ne bude vanteniskih problema, i mislim da nema problema :D ovo bi trebalo da bude lakse od kvalifikacija, bar matematicki :) nas selektor nije mogao da sakrije zadovoljstvo, dok nas hrvatski selektor (sa zaslugom) nahvali: "Ovo je najgori mogući žreb, u pitanju je najbolja reprezentacija sveta. Što se tiče podloge, razgovaraću sa devojkama, ali bitne razlike ionako nema", :D

(колутање_очима)

Хвала у име фанова тениса... подсећа ме на ефекат сморене баште (без увреде за ефекат стаклене баште)

:D

Onda lepo da stanemo sa strane i gledamo kako Rafa seta protivnike.Taman da malo vezbamo spinove ;)
Inace,bio sam juce posle par meseci ponovo na otvorenom terenu i igrao sam tenis.Kako divan osecaj,jos kad sibnem servis i napravim as,ja se setim...Eeeeeeee....A i onaj jednorucni top spin bekhend mi sve bolje ide,bice nesto od mene :D

:D

Onda lepo da stanemo sa strane i gledamo kako Rafa seta protivnike.Taman da malo vezbamo spinove ;)
Inace,bio sam juce posle par meseci ponovo na otvorenom terenu i igrao sam tenis.Kako divan osecaj,jos kad sibnem servis i napravim as,ja se setim...Eeeeeeee....A i onaj jednorucni top spin bekhend mi sve bolje ide,bice nesto od mene :D
jao srle, trazio bih (ne, molio bih) ti odma' autogram, samo da se sam ne potpisujem istim imenom. :lol: ;) :D

---------

info sa noletovog sajta:

Srpski teniser Novak Đoković sa samo 20 godina postigao je sjajne rezultate u muškom tenisu u 2007. godini, osvojivši pet turnira i igrajući u finalu US Open-a gde je izgubio od Rogera Federera.

Nakon što je imao izvanrednu godinu, nominovan je za Laureus nagradu Proboj godine u svetu na osnovu glasova svetskih medija.

Đoković je takođe igrao u polufinalima Roland Garros-a i Wimbledon-a. Osvojio je i dva turnira iz Masters serije, Majami i Montreal. Na 3. mestu rang liste najboljih tenisera nalazi se od jula 2007.

U Davis Cup-u je, pobedivši u sva tri meča, imao presudnu ulogu u pobedi nad Australijom, za plasman u Svetsku grupu.

Tekuću, 2008. startovao je trijumfom na Otvorenom Prventsvu Australije!

Laureus svetske nagrade iz oblasti sporta se dodeljuju na osnovu rezultata postignutih u periodu od 1. februara do 31. decembra 2007. godine. Sportski žiri čine 43 najboljih sportista svih vremena. Pobednici će biti otkriveni tokom ceremonije, koja će se održati u Marinski koncertnoj hali u Sankt Petersburgu, u Rusiji, 18. februara 2008. godine.

Đoković je nominovan u kategoriji u kojoj je izuzetna konkurencija:

Alberto Contador (Španija) – pobednik Tour De Francea 2007. po prvi put
Novak Đoković (Srbija) – 20 godina, osvojio je pet ATP titula i bio finalista US Open-a
Tyson Gay (US) – pobednik u trkama na 100 i 200 metara na svetskom šampionatu
Lewis Hamilton (UK) – 22 godine, postao je najmlađi vozač lider šampionata Formule 1
Oscar Pistorius (Jušna Afrika) – učestvovao u takmičenju invalida, obe noge od kolena na dole su mu amputirane kada je imao 11 meseci
Casey Stoner (Australija) – osvojio je šampionat Moto GP, pobedivši u 10 trka

-------

a sutra vec protiv rusa... bas me zanma kako cemo se provesti... ili oni? sta mislite, kakve su nam sanse... steta je sto naletesmo jedni na druge ovako rano- rusija vs srbija je opusteno moglo biti polufinale...

auh... ne igra tipsa :( stomacni virus!! jedino postoji neka slaba mogucnost da zaigra 3. dana... znaci, mozemo da se nadamo samo ako nole dobije i davidenka i juznjeg, i sa zimonjicem dubl.... auh...
raspored je:
petak: (od 11.00) djokovic - juznji ... pa ... troicki - davidenko
subota: (od 12.00) dublovi (igraci se ne znaju unapred)
nedelja: (od 11.00) djokovic - daviednko ... pa ... troicki - juznji
-----
hvala srle... bas si drug :)
-----
hmm... ovo bi i ti nordic mogao da pogledas? :) ne verujem da bi navijao za noleta, ali mozes da navijas protiv juznjeg... :D

Oscar Pistorius (Jušna Afrika) – učestvovao u takmičenju invalida, obe noge od kolena na dole su mu amputirane kada je imao 11 meseci

Definitivno Zasluzuje Nagradu a da nema njega Djokovic naravno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back