Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jes,to si u pravu...A koliko samo nepotrebnih informacija mozak pamti,pa to je cudo jedno :D

Za JJ....Ne brini Medo,Srle ce i dalje izvestavati o onome sto vidi i cuje...Jos samo da me neko palti za to i bice sjajno :D Samo da mi se ne nadje neko sad i kaze ma nije JJ nadmena to joj se desilo i ostalo....

Jutros mi prica drugar koji je bio na birackom mestu juce, da je kad su brojali listice bila masa listica na kojima su ljudi dodavali i zaokruzivali broj 3. Jelena Jankovic ili broj 3. Novak Djokovic.:-D:-D:-D

Onda je Toma Federer a pod 2.Boris Nadal... :D :D :D

No,nemojmo o politici,ovde pricamo o tenisu a i moderator ce malo da nam se iznervira,a dobar je covek,nema smisla ;)

E ljudi.vi o politici,a nasi za nedelju dana igraju protiv Rusa! I sta sad?Proci cemo sa 3:2 i onda,politicki,vise nema pomoci Srbiji od brace Rusa :D :D :D

Zato i kazem,hajmo o tenisu! Kako je lepo vreme ovih dana,mozda bih stvarno mogao da skoknem do otvorenih terena i zapicim malo...Mada su najavili opet neku katastrofu sa vremenom do kraja nedelje :(

Mislim da ce morati da se pojave u Qataru 18. februara jer je to Tier I turnir, a tu ce biti i Championship na kraju sezone, a posle verovatno Dubai. Tu je lova, nafta, seici, sponzori... A i JJ na oba turnira mora da brani polufinale, a Ana nista tako da moze da juri bodove da stigne Henin.

A shto se tice mog ranijeg posta nije to o politici nego dobra fora.

The only noteworthy equipment for Olympic tennis will be the courts. The ITF and the Beijing Organizing Committee for the Games of the XXIX Olympiad (BOCOG) have chosen DecoTurf II as the surface for the seventeen match and practice courts, all of which will have night lighting. DecoTurf is a multi-layered, cushioned hard-court surface also used for the 2004 games and at other major events like the US Open.

The Centre Court will seat 10,000; Show Court 1, 4000; Show Court 2, 2000; and the outer courts, 200 each.

All matches will use Wilson's US Open ball.

http://tennis.about.com/od/tournaments/a/whatisolytennis.htm

Hvala na informaciji, sad mi dodje žao Rafe, ko zna možda mu ove godine krene na tvrdim podlogama.

Eeeeeeeeeeeee i da vam kazem,jedna sitna stvarcica u vezi drage nam JJ...Danas setam ja Delta Cityjem i gle-Jelena Jankovic! Digla nos do neba sa onom facom "oh sto sam najbolja"... I jedna moja drugarica,koja je tu u svojstvu koka koline promoterke joj prilazi i daje joj flajer.A ova nasa JJ samo okrece glavu na drugu stranu kaze "Boze svasta!". Okrenula glavudzu ,digla nos i otisla. Kad sam to video,rekao sam sebi,al cu da se nasladjujem na krstarici :D :D :D

Ha ha, baš je ljankase. Koliko će te tek obradovati kada je neko počisti sa 6-0 6-1, ako ima takvih. Mada deluje nadmeno i kada daje intervjue, a pogotovo kada složi facu i priča o pobedama tj. opravdava svoj poraz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back