Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam mu jednom pisao (mada nemam obicaj da bilo kome od poznatih bilo sta saljem) i odgovorio mi je na mail... Lepo se zahvalio na lepim recima koje je dobio! Naravno ako je to bio licno on... Mada ne vidim sto ne bi... To je bilo jos pre nekih godinu dana; mozda se u medjuvremenu uobrazio... :)
Srle, ako ti neko i stvarno nije verovao, to je samo zato sto se nisi ranije "pohvalio" ;)

Aj bolje da ne pricamo o ovoj temi.Znam i iz drugih sportova prilicno poznate likove,mnooooooooooooogo poznatije od Noleta i sta sad?Nista neobicno.Kad se i sami bavite sportom,onda nekako nalecete na sve te ljude.Sa nekim si dobar ,sa nekim si na ciao ciao,a neke ne podnosis.Bolje nemojmo o tome koga ne podnosim :D :D :D
No,koji je sledeci veliki turnir na redu?Majami,pa cuveni Monte Karlo?Bice veseloooooooooooo.....

Ili ako si novinar npr. isto znas svakakve likove... al' necemo o tome ;)
noletu je u drugom krugu protivnik Bracali. Tipsa igra protiv nekog slabijeg od sebe u prvom kolu, a ako prodje i nije mu los zreb (ne mogu samo da se setim sada tacno na koga nalece). Devojke su u 2. kolu i ne znam ko su im protivnice... Ali znam da ce kol'ko tolko turnir biti ispracen na eurosportu.
E da- znam sada da sport club ima EKSKLUZIVNA prava na prenos masters serija. Ali dobra vest za one koji imaju ptt kds je da kds pregovara sa sport club-om i trebalo bi uskoro da ga dobijemo :D

polarnimeda:
Ili ako si novinar npr. isto znas svakakve likove... al' necemo o tome ;)
noletu je u drugom krugu protivnik Djinepri. Tipsa igra protiv nekog slabijeg od sebe u prvom kolu, a ako prodje i nije mu los zreb (ne mogu samo da se setim sada tacno na koga nalece). Devojke su u 2. kolu i ne znam ko su im protivnice... Ali znam da ce kol'ko tolko turnir biti ispracen na eurosportu.
E da- znam sada da sport club ima EKSKLUZIVNA prava na prenos masters serija. Ali dobra vest za one koji imaju ptt kds je da kds pregovara sa sport club-om i trebalo bi uskoro da ga dobijemo :D
Aaaaaaaaaa bice veselo ako bude tako........ :lol:

E Andjelcicu pocinjes da me nerviras.To sto se ti ne bavis poslom u kome mozes da upoznajes mnogo vece likove to je samo tvoj problem.Nisam trebao nista ni da spominjem..Ja ne mogu da verujem da neko misli da je toliko nenormalno poznavati Noleta ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu.Mozda ti jednostavno nikad nisi bila u tom okruzenju,ali to ne znaci da drugi nisu.

Srlesrle:
E Andjelcicu pocinjes da me nerviras.To sto se ti ne bavis poslom u kome mozes da upoznajes mnogo vece likove to je samo tvoj problem.Nisam trebao nista ni da spominjem..Ja ne mogu da verujem da neko misli da je toliko nenormalno poznavati Noleta ili bilo kog drugog vrhunskog sportistu.Mozda ti jednostavno nikad nisi bila u tom okruzenju,ali to ne znaci da drugi nisu.
ma ajde nemoj tu da mi pametujes....izvini molim te sto istina boli ali i sam vidis da smo te provalile......tako da nemoj vise da mi pametujes tu nego sidji sa oblaka!!!!!!!!! :x

Andjelčić:
ma ajde nemoj tu da mi pametujes....izvini molim te sto istina boli ali i sam vidis da smo te provalile......tako da nemoj vise da mi pametujes tu nego sidji sa oblaka!!!!!!!!! :x

Blago tebi...Sta da ti kazem,kad si ovako bezobrazna...Ne znam koliko godina imas,ali da se bavis bilo kojin poslom koji je usko vezan sa sportistima bilo bi ti jasno koliko lupas gluposti.I bilo bi ti normalno da ih vidjas cesto.Strasno...

Henman protiv Canasa...Bice interesantno,narkoman is back again!Vidim,Marej daje izjave da ce stici do polufinala i da ulazi u Top 10,Boze svasta...A i nesto se povredio,kazu ljudi.
Nasi..Za Janka sam i pretpotstavio.Lud covek,moze da odigra protiv najjacih tenisera odlicno i da izgubi bez problema od bilo koga...

Ja nekada imam osecaj da Ana izlazi na teren samo da bi izudarala lopticu... :( Kao da joj cilj samo da ostane u top 20, cisto da je ne zapostave kao najlepsu teniserku na svetu...
A sa druge strane ne verujem da je stvarno tako- sa takvim stavom bi tesko dogurao dovde...
Blesava je ako ovako mlada misli da je pametnija od najvecih svetskih imena koji kontaju da ti trener TREBA! Verujem da ce to da shvati i da ce za koju godinu postati barem malo konstantnija igracica iz top 10-a...

Srlesrle:
Blago tebi...Sta da ti kazem,kad si ovako bezobrazna...Ne znam koliko godina imas,ali da se bavis bilo kojin poslom koji je usko vezan sa sportistima bilo bi ti jasno koliko lupas gluposti.I bilo bi ti normalno da ih vidjas cesto.Strasno...
U redu je nemoj da mi se ovde foliras..........i kao ja bezobrazna....pa tebi nije dobro.......
E ajde se lepo ti odlepi od mene i nemoj tu da mi se pravdas jer me apsolitno ne zanima..... :mad:

Skini mi se molim te,ovde smo da komentarisemo tenis,ne da se svadjamo.Boli me briga ako mi ne verujes.I drugo,ne treba ja da se odlepim od tebe,jer ti si prva pocela sa prozivanjem da lazem.Tvoj problem ako ne verujes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back