polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da gubis nade.......bice bolje neki drugi put.......polarnimeda:Ne mogu da verujem! Izgubila Jelena od Li Na!!!?
U nju sam polagao najvise nade... Sve je PREGAZILA do sada... I sada izgubila 3:6, 6:7!
A da je prosla igrala bi protiv Zvonareve, jer je Sarapova bila ocajna danas....![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaapolarnimeda:nadam se da ce avala poceti sa prenosima ako ovi prodju jos jedno kolo... a tipsa.... u poslednjih 7 partija sve je gubio u prvom kolu tornira, ali je uvek naletao (logicno) na extra jake protivnike, i bogami im je bila prpa... u nekoliko navrata mu je samo trunka srece falila da ih srusi.... nadam se da ulazi bar u top 50!
naravno da se od snova zivi. inace se ne bi ni ziveloAndjelčić:aaaaaaaaaaaaaaaaaa
oce to ponekad...decko pa i od snova se zivi!!!!!!!!!!!!
polarnimeda:naravno da se od snova zivi. inace se ne bi ni zivelo![]()
carolina 212:Jelena bi svejedno trebala da bude osma na rang listi u ponedeljak, Dementieva nije odbranila poene od prosle godine
polarnimeda:to sam i ja hteo da kazem... ne znam koliko i da li brani neke bodove, ali sumnjam... ako prodje jos jedno kolo, preskace jelenu... nadam se da ce djokovic da osvoji turnir, da mi bude lakse zbog dama![]()
Tesko...polarnimeda:to sam i ja hteo da kazem... ne znam koliko i da li brani neke bodove, ali sumnjam... ako prodje jos jedno kolo, preskace jelenu... nadam se da ce djokovic da osvoji turnir, da mi bude lakse zbog dama![]()
polarnimeda:A uvek mi je nekako bio smesan taj Rodik... Igra tenis ko neki robot![]()

Zar Djokovic ne igra sa boljim iz duela Has i Marej :shock:polarnimeda:PROSAO!!!!![]()
(6:3, 6:4) Sada i da izgubi, nema sta da izgubi... Polufinale- stvarno je puna kapa!
Igra u polufinalu protiv Rodika.... Nadacu se i navijacu i dalje "na slepo"! A uvek mi je nekako bio smesan taj Rodik... Igra tenis ko neki robot![]()
Ne trazis ti mnogo...nego ce tako i biti....sve moze da se postigne na ovoj planetiSrlesrle:MAda da ima zverski servis,ima..Jos kad bi popravio backhand i poboljsao koncentraciju...Uh...Mnogo trazim.