Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lana M.:
I izgubi i Jeca.Maler... :cry:
Kukala je jos pre turnira kako je na pola snage, iscrpljena od silnih povreda... ali ipak mi je jako krivo... cini mi se da je prvi set dobila 6:2, i vodila u drugom sa 5:2.... i izgubila!!?!
ali zato je nole lagaaano prosao sa 2:0 i u sledecem kolu ne bi trebalo da ima preterano jakog protivnika (nije iz top 20 u svakom slucaju), i ako ga pobedi- dolazi na 8. mesto!!

Kod zena to na zalost tako ide.Malo tenis,onda malo jet set i kraaaaaaj.Ne znam da li je i ona takva,videcemo,da ne dajem sud prerano...Ali interesantno je kad su prikazali u Blicu da Sarapova 90% para koje je zaradila,uzela od reklama,sve vam je jasno,kakav tenis.
Sto se Noleta tice,ja sam mislio da ove godine nece uci u Top 10,valjda sam previse respektovao ove ispred njega.Bilo bi lepo da skoci jos neko mesto,i da ostane tu.

Nole OPRAO Lopeza 6:0, 6:3 :D :D :D :D :D Sledeci- Nadal!
Ukratko (sa B92):
U prvom setu Đoković nije izgubio nijedan gem, a Lopes nije zabeležio nijedan viner! Set je trajao samo 20 minuta.
U drugom setu Đoković je brzo napravio prednost i lako je sačuvao do kraja, provodeći manje od sat vremena na terenu.
Tom pobedom naš teniser je obezbedio novi napredak - od ponedeljka biće osmi teniser sveta.
A Federer... Kao i uvek, izgubio od Canas-a :D :D :D

Nole kick ass...Roze puce protiv Canesa....Drugi put za 2 nedelje....A kako je igrao i prvi i treci set i nije mogao da pobedi. Sto bi rekli u Rocky-ju,cini mi se ko da Federeru pocinje da fali Eye Of The Tiger...

polarnimeda:
Nole OPRAO Lopeza 6:0, 6:3 :D :D :D :D :D Sledeci- Nadal!
Ukratko (sa B92):
U prvom setu Đoković nije izgubio nijedan gem, a Lopes nije zabeležio nijedan viner! Set je trajao samo 20 minuta.
U drugom setu Đoković je brzo napravio prednost i lako je sačuvao do kraja, provodeći manje od sat vremena na terenu.
Tom pobedom naš teniser je obezbedio novi napredak - od ponedeljka biće osmi teniser sveta.
A Federer...Kao i uvek, izgubio od Canas-a :D :D :D[/QUOT
Haha,KAO I UVEK, joj boze... :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back