Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sledeci tekst (B92) je o Jeleni i njenoj povredi(?!) koju je zadobila pre meca sa Na Li. I dobrom Nadalu :D Napomeuo sam odmah o cemu je tekst, da se ne patite ako vas mrzi da citate ;)

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković nalazi se u Beogradu, gde pokušava terapijama da zaleči povredu leđa i kuka, kako bi mogla da učestvuje na predstojećem turniru prve kategorije u Majamiju.

Jankovićeva se nedavno povredila na turniru u Indijan Velsu.

"U Beogradu sam već tri dana. Bila sam na terapijama za povredu leđa i kuka. Tek sam sanirala povredu zgloba, a pojavili su se novi problemi. Na zagrevanju pre meča sa Na Li u Indijan Velsu iščašila sam kuk i povredila leđa", izjavila je trenutno 9. teniserka sveta.

Jankovićeva se požalila da posle meča nije mogla da se pomeri i da fizioterapeut na turniru nije mogao da joj pomogne.

"Rafael Nadal je čuo šta se događa, hteo je da pomogne i ustupio mi svog fizioterapeuta. Bilo mi je malo bolje, ali to nije bilo dovoljno, pa sam odlučila da se vratim u Beograd. Zbog bolova nisam tri dana ustajala iz kreveta", rekla je Jelena.

Najbolja teniserka Srbije u nedelju putuje u Majami, ali smatra da nije "ni blizu 100 odsto svojih mogućnosti".

"Ima još nekoliko dana do početka turnira u Majamiju, videćemo kako ću se osećati do tada".

Srlesrle:
Sta sve ziv covek moze,a Andjelcic? ;) Sve moze,samo ja kad zovem nekog na tenis sa foruma niko se ne javlja da prijateljski otpikamo jednom,bas ste baksuzi :(
Uuuuuuuuuu ne znas ti sta sve Andjelcic moze!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Pa ja bi vrlo rado dosla da otpikamo jednu.......ali..........kada ne bi imala problema sa mojim levim ramenom........mozda malo kasnije kada izlecim ovo moje bolesno rame i kada malo obnovim gradivo tenisa.....dugo ga nisam ponavljala........

Djokovic: Plasman u finale mi mnogo znaci, kao i ljudima iz moje zemlje

18.03. - Srpski teniser Novak Djokovic, koji ce od ponedeljka postati nas prvi igrac u istoriji koji je uspeo da udje medju prvih deset na svetu, kaze da mu plasman u finale Mastersa u Indijan Velsu mnogo znaci jer je to najjaci turnir posle cetiri "Grend slem" takmicenja.
Djokovic je polufinalu pobedio Britanca Endija Mareja rezultatom 6:2, 6:3, a u borbi za titulu sastace se sa drugim reketom sveta Spancem Rafaelom Nadalom (veceras od 20,00).
"Plasman u finale mi mnogo znaci jer je Indijan Vels po jacini odmah iza cetiri "GS". Nije mala stvar boriti se za titulu na turniru na kom su ucestvovali najbolji igraci na planeti. Nije mi bilo lako da igram protiv Mareja. On je mozda delovao malo nezainteresovano, ali ja njega poznajem dobro i znam kako lako moze da napravi preokret u takvoj igri. Ostao koncentrisan i fokusiran na mec jer znam koji mi je bio cilj. Takodje znam da ovaj uspeh mnogo znaci ljudima u mojoj zemlji, jer mi nemamo veliku tenisku tradiciju," rekao je Djokovic.

RESPECT za Novaka,izgleda da ce ovo biti njegova godina!Dosta se popravio u svim segmentima,samo jos kad bi poceo da pobedjuje i ove iz Top 10...Nadam se da ce i toga biti dosta ove sezone!Aj pa da se radujemo jos nekom uspehu nasih tenisera i teniserki ove sezone :D :D :D

Srlesrle:
RESPECT za Novaka,izgleda da ce ovo biti njegova godina!Dosta se popravio u svim segmentima,samo jos kad bi poceo da pobedjuje i ove iz Top 10...Nadam se da ce i toga biti dosta ove sezone!Aj pa da se radujemo jos nekom uspehu nasih tenisera i teniserki ove sezone :D :D :D
Ove NJEGOVE iz top 10! :D

Moglo je mozda svasta da bude i protiv marej-a da nije imao laksu povredu. Ili protiv Federera da nije kiksnuo u 1. kolu....
Hehe,,, a kaze Nole, bilo mu je zao Mareja (zbog povrede)- dok ga je razvaljivao :D :D :D
Sv smo videli da Nole moze svakoga da dobije. Imao je 3 brejk lopte u drugom setu u kojem je bio ravnopravan protivnik, a izgubio je svoj servis zbog duple greske... Poslednji ostaci treme, cini mi se....
NOOOOOLE OLEEE, NOOOOOLEEE OLEEE!! :D :D (heh- lepo navijanje)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back