- Poruka
- 70.168
Uh, sex pored kamina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pokrite se noću u 10 sati se gasi centralno grejanje. Završite to što radite do 10, 11 i spavanjac ili se pokrite lepo dok gledate TV ili film ili seriju na računaru.Mi smo prikopčani na gradsku toplanuu i toplo je. Kada zimsko sunce probije kroz prozore bude baš toplo. U sobi gde spavamo po nekad malo dogrejemo kada je bas hladno pošto noću gase grejanje.
Inače ne merimo sobnu temperaturu.
Па у чему спаваш ако је без пиџаме?E, mi već godinama spavamo bez pidzama i zbog toga kad je hladnije malo samo dogrejemo. Inače kada je baš minus greju centralno celu noć.
Па то, то.Pa spavam u krevetu
Pisala sam ranije. Već duže vreme spavamo bez išta. Nešto smo čitali kao zdravo je i to bla bla...
Treba malo vremena da se privikne a posle je ok.
Spavamo u pidzamama kad odemo u goste![]()
pokritePa pokrite se noću u 10 sati se gasi centralno grejanje. Završite to što radite do 10, 11 i spavanjac ili se pokrite lepo dok gledate TV ili film ili seriju na računaru.
Pokrijtepokrite
pokrite
pokrite
pokrite
Ima, jebu se goli.Па то, то.
Спавате без ичега само зато што је као здраво бла, бла или има ту још због чега?![]()
ебо тоUh, sex pored kamina...
A onda naglo spusti na 15 da se sokira i prizna sve kinkarije. Sve!
A ok neki klisei su validni. Sklupcate se na nekoj velikoj ponjavi, usvinjite se, klopa, picence, filmovi, a sa strane greje onako lepo i pucketa. Idila. Odmor i relaksacija. I ko prasad, malo heheh, malo prica, malo seksanje i u krug dok ne pozaspite.ебо то
филмови холивудски
секс у сенику....
боцка са свих страна