Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.788
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nose oko vrata. HeheA te "bankarke" nose etikete pa znate da su bankarke.
Ma zašto bih bila ljubomorna? Nemaš pojma ni šta ja radim, pitam kako zna kad sretne djevojku van banke da je bankarka? Može biti siguran samo za one koje rade na šalteru.Bankarke su na visim pozicijama, ne znam zasto ste vi zene tako ljubomorne.
Da i šetaju bankama da ih klijenti videPa nose oko vrata. Hehe
Al ga ti sad pretera. 3 u 1, odjednom.Lepa sa šminkom? To nije prava lepota.
Tek su apotekarke arogantne jer misle da su pametnije. A samo sluge jer uslužuju.
I napamet naučeni lekovi bez neke preterane pameti...
Ma dobro to, nego zašto sve žene na tim nekim pozicijama imaju zlu facu?
Ja ne mislim tako.Ma dobro to, nego zašto sve žene na tim nekim pozicijama imaju zlu facu?
Erste.Trebam uskoro da menjam banku.
Gde su najlepše bankarke?
![]()
Pa ti si zlo kad kažeš da smo mi zlo. Ako ne nekome uputi uvredu, to govori o njemu. Nema šta ja da se vređam.Ja ne mislim tako.
Glupa mi je podjela izgleda, karaktera itd. ljudi po bilo čemu a naročito po zanimanju.
Ono što me šokira da se vi i samozadovoljavate po kategorijama
Bankarke, apotekarke, liječnice..
Zlo ste!
Pa ja jesam zloPa ti si zlo kad kažeš da smo mi zlo. Ako ne nekome uputi uvredu, to govori o njemu. Nema šta ja da se vređam.
nema lepse od zlatokosne guvernerkeKo voli dame u bankama da piše utiske![]()
Kovrdžave?nema lepse od zlatokosne guvernerke![]()
Mozda se i ti svidis nekom pa se on zgrozi kad se skines.Šminka je laž i prevara, zašto da se šminka, verovatno zato što nije lepa nenašminkana... Svidi ti si našminkana kao klovn sa maskom a kad skine šminku, zgroziš se, da li je to pošteno? Promeni lični opis. Šta je tu prirodno i normalno?
Naravno.Mozda se i ti svidis nekom pa se on zgrozi kad se skines.
Otp,Rajfazen..Erste.![]()
mislis da bi te zene osudjivale kao ti njih,jer ti je mala djoka?Naravno.
Rajšajzen izbegavam, smaraju. U Erste su barem ljubazne za moje pare.Otp,Rajfazen..
Pa nije mi mala. I ne kaže se mala nego mali, odnosno veliki. Haha Ne osuđujem ja istinu i pravdu bez obzira na pol, nego se borim za istinu i pravdu.mislis da bi te zene osudjivale kao ti njih,jer ti je mala djoka?
Grozan sam jer sam se ugojio pa sam bucko ali ima i mišića, mase, krupne građe. Ali sam i dalje prelep kao što ti uvek govorim. Kao Kluni samo lepši. Haha heheMozda se i ti svidis nekom pa se on zgrozi kad se skines.
To budale klasifikuju. Ja delim žene na dobre i zle kao ti. HeheJa ne mislim tako.
Glupa mi je podjela izgleda, karaktera itd. ljudi po bilo čemu a naročito po zanimanju.
Ono što me šokira da se vi i samozadovoljavate po kategorijama
Bankarke, apotekarke, liječnice..
Zlo ste!
I mi se borimo za istinu,zelimo da vam na celu pise koliko imate cm da nam ne gubite vreme.Pa nije mi mala. I ne kaže se mala nego mali, odnosno veliki. Haha Ne osuđujem ja istinu i pravdu bez obzira na pol, nego se borim za istinu i pravdu.
Primitivno razmišljanje.I mi se borimo za istinu,zelimo da vam na celu pise koliko imate cm da nam ne gubite vreme.