Ivaaannnaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 209
Zanima me koje su teme za pismeni zadatak iz srpskog jezika? U pitanju je prvi razred srednje škole. Da li su teme iz gradiva? Koje ste teme vi imali? Pišite......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me koje su teme za pismeni zadatak iz srpskog jezika? U pitanju je prvi razred srednje škole. Da li su teme iz gradiva? Koje ste teme vi imali? Pišite......![]()
Dda li neko zna koje su teme na prvom pismenom iz srpskog?? Pomozite molim vas!!
jao, kako se iznerviram kad vidim ovako nešto -.-e ajde pliz neko neka napise neki dobar sastav na temu septembar-motiv prolaznosti zivota ili devojka brza od konja iz perspektive mladica, posto ja bas i nisam dobar u pisanju sastava.Molim vas neka me neko uslisa i napise ovo do sutra.pliz ljudi pomozite treba mi za pismeni.
Nama je dala na sve četiri pismena sve teme i gradiva, na prvom pismenom bile su teme vezane za Antigonu i epske narodne pesme, druge se ne sećam, treća je bila vezana za Slovo Ljubve i Jefimijinu, na četvrtom imali smo Tragični motivi Šekspirove drame ( Romeo i Julija ) i Don Kihota
ljudi da neko ne ide u cacansku gimnaziju,a ako ide da ne zna koje su mu bile teme u 1. razredu?
ljudi da neko ne ide u cacansku gimnaziju,a ako ide da ne zna koje su mu bile teme u 1. razredu?
motiv neke krivice u antigoni, ne mogu se setim
motiv usamljenosti iz chehovljeve novele tuga
i neshto josh..