Ivaaannnaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 209
Zanima me koje su teme za pismeni zadatak iz srpskog jezika? U pitanju je prvi razred srednje škole. Da li su teme iz gradiva? Koje ste teme vi imali? Pišite......

Zanima me koje su teme za pismeni zadatak iz srpskog jezika? U pitanju je prvi razred srednje škole. Da li su teme iz gradiva? Koje ste teme vi imali? Pišite......![]()
Dda li neko zna koje su teme na prvom pismenom iz srpskog?? Pomozite molim vas!!
jao, kako se iznerviram kad vidim ovako nešto -.-e ajde pliz neko neka napise neki dobar sastav na temu septembar-motiv prolaznosti zivota ili devojka brza od konja iz perspektive mladica, posto ja bas i nisam dobar u pisanju sastava.Molim vas neka me neko uslisa i napise ovo do sutra.pliz ljudi pomozite treba mi za pismeni.
Nama je dala na sve četiri pismena sve teme i gradiva, na prvom pismenom bile su teme vezane za Antigonu i epske narodne pesme, druge se ne sećam, treća je bila vezana za Slovo Ljubve i Jefimijinu, na četvrtom imali smo Tragični motivi Šekspirove drame ( Romeo i Julija ) i Don Kihota
ljudi da neko ne ide u cacansku gimnaziju,a ako ide da ne zna koje su mu bile teme u 1. razredu?
ljudi da neko ne ide u cacansku gimnaziju,a ako ide da ne zna koje su mu bile teme u 1. razredu?
motiv neke krivice u antigoni, ne mogu se setim
motiv usamljenosti iz chehovljeve novele tuga
i neshto josh..