Koje teme su najbolje za ovaj potforum, pored tema o pozorištu?

Koje teme su najbolje za ovaj potforum, pored tema o pozorištu?

• Postojeće teme

glasova: 3 27,3%
  • Interaktivne, teme u kojima se vodi diskusija

glasova: 3 27,3%
  • Potrebno je da se vrate takmičenja

glasova: 4 36,4%
  • Ne znam

glasova: 1 9,1%

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo bi bilo. Nisam ucestvovala do sada, mozda bih probala. U svakom slucaju, podrzavam ideju :)

Mogla bi i da glasaš u anketi. Gore, pre uvodnog posta. 🙂

Овај подфорум дели судбину целог форума, а то је да нема људи. А чим нема људи, нема ни дешавања. А људи нема зато што је форум превазиђена форма. Већина нас је овде само због носталгије. А сведоци смо да се старији чланови осипају, а нови се ретко појављују. И то је тако. Зато, ајде да се дружимо, колико је то могуће без неких посебних правила, док нас још има. Ко воли да пише, нек изволи, и ја сам некад. Ко хоће само да чита, и то је ок. Такмичење? Може. Али да се форум Крстарица врати на старе стазе славе, тешка прича...

Molim te da glasaš. 🙂

И мене су у последње време пар пута брисали због "ћаскања". Додуше, нисам приметио да су ми постови кориговани, али свакако је без везе

Što se druženja tiče i brisanja spama, prošle godine, u novembru, donete su neke odluke. I ja sam glasala. Zato poštujem Pravilnik foruma.

https://forum.krstarica.com/threads/promene-radi-unapredjenja-kvaliteta-foruma-krstarice.1015968/

Mogu i ja da otvorim kafanče na "Opusti se" i šta dobijamo time?

Niko više neće pisati na potforumima, već ćemo da se prebacimo u kafiće, restorane, kafane?

Forum postoji da bi se diskutovalo o nekim temama. Za opuštanje je napravljen novi ptf "Opusti se".

Izvinjavam se što delujem strogo, samo sve radim u skladu sa Pravilnikom, brišem spam, premeštam teme iz ptf-a u ptf-a, i uvek imam vremena za sve forumaše sa ptf-a "Psihologija" i sa ovog ptf-a.

I volim da čujem mišljenja forumaša.

Usput, stare Krstarice više nema...

Poslednja izmena:
Mogla bi i da glasaš u anketi. Gore, pre uvodnog posta. 🙂

Molim te da glasaš. 🙂

Što se druženja tiče i brisanja spama, prošle godine, u novembru, donete su neke odluke. I ja sam glasala. Zato poštujem Pravilnik foruma.

https://forum.krstarica.com/threads/promene-radi-unapredjenja-kvaliteta-foruma-krstarice.1015968/

Mogu i ja da otvorim kafanče na "Opusti se" i šta dobijamo time?

Niko više neće pisati na potforumima, već ćemo da se prebacimo u kafiće, restorane, kafane?

Forum postoji da bi se diskutovalo o nekim temama. Za opuštanje je napravljen novi ptf "Opusti se".

Izvinjavam se što delujem strogo, samo sve radim u skladu sa Pravilnikom, brišem spam, premeštam teme iz ptf-a u ptf-a, i uvek imam vremena za sve forumaše sa ptf-a "Psihologija" i sa ovog ptf-a.

Већ раније сам гласао, и то за "интерактивне теме...,". Мој претходни пост није био упућен теби. И, да, старе Крстарице више нема...

Pa da, gle čuda stare krstarice više nema ali ima još starih forumaša i njihovo mišljenje se čulo više puta, ali šipak
Nešto ipak tu ne štima
Život nije loto... Što reče Ljubiša Bačić

Forum je prirodna i živa stvar, a "the pravilnik" to baš i ne vidi i ne ferma baš

Nije ovo tebi Džudi upućeno, kolko je pre svega konstatacija

Pa da, gle čuda stare krstarice više nema ali ima još starih forumaša i njihovo mišljenje se čulo više puta, ali šipak
Nešto ipak tu ne štima
Život nije loto... Što reče Ljubiša Bačić

Forum je prirodna i živa stvar, a "the pravilnik" to baš i ne vidi i ne ferma baš

Nije ovo tebi Džudi upućeno, kolko je pre svega konstatacija

Stari forumas :mrgreen:

Anketa je zaključana. Vraćaju se književna takmičenja. 🙂 Ova tema će još par dana biti "zalepljena "kako biste videli rezultate.

Dok je tema na vidljivom mestu, molim vas da predložite kako će izgledati novo takmičenje.

Da li krećemo sa poezijom ili prozom i koja je prva tema za takmičenje. :)

Nagrada je, kao i uvek simbolična. Pobednik takmičenja daje predlog za novo takmičenje prozno ili poetsko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back