fortyfiver
Primećen član
- Poruka
- 777
Bru Zli meni preporucio kvalitetan program pitaj njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zli je u pravu jer organizam kada mu prestanete davati hranu reaguje tako da i najmanji unos bilo kakve hrane skladišti u salo, radi rezerve, jer ne zna kad će je sledeći put dobiti.![]()

Napominjem da nemam nista protiv necije religioznosti, ali po meni postoji 1000 nacina da se dokazes u svojoj religiji i da ispostujes glavnije principe, pa ne moras bas i ove postove.......
Ja gledam kevu kako godinama to radi a uvek ukuka kao ima visak kilograma a jede 1-2put dnevno ako se ne racina mala kifla i kafa za dorucak ()
Od skoro je to pocela i setra da radi (ispiranje mozga popova + ucenje po modelu) i toootalno se nesto bila hormonski poremetila, jedva se posle vratila u normalnu....
Jos kao propagiraju post samo pijes vodu i nista vise, e to je kao vrhunac mucenja, tad ces kao da udjes u Raj....
Mislim meni je sve ovo glupo....Ajde neka svako veruje u sta hoce pa i u kvaku na vratima, ali sve dotle dok to ne pocne da narusava njegovo/njeno zdravlje.....
Religija je nesto misticno i to da li postoji ili ne tek ces videti kada umres, a negativne simptome produkata religije mozes odmah videti....
A najzesce je sto ti vernici 75% osnovnih zapovesti zanemaruju a ovamo drze neke postove i misle da ce biti sve ok......A toliko su gordi da im dzabe postovi.....
Ja se trudim da se pridrzavam nekog svog licnog morala koji se uglavnom manje vise poklapa sa savetima iz Biblije, i ne zelim da postim je je to po meni lose e sad ako bas zbog toga odem u pakao, e vala onda neka gorim bas me briga !

Kako da izgubis 10 kg SALA (ne misica) sto brze?
Trcanje, ali jako sporo...oko 20-30 min da bi ti puls bio oko 120 gde se najbrze skida salo...ako nemsas toliko vremena trci sprint pa onda hodaj brzo i nastavi sa sporim trcanjem da bi odrzavao vecinom vremena odgovarajuci puls. Sto se tice ishrane, ako ne jedes nista kao sto planiras, samo ces usporiti metabolizam i imaces yo-yo efekat, tj. kad se vratis na staru ishranu ugojices se jos vise. Jednostavno uzmi neki broj kalorija dnevno, recimo 1700 kcal...mozes da pojedes svasta, evo ti primer (lista je na engleskom sorry, mrzi me da prevodim sad):
3 x bananas = 300 kcal
3 x Ca yoghurt = 210 kcal
1 x oat bars = 320 kcal
180 g chicken = 220 kcal
Tuna lunch = 219 kcal
2 x cucumber = 20 kcal
sweetcorn = 101 kcal
lucozade = 128 kcal
3 x pork slice = 135 kcal
100 ml semi-skimmed milk = 50 kcal
melons = 45 kcal
Ukupno 1748 kcal (dosta proteina, tebi treba manje ako ne zelis da bildfujes misice, ovo je samo primer otprilike, gomila zdrave hrane a ispod 2000 kcal, ako jedes slatkise preci ces 2000 kcal sa mnogo manje stvari)
"If it tastes too good, spit it out"![]()
pazi jetra ima gligonske depoe za oko 20 tak minuta aerobne aktivnosti tako da trcanje od 20 -30 minuta nema leba,jer tek tada telo pocinje vise da trosi masti od secera.Znaci trcanje od 40-60min na PRAZAN STOMAK
Ovo sam malo preformulisao - znam za ovo 20-30 min sporog trcanja 1-2 puta nedeljno na rezimu ishrane koji ja koristim radi otkrivanja plocica. U skladu s ovim gore za depoe, verovatno je trik trcati preko te granice ali ne previse jer se tad gubi i misicna masa prilicno...
(a nemam ni vremena za 1 h trcanja u vecini slucajeva). Pozdrav nista kad te mrzi onda nista od otkrivanja plocica ,a te ptice nemam 1 sat vremena,ostavi za nekog drugog,ja sam jos bio u aktivnoj sluzbi kada sam se takmicio pa sam ustajao u poal 5 da istrcim do pola 6 dok dodje vreme za odlazak na posao.Tako da vremena UVEK ima
U zivotu nisam trcao 1 h niti cu, iako bih verovatno mogao jer sam u dobroj formi. Uz to, ja koristim i fat burner supplement MAN Scorch, tako da nema brige
ma extra idi ti na bodybuilding.com i slusaj profesionalne trenere za 20 minuta aerobne aktvnosti za 6 pack i dodji pa nam javi kada ih napravis sa time i sa tim cudotvorniim sagorevacem.I sta sa time sto radis doktorat?Ne radis na poslu i ne radis 8 satai svakoga dana tako da su price o nemanju vremena JEDAN SAT IPAK GLUPOST.Ali ne sekiraj se i glupost je dar,uzivaj u njemu
Samo jos da saznam zasto smo mi Srbi toliko netolerantan narod, strasno...i radim tipa preko 10 h dnevno sem vikendom tako da radim sta stizem, a to je uglavnom 1.5 h weight training i otrcim 1-2 puta nedeljno (uglavim u tih 1.5 h)...a nosim i posebnu hranu u kancelariju ko budala svi me gledaju 
), mislim da je ovo extra ali ne znam koliko je pristupacno vecini zbog cene:Hvala, bar je neko dobronameranDa ne bi gubio mišićnu masu pri aerobnim treninzima uzmi glutamin ili BCAA pre treninga.
...Ono, ja vec imam solidan stomak ali naravno te plocice se ne vide savrseno 
Koji je "najbolji" prirodan izvor L-Carnitina? Preporucujes li neki supp?
Prirodni izvor L-Carnitina ne postoji, čim ima prefix L znači da je fabrikovano što naravno ne znači da nije prirodno i da je štetno. Dok Carinitn imaš u crvenom mesu, mleku i mlečnim proizvodima. Moj ti je savet da ne uzimaš nikakve suplemente sve dok pravilna ishrana i treninzi daju rezultat. Ono sa čime bi trebao da budeš zadovoljan je 2-3 kg mesečno, sve preko toga nije zdravo. Vidi koliko god ti se ne sviđao Cobijev komentar, on je upravu 100%. Da bi bilo kome od nas počeo metabolizam masti mora da se potroše sve rezerve glikogena, zanči minimum 20 min to je ono glavno + svaki sledeći minut je zlatni minut jer troši masti kao energiju. A suplementacija tebi niti bilo kome ne može da pomogne bez dobre ishrane i treninga. Onda nebi bilo gojaznih ljudi, svi bi se hranili hedonistički i uveče pre spavanja bi popili nešto, a kao što vidiš nije tako.

Mislim da i genetika igra veliki faktor tu...Imas li neki guide za 6 pack, mozes da postavis link? Ne kontam to, imam druga koji mi kaze da nije trcao cesto uopste i ima bas definisane plocice, ono definisan je skroz jer je dizao puno i jeo proteine i sve sto treba i kako treba ali opet...ima i plociceMislim da i genetika igra veliki faktor tu...
Ursus samo jedna ispravka L ne oznacava da je fabrikovano vec je L oblik koji nase telo moze da koristi.Imas i DL obilik i D oblik koji nisu preporucljivi a nas jer nas organizam ne prepoznaje takvustrukturu i ne moze da ih koristi,najprostije receno L je prirodna struktura lanca amino kiselinePrirodni izvor L-Carnitina ne postoji, čim ima prefix L znači da je fabrikovano što naravno ne znači da nije prirodno i da je štetno. Dok Carinitn imaš u crvenom mesu, mleku i mlečnim proizvodima. Moj ti je savet da ne uzimaš nikakve suplemente sve dok pravilna ishrana i treninzi daju rezultat. Ono sa čime bi trebao da budeš zadovoljan je 2-3 kg mesečno, sve preko toga nije zdravo. Vidi koliko god ti se ne sviđao Cobijev komentar, on je upravu 100%. Da bi bilo kome od nas počeo metabolizam masti mora da se potroše sve rezerve glikogena, zanči minimum 20 min to je ono glavno + svaki sledeći minut je zlatni minut jer troši masti kao energiju. A suplementacija tebi niti bilo kome ne može da pomogne bez dobre ishrane i treninga. Onda nebi bilo gojaznih ljudi, svi bi se hranili hedonistički i uveče pre spavanja bi popili nešto, a kao što vidiš nije tako.
Ursus samo jedna ispravka L ne oznacava da je fabrikovano vec je L oblik koji nase telo moze da koristi.Imas i DL obilik i D oblik koji nisu preporucljivi a nas jer nas organizam ne prepoznaje takvustrukturu i ne moze da ih koristi,najprostije receno L je prirodna struktura lanca amino kiseline