Telepatija i telekineza

Vise mi je dosadilo ovo razglabanje (osim ako Psiho hoce da ucestvuje u eksperimentu).

Pa cu dati svoj licni zakljucak.
Vec vise od stotinu godina telepatija, telekineza i druge slicne pojave se proucavaju na manje ili vise naucnoj osnovi, jos od osnivanja prvog drustva za proucavanje natprirodnog u Engleskoj.

Za tih stotinu godina svi znamo sta je postigla i koliko je daleko otisla nauka, a o telepatiji i telekinezi i slicnom se jos uvek raspravlja da li uopste postoji ili ne, kao i na pocetku.

Zakljucke iz toga izvedite sami kako kome odgovara.

ender71:
Psiho, posto sam se potrudio da procitam deo te tvoje teme na astrologiji uopste mi nije jasno kako to potezes u korist telepatije.
Tamo ti tvrdis da mozes "procitati" karakter neke osobe na osnovu fotografije...proucavajuci oblik lica, facijalne karakteristike, poze....itd.
Uopste necu da ulazim u to da li je to tacno ili ne, ali nema veze sa telepatijom.

Evo ukoliko si tako ubedjen u svoje telepatske sposobnosti, predlazem jedan test.

Poslacu ti 3 fotografije i ti treba da pogodis na kojoj od tih fotografija sam ja, vrlo jednostavno za takvog telepatu ?

Može pošalji mi 10 slika i na jednoj da si ti...

Evo mali test za Psihologue...

Na jednoj od ovih 10 fotki sam ja, izvoli Psiho pokazi nam sta umes.
Nije da ces me bas ubediti u telepatiju ako uspes (ipak ima 10% sansi), ali ces me svakako navesti da ozbiljnije shvatim tvoje postove.

I savet za sve one koji bi hteli da nas skeptike ubede...

Nemojte nam pricati price u smislu "rece mi jedan coek" ili pricati kako mozete ovo ili ono.

Dajte nam argumentovane cinjenice. Kazite nam o ozbiljnim eksperimentima gde su telepatija i telekineza bez ikakve sumnje dokazane i ko je to uradio, ko je ucestvovao, kada, kako,. gde mozemo procitati o tome (linkove, naslove) gde je objavljeno, da li je neko iz naucne zajednice van ucesnika potvrdio te rezultate.....i tako dalje, svakako razumete na sta mislim.

Znaci, dajte potvrdjene i proverljive argumente i cinjenice.

Evo ponovo...nadam se da ce ti sada odgovarati ili cu zakljuciti da samo pokusavas da se izvuces.
Naravno nemam od svih drugara i rodjaka po vise slika u kompu.

Za to cu ti dati fore..kazi za koju si sliku 100% siguran i jos jednu za koju mislis da bi mogla biti ali nisi siguran.

Pozdrav

Orginal postavio ender71
Dajte nam argumentovane cinjenice. Kazite nam o ozbiljnim eksperimentima gde su telepatija i telekineza bez ikakve sumnje dokazane i ko je to uradio, ko je ucestvovao, kada, kako,. gde mozemo procitati o tome (linkove, naslove) gde je objavljeno, da li je neko iz naucne zajednice van ucesnika potvrdio te rezultate.....i tako dalje, svakako razumete na sta mislim.

Znaci, dajte potvrdjene i proverljive argumente i cinjenice.

Evo skoro je bilo na discovery u vezi telekineze i radjeni su experimenti i postojanje telekineze su potvrdili kao i experimenti sa telepatijom blizanci karte itd.......
A imam dosta linkova sa video snimcima u vezi telekineze ako hoces postavicu link nije problem.
Evo linkova ovaj prvi link je vezan sa ispitivanje telekineze merili su gajgerovim bojacem i dobili su extra rezultate : link : http://www.psipog.net/blog/2006/06/reproducible-results.html
Ovde imate neke video snimke telekineza... :link:
http://www.psipog.net/media.php

Oximoron nisam iz BG zivim u Jagodini ali obecao sam cim nabavim kameru snimicu i poslacu snimak.

Oximoron:
Meni jedino jedna stvar nije jasna-zasto telekinezu ne uspe neki doktor koji je diplomirao na Harvardu,ili potvrdjeni spiritualista,ili tako nesto,vetj uvek neko ko nema nikakve veze ni sa cim,a uz to ne zeli ni da izadje u javnost sa tim...

Slušaj OXY nisi dao dobar primer...
Evo ti primer sličan..Zašto doktori nemogu da izleče neke bolesti a može priroda?
To znači da ako doktori kažu nema leka njega nema stvarno..
Tako ti postavljaš stvari..

Back