whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
@ender71 - ipak je covek pokusao i sa 10 slika da utvrdi ko si ti , da ne kazes u prvom slucaju da su bile 3 slike da je isao na srecu !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:Ako nisi shvatio,postaviš krupne slike,krupnu facu da ti vidim oči..Da možemo da strujimo telepatijom nesmetano..
ender71:E da ne bude da eksperiment nije uspeo zato sto slike nisu bile odgovarajuce, predlazem nastavak....
Posto Psiho tvrdi da mu je vazno da moze dobro da vidi oci da bi njegova telepatija dobro delovala, postavicu isto tako 10 slicica, krupnih planova samo ociju isecenih sa fotki, najboljih kojih budem mogao da nadjem, pa da ponovimo.
Da li ti tako odgovara Psihologue ?
ender71:E da ne bude da eksperiment nije uspeo zato sto slike nisu bile odgovarajuce, predlazem nastavak....
Posto Psiho tvrdi da mu je vazno da moze dobro da vidi oci da bi njegova telepatija dobro delovala, postavicu isto tako 10 slicica, krupnih planova samo ociju isecenih sa fotki, najboljih kojih budem mogao da nadjem, pa da ponovimo.
Da li ti tako odgovara Psihologue ?
Psihologue:Evo da dokažem malo svoje telepatije..A nemožete mi ništa, a kamoli da opovrgnete..
ender71:@whitenicky
skinuo sam te sa ignore, ako nema vredjanja nema ni razloga da ne saslusam sta imas da kazes.
I ja apsolutno cenim to sto je Psiho makar pokusao, zato i nisam dao nikakav zakljucak o tome, vec sam samo saopstio rezultat.
A broj slika je sam predlozio.
Psihologue:Sa 5 fotke mi struji neka budalčina...Nisam siguran ali mi čovek deluje kao idiot i totalan kreten a sa
druge strane ima pamet i rezonovanje ..Pa ipak nisam siguran da li ga mogu uporediti sa tvojom
tolikom skepsom...No dobro Ender potvrdio si još jednom da ne postoji telepatija--
Psihologue:Prekratićemo ovo..Rekao sm ti da si dokazao da sam šarlatan i da ne postoji telepatija..
Shvatićeš sam kad ti džakovi budu leteli.....
I sta sada ovo treba da znaci?Pratis moje postove?Nismo se sreli na vise od 10 tema od kada sam ja na ovome forumu,dakle skoro godinu dana.I koja je svrha toga sto si obrisao post kada ja opet mogu da ga vidim?Post je restauriran,a ti ga slobodno opet izbrisi,cisto da vide ljudi sta pises...Psihologue:Nemoj da zaboraviš da pratim tvoje postove od kad sam na forumu..

-Sal:Kitty, sada si me zaista zainteresovala...kazes da su na vama odradili eksperiment u kontrol. uslovima ? Sve sa doktorima medicine, i to jos snimano?
Je'l to igde zabelezeno i objavljeno ? Gde vrseno ispitivanje ? Koliko se secas toga ?
Daj sestro, odgovori nam...siguran sam da i ostali jedva cekaju da procitaju...i da, necu te zezati i ismevati ko onu dvojicu teletabisa, obecavam....zato sto em si devojka, em si nova na temi, em imas nesto konkretno da kazes i em si hamer...![]()
kitty_cat:E mislim da cale cuva snimak negde, potrazicu ga ovih dana pa cu ti nekako poslati ok? Gostovale smo i jednom na tv-u pre par godina, ali buduci da smo se osecale kao cirkuska atrakcija dogovorile smo se da to vise ne radimo. Znas kako ljudi pocnu da te gledaju kao cudaka, pogotovo sto smo identicne kao odraz u ogledalu... Ajde potrazicu snimak negde :-D

mislim da cu potraziti snimak...