Telepatija i telekineza

@whitenicky
skinuo sam te sa ignore, ako nema vredjanja nema ni razloga da ne saslusam sta imas da kazes.

I ja apsolutno cenim to sto je Psiho makar pokusao, zato i nisam dao nikakav zakljucak o tome, vec sam samo saopstio rezultat.
A broj slika je sam predlozio.

E da ne bude da eksperiment nije uspeo zato sto slike nisu bile odgovarajuce, predlazem nastavak....

Psihologue:
Ako nisi shvatio,postaviš krupne slike,krupnu facu da ti vidim oči..Da možemo da strujimo telepatijom nesmetano..

Posto Psiho tvrdi da mu je vazno da moze dobro da vidi oci da bi njegova telepatija dobro delovala, postavicu isto tako 10 slicica, krupnih planova samo ociju isecenih sa fotki, najboljih kojih budem mogao da nadjem, pa da ponovimo.

Da li ti tako odgovara Psihologue ?

ender71:
E da ne bude da eksperiment nije uspeo zato sto slike nisu bile odgovarajuce, predlazem nastavak....

Posto Psiho tvrdi da mu je vazno da moze dobro da vidi oci da bi njegova telepatija dobro delovala, postavicu isto tako 10 slicica, krupnih planova samo ociju isecenih sa fotki, najboljih kojih budem mogao da nadjem, pa da ponovimo.

Ender dovoljno si dokazao..Ti i trebaš da budeš na NF..LEPO SAM TI REKAO
DA SE UPOZNAMO I DA TI DEMONSTRIRAM nešto od toga što ti ne veruješ..
Ako nisi shavtio ništa o telepatiji ONDA budi uveren da to nepostoji kao što
postoji i bog...

Mislim ENDER da nisi shvatio poentu i slobodno piči šta misliš da treba,ne ljutim se,ja sam neke
svoje mogućnosti dokazao..Ne trudi se jer si dokazao da kod mene nema telepatije u tvom slučaju.
Sad samo čekam šta će mi dragi OXY opičiti po meni..

ender71:

NE MORAŠ utvrdili smo da kod mene nema telepatije i da ona ne postoji...
u tvom slučaju..

Ma ne uopste mi nije problem da se potrudim oko toga, samo sam pitao da li ti takav ponovni pokusaj odgovara ?

Psihologue:
Evo da dokažem malo svoje telepatije..A nemožete mi ništa, a kamoli da opovrgnete..

Ako ti ne odgovara ipak smo nesto dokazali ili da ta tvoja telepatija uopste ne postoji posto nisi uspeo ni sa sigurnoscu da utvrdis koja slika nije moja, ili da je daleko slabija od onoga sto si tvrdio da jeste.

I nemoj sada da se izvlacis filozofiranjem kako mi jadni to ne shvatamo.

Jer sam se sasvim dovoljno naslusao takvih stavova, cim neko pokaze da misli svojom glavom i ne prihvata bas sve sto mu se servira, pocinje se ili sa teorijama zavere ili sa tom pricom kako smo "slepi kod ociju" pa ne mozemo da razumemo.

I ja sam ti lepo odgovorio DA ME NE INTERESUJE DA SE UPOZNAJEMO jer sam vec upoznao dovoljno ljudi koji zastupaju tvoje stavove i svi su na kraju pokusali da se izvuku na isti nacin na koji ti sada radis nakon sto su se suocili sa malo logike i zdravog razuma.

Jel po mom iskustvu izgleda da ta telepatija, telekineza, proricanje, astrologija i ceo taj trend pali samo kod onih koji vec unapred veruju u to.
A to samo govori o moci sugestije i autosugestije i nicemu drugom.

Znaci ako hoces da ponovimo eksperiment u redu, nema problema, ako neces opet u redu, ipak si imao sansu da me ubedis, ali nisi uspeo.

Sa 5 fotke mi struji neka budalčina...Nisam siguran ali mi čovek deluje kao idiot i totalan kreten a sa
druge strane ima pamet i rezonovanje ..Pa ipak nisam siguran da li ga mogu uporediti sa tvojom
tolikom skepsom...No dobro Ender potvrdio si još jednom da ne postoji telepatija--

ender71:
@whitenicky
skinuo sam te sa ignore, ako nema vredjanja nema ni razloga da ne saslusam sta imas da kazes.

I ja apsolutno cenim to sto je Psiho makar pokusao, zato i nisam dao nikakav zakljucak o tome, vec sam samo saopstio rezultat.
A broj slika je sam predlozio.

Ma nisam ni dosao da te vredjam nego mislim da nisi u pravu , napadas coveka kojeg poznajem privatno i znam da se covek razume u te stvari .... pa jel ti mozes da nisi video moju sliku utvrdis ko sam ja , covek je pokusao nekim svojim metodama da otkrije ko si i sta si , mozda je pogresio ali nisam siguran !!!

@whitenicky
Naravno da ja ne mogu to da uradim, niti mi je padalo na pamet da tvrdim da mogu.

Stvar je u tome Psihologue i to sa poprilicnom sigurnoscu tvrdio da moze i uostalom prihvatio je moju ideju da to testiramo.
I ja ne sumnjam da se on razume u parapsihologiju, ali druze ja se i te kako razumem u naucnu fantastiku, pa mi nije ni na kraj pameti da tvrdim da bilo sta o cemu SF pise postoji.

Jos jedna stvar, to sto sam ja toliki skeptik povodom paranormalnog nije zato sto nista ne znam o tome, vec upravo za to sto sam od negde od 15 do 25 godine svog zivota bio i sam duboko u celoj toj prici i bas zato sam skeptik, jer za tih 10 godina proucavanja i pracenja nisam naisao ni na sta sto dovoljno ubedljivo da dokaze postojanje tih pojava.

Uostalom trudim se da se krajnje korektno odnosim prema celoj prici i uopste nikoga ne napadam.
Psiho je tvrdio da moze nesto da uradi i prihvatio izazov za to, a sada pokusava da se izvuce na pomalo patetican nacin.

Psihologue:
Sa 5 fotke mi struji neka budalčina...Nisam siguran ali mi čovek deluje kao idiot i totalan kreten a sa
druge strane ima pamet i rezonovanje ..Pa ipak nisam siguran da li ga mogu uporediti sa tvojom
tolikom skepsom...No dobro Ender potvrdio si još jednom da ne postoji telepatija--

Zao mi je Psihologue, ali ni to nije moja fotka (slika 5a).

Taj tip se moze videti na http://www.lovehappens.com/profile/ydnar777.html

Eto sada su 4 slike pokusane, mozda do kraja i pogodis.

Psihologue:
Prekratićemo ovo..Rekao sm ti da si dokazao da sam šarlatan i da ne postoji telepatija..
Shvatićeš sam kad ti džakovi budu leteli.....

Ah dzakovi...zavrsio sam izlivanje ploce, ali ne poletese tako da nije vise ni vazno :-)

Ja ne tvrdim da si sarlatan, sta vise mislim da ti stvarno iskreno verujes u to sto pricas, ali da li je to u sta ti verujes istina ili samozavaranje to je vec neka druga stvar.

A sarlatani su oni koji namerno i svesno pokusavaju da nekoga prevare radi materijalne ili neke druge koristi, i do sada te nisam procenio kao takvog.

Psihologue:
Nemoj da zaboraviš da pratim tvoje postove od kad sam na forumu..
I sta sada ovo treba da znaci?Pratis moje postove?Nismo se sreli na vise od 10 tema od kada sam ja na ovome forumu,dakle skoro godinu dana.I koja je svrha toga sto si obrisao post kada ja opet mogu da ga vidim?Post je restauriran,a ti ga slobodno opet izbrisi,cisto da vide ljudi sta pises...

@whitenicky :D
Sht ima :D
Pazi,ovo je rasprava na veoma "strucnom" nivou,i svi koji se nalaze na ovoj temi se uglavnom veoma razumeju u nauku i fantastiku...Rasprava je vec prilichno zaglibila,tako da je skoro nemoguce da se ukljucis,ali stvarno ne vidim zasto si morao da krenes da vredjash endera,prilichno sam se zachudio pravo da ti kazhem.O njemu mogu da kazem samo sve najbolje (osim da se jednom naljutio na nas pa otisao sa foruma :D ),i koliko god da si mi drag ortak zamolio bih te da vise ne ucestvujes u temama na TAJ nacin,vec ukoliko imas shta da kazhesh reci...

@Psihologue....
Krenuo sam da te stavim na ignore,pa sam shvatio da moderatori ne smeju nikoga da stavljaju na ignore...pa sam se prilichno razocharao...
Prvo,dokazao si da si kompulsivni lazov...Ender ti je ponudio 3 slike,ti si rekao 10 i pogodices...pa ti nisu valjale slike...pa ih je on opet stavio...pa si ti tada znao ali nisi hteo da kazes da on ne bi opovrgnuo...pa si onda 4 puta pogadjao i promashio sva 4 puta...i sada ti opet ne valjaju slike...
Veoma si okaljao lice pred celim ovim podforumom,a isto tako nisi uspeo nikoga od nas da ubedis da je telepatija moguca,shta vishe,sada sve vishe i vishe mislim da su sve telepate obichni lazhovi zheljni pazhnje,bash kao shto si i ti sam dokazao za sebe...
Zaista ne vidim kako te sada nije sramota da se pojavis ovde...mislim ne teram ja tebe,nemam prava na to,ali da sam ti ne bih se vise pojavio na ovom podforumu,cak ni na forumu...i to nemoj da shvatis kao pretnju vec kao primedbu...

Ender, svaka čast na strpljenju.
U ovoj temi "argumenti" se ponavljaju bez ikakvog napretka u vidu dokaza.Ima li svrhe da i dalje bude otvorena?
Da dokazi postoje parapsihologija i ESP bili bi nauka i učili bi se još u osnovnoj školi.Niko nije toliko blesav da odbaci nešto tako značajno, kada bi to bila istina.

-Sal:
Kitty, sada si me zaista zainteresovala...kazes da su na vama odradili eksperiment u kontrol. uslovima ? Sve sa doktorima medicine, i to jos snimano?
Je'l to igde zabelezeno i objavljeno ? Gde vrseno ispitivanje ? Koliko se secas toga ?

Daj sestro, odgovori nam...siguran sam da i ostali jedva cekaju da procitaju...i da, necu te zezati i ismevati ko onu dvojicu teletabisa, obecavam....zato sto em si devojka, em si nova na temi, em imas nesto konkretno da kazes i em si hamer...:):)

E mislim da cale cuva snimak negde, potrazicu ga ovih dana pa cu ti nekako poslati ok? Gostovale smo i jednom na tv-u pre par godina, ali buduci da smo se osecale kao cirkuska atrakcija dogovorile smo se da to vise ne radimo. Znas kako ljudi pocnu da te gledaju kao cudaka, pogotovo sto smo identicne kao odraz u ogledalu... Ajde potrazicu snimak negde :-D

kitty_cat:
E mislim da cale cuva snimak negde, potrazicu ga ovih dana pa cu ti nekako poslati ok? Gostovale smo i jednom na tv-u pre par godina, ali buduci da smo se osecale kao cirkuska atrakcija dogovorile smo se da to vise ne radimo. Znas kako ljudi pocnu da te gledaju kao cudaka, pogotovo sto smo identicne kao odraz u ogledalu... Ajde potrazicu snimak negde :-D

@Kiti, bilo bi bas super da vidimo...secas se emisije i kada je emitovana?
Ne moras se bojati da ce te neko ovde gledati kao cudaka, to ti obecavam.Bude li iko napravio i najmanju insinuaciju, Mr.Oxi ce ga brisati ili banovati..
Ti si jedina koja nesto konkretno nudi, prema tome imaces ovde korektan i drugarski tretman, znaci bez zezanja i podjbavanja...za razliku od one dvojice teletabisa koji samo pricaju, uvijaju i naprdjuju...neznam zasto su mi dragi...:)

Mada, ako nas budes vukla za nos....kuku tebi.Bices Miss Teletabis, sa spec trtmanom...:)

@Psiho, Talamasca....Prestanite se pobedonosno cerekati, jos nismo videli film.... i bolje snimajte svoje, jer ste ispali "donji" :):)

Back