Tegla ajvara skuplja od kile mesa: Cena paprike sve viša, kornišoni poskupeli 40 dinara

Uzmes dva tipa rukavica.

Jedne one 'hirurske' sto ima da se kupe u apoteci.

Druge one za ciscenje WC-a, gumene debele.

Prvo ove hirurske, pa preko njih ove deblje gumene.

Posle jedne ture, bacis u djubre rukavice, ne mogu da se koriste vise puta (Ne pitaj me kako znam).

Ja tako sa papricicama.

Bukvalno je kao operacija.

Tesko ce to sa rukavicama ici.
Jesi li probao? Pipkav posao. Stvarno.

Mozes pomocni radnik u poslasticari da budes eto :lol:

1759515902665.jpeg

,♥️

Nasmejala si me ..
Ja sama nikad nisam ni pokusala, uvek sam bila neko levo smetalo po kuhinji :lol:
Ajvar se nekada kod nas pravio bas tako, u dvoristvu, paprike su se pekle na smederevcu, sporet na drva...
Moja baba, tetka, majka, mozda sestra i ja ponekad, kad me nisu okupirale neke decacke igre i vragolije koje su mi uvek bile draze od kuvanja :D.
Danas, ajvar kupujemo, i majka i ja.
Tete i babe odavno nema..

Da, svi zajedno, na vazduhu, miris i njihova sigurnost, ajvar je tu posledica a ne cilj, sve razumem.
Volim kada osetim ljude...ali da, lepse je neke uspomene zadrzati gde jesu, saglasna sam, ja sam kao nagradu za ispit uvek trazila mamine palacinke sa dzemom. Od kada nje nema, nisam pojela ni jednu jedinu palacinku ima deceniju i po. A obozavam ih!
Neki ajvari, palacinke ili sta god to za nekog bilo, lepse pristaju uspomenama.
Na nama je danas da gradimo nove, jel tako - tako je! :)

Uzmes dva tipa rukavica.

Jedne one 'hirurske' sto ima da se kupe u apoteci.

Druge one za ciscenje WC-a, gumene debele.

Prvo ove hirurske, pa preko njih ove deblje gumene.

Posle jedne ture, bacis u djubre rukavice, ne mogu da se koriste vise puta (Ne pitaj me kako znam).

Ja tako sa papricicama.

Bukvalno je kao operacija.

Nema druge nego da se zrtvujes i da posaljes nama dvema po teglu:lol:.

vucic i sns banda vas je urnisala, KADA VI MASTATE O AJVARU I KRASTAVCICIMA, ili je to neka satisfakcija? tema za politiku!? promasili ste svi forum
delikatesi i poslasticarnice su druga vrata levo, sklonite se odavde PAPRIKARI, ovo je POLITIKA, ne zanimaju nas vasi recepti, ni pindjur ni cist ajvar, pa ima valjda forum za vas domacice na ovoj krsti? au., sta napraviste...

Poslednja izmena:
vucic i sns banda vas je urnisala, KADA VI MASTATE O AJVARU I KRASTAVCICIMA, ili je to neka satisfakcija? tema za politiku!? promasili ste svi forum
delikatesi i poslasticarnice su druga vrata levo, sklonite se odavde PAPRIKARI, ovo je POLITIKA, ne zanimaju nas vasi recepti, ni pindjur ni cist ajvar, pa ima valjda forum za vas domacice na ovoj krsti? au., sta napraviste...

68bd3c4e6e031693559c483e7fa607bf.png

al ipak u Nemackoj ima 15,5 posto stanovnistva ispod praga siromastva.
U Srbiji taj procenat je oko 13 posto.............................................podaci iz UNICEF.
Dzaba svabama plate od 3000 evra ako mu za goli zivot treba 4000 evra.
Njihovih 15.5%,na njihov broj stanovnika,a 13% na nas broj stanovnika.Mala razlika.

Back