Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
284x267px-LL-b27c0384_IisSadPony_6142.jpeg
Где стварно нађе понија да ставиш на аватар, и још у варијанти са дугом, побогу човече?

Sizif je kralj. :D

Ja bas gotivim doktore koji se sprdaju...A tek ovi sto u skoli rade...Najvece kraljine, svi ih mnogo volemo..:D

Nego, razmisljam ja nesto...Pa jadni ljudi koji dodju kod mene kad sam ja nadrkana...:lol:
Salim se, bicu fina, majke mi...:D
I necu biti skupa...Bar ne u pocetku...:lol:
Nego, znas kakvu ja ordinaciju ima da napravim? Pih...Najbolja u selu ima da bude :lol:
I da, uvek ce biti neka kul muzika i nece onako smrdeti na sterilizaciju i bice bas kul sve unutraaa, dok blejis okolo da vidis vec ti izvadim pola vilice...:lol:

Toliko su kul da namerno lomite zube samo da bi otisli do njih da se malo sprdate...forever alone. :lol:

E da znas da je i meni to palo na pamet...:lol: Ali ako ti kazes da ces biti fina, nemam druge nego da verujem. :P
Hahaha, najbolja u selu...patos. xD :lol:
Lepo si ti to zamislila, ali ja imam neki osecaj da ce biti vise u stilu ovoga samo zamisli da je umesto wc-a neka zubarska ordinacija. :mrgreen:

Где стварно нађе понија да ставиш на аватар, и још у варијанти са дугом, побогу човече?
Eeee... vidiš prijatelju, na ovom forumu ima mnogo ljudi, i ja ih, naravno, ne poznajem sve. Samo mali procenat njih obitava na nivou preko 9000, razume the power of /b/, i za doručak jede crvene pilule umesto plavih... najlakši način da se međusobno prepoznamo je upravo Rainbow Dash na avataru.

Sizif je kralj. :D

Toliko su kul da namerno lomite zube samo da bi otisli do njih da se malo sprdate...forever alone. :lol:

E da znas da je i meni to palo na pamet...:lol: Ali ako ti kazes da ces biti fina, nemam druge nego da verujem. :P
Hahaha, najbolja u selu...patos. xD :lol:
Lepo si ti to zamislila, ali ja imam neki osecaj da ce biti vise u stilu ovoga samo zamisli da je umesto wc-a neka zubarska ordinacija. :mrgreen:

Ja imam neki osećaj da neću imati pare ni ovakvu klonju da napravim, a kamoli ovaj moj zamisljeni svemirski brod...Al' ću zato da se udam za milijardera, pa će onda on da ispunjava moje želje...:lol: :andjeo:

Vi 4chaneri ste svi botovi, utripovani intelektualci a u stvari pravi noulajferi koji su pustili korenje ispred kompa i ne znaju ni koje je godišnje doba napolju, a kamoli doba dana. Svi odgovori su vam generisani, kao botovi samo postavljate neke kvazi-komične slike.

Uglavnom se slazem, ali ima i dobrih provala tamo, kao kad naterase klinca da izvadi hard i ocisti ga smirglom ili cime li vec xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back